Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ledbobirde

Marketing

Herceg novi crna gora privatni smestaj - Stvarne djevojke

Smeštaj: Herceg Novi, Crna Gora










Click here: Herceg novi crna gora privatni smestaj






Apartmane od mora deli park hotela kroz koji se i prolazi. Iz obilja ostale turističke ponude, izvajamo mogućnost iznajmljivanja jedrilica, izleti po Crnoj Gori Cetinje, Ostrog, Skadarsko jezero , Dubrovnik, rafting na Tari, Trebinje, uskoro Porto Novi u Kumboru, rent a car i sl. Apartman ima francuski ležaj plus 2 pojedinacna ležaja ,kuhinju sa friziderom, kupatilo. Staklo velika vrata dovodi do privatne terase.



herceg novi crna gora privatni smestaj

Medju kamenim zidinama, trenutak predaha ili nadahnuća, tražili su mnogi pisci, pa i nobelovac Ivo Andrić. In the immediate vicinity there are tennis courts, numerous beaches with restaurants and 7 km-long promenade that surrounds the bay. Idealna lokacija kuce omogucuje vam da uzivate u burnom nocnom i dnevnom zivotu Igala,ali isto tako da provedete ptpuno miran i relaksirajuci odmor,bez buke u… Studio apartman i dvokrevetna soba moze se iznajmiti i kao dvosoban apartman se nalaze na samo par koraka od glavnog gradskog trga. Na 100 metara od plaže, u mirnom i tihom k...



herceg novi crna gora privatni smestaj

Smeštaj: Herceg Novi, Crna Gora - Apartman je u sklopu stare kuće izgradjene jos iz 1929. Jedan studio-apartman označen kao P1 kapacitet za 2 odrasle osobe.



herceg novi crna gora privatni smestaj

Apartmani su novogradnje sa izvanrednim panoramskim pogledom na more! Udaljenost plaze je 150 metara ,kapija starog grada 200 metara , u ponudi jos tri dvokre... Dva apartmana u prizemlju sa svojim dijelom bašte, dvokrevetne sobe na spratu, sa čajnom kuhinjom, balkonom i pogledom na more. Besplatan bežični internet, stalno voda, TV, klima. Sobe i apartmani izdaju se od jun... Nalaze se u jednom od najlepših delova Herceg Novog, na Savini. Pitomo i mirno okruženje, neposredna blizina mora 80m i pogled na Bokokotorski zaliv učiniće Vaš odmor nezaboravnim samim izlaskom na terasu apartmana. Lokacija Apartmani se nalazi na udaljenosti od 20 metara od obale Potrebno je svega 10 minuta pjesace... Apartmani su trokrevetni sa pomocnim lezajem u predsoblju. Posjeduju komplet opremljenu kuhinju i kupatilo ves masina. Svaki apartman ima zasebnu terasu sa pogledom na more,i bastu u dvoristu sa up... Naselje Lalovina je uz more, a do nas dolazite tako što na magistralnom putu Zelenika-Meljine-Herceg Novi, skrenete LEVO pre tunela izmedju Zelenike i Meljina! Na 100 metara od plaže, u mirnom i tihom k... Nasi apartmani poseduju potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilom, veliku sobu i balkon sa pogledom na more. Sobe se nalaze na spratu, sa... Svih pet studija su klimatizovani, sa svojim kupatilom, imaju TV, DVD filmovi obezbjeđeni , fen za kosu, bežični Internet. Dva studija imaju balkone sa pog...



Apartmani Konjevic Herceg Novi
Neda Fanfani 00382 68684461 A u bašti, daleko od saobraćaja i buke, kuća sa apartmanima, oko nje u hladovini kivija, limuna naranača stolovi i klupe za odmor, ljetnja kuhinja s roštiljem za gurmane, prostor za dječju igru , parking , bežični internet …Sve to na 2 minuta hoda do plaže, restorana, prodavnica, a 4 minuta do magistrale i autobuske stanice. Apartmani se nalaze na u novoizgrađenoj kuci, sa pogledom na more i obezbeđenim parkingom. Tu je i citava kuhinja s kuhinjski... Mozemo Vam organizovati izlete i docek na aeodromu, klimatizovanim i udobnim automobilima. Ukoliko prvi put dolazite u Herceg Novi, uputićemo Vas na najljepše plaže i mjesta koja bi trebali... Mogućnost za 3 parking mesta.

[21 pitanja kako upoznavanje partnera|Cure se skidaju gole|T mobile hr chattanooga call center]








Post je objavljen 24.12.2018. u 02:57 sati.