Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/abapgilti

Marketing

Kontakt oglasi banja luka - Pronađite djevojku

Posao Banja Luka










Click here: Kontakt oglasi banja luka






Sve šta treba da uradite jeste jedan klik na dugme za aplikaciju, popunjavanje osnovnih informacija i ubacivanje CV-a. Naša baza je redovno ažurirana i svakodnevno nudi nova radna mjesta, a vaše je samo da pretražujete i filtrirate ponuđeno prema potrebama i ličnim kvalifikacijama. Željeli bi da izdamo stan ozbiljnim i odgovornim ljudima uz obavezno potpisivanje ugovora i preuzimanje obaveze plaćanja svih pratećih režija.



kontakt oglasi banja luka

S obzirom na to da su naši članovi uvek raspoloženi za dobru zabavu, neće biti teško da pronađeš nekog ko će ti rado praviti društvo već prvo veče. Svi oglasi za posao Banja Luka na jednom mjestu!



kontakt oglasi banja luka

Posao Banja Luka - Bilo da tražite posao u struci ili vam je primat brzinska privremena zarada, kod nas možete pronaći sve. Stan je lijepo orijentisan ka jugu i jugoistoku.



kontakt oglasi banja luka

Opis oglasa Iznajmljujem potpuno renoviran stan sa namještajem i klimom. Dnevni boravak i jedna soba, veliko predsoblje i kupatilo, kuhinja, trpezarija, balkon i ostava. Prostorije su velike, prijatne i dosta osvjetljene. Stan je lijepo orijentisan ka jugu i jugoistoku. Nalazi se na desetom spratu. U stubištu su dva lifta. U suterenu je obezbjeđen podrum. Željeli bi da izdamo stan ozbiljnim i odgovornim ljudima uz obavezno potpisivanje ugovora i preuzimanje obaveze plaćanja svih pratećih režija. Opis oglasa Iznajmljujem potpuno renoviran stan sa namještajem i klimom. Dnevni boravak i jedna soba, veliko predsoblje i kupatilo, kuhinja, trpezarija, balkon i ostava. Prostorije su velike, prijatne i dosta osvjetljene. Stan je lijepo orijentisan ka jugu i jugoistoku. Nalazi se na desetom spratu. U stubištu su dva lifta. U suterenu je obezbjeđen podrum. Željeli bi da izdamo stan ozbiljnim i odgovornim ljudima uz obavezno potpisivanje ugovora i preuzimanje obaveze plaćanja svih pratećih režija.



17 vjet Radio Kontakt
Apartman ima klimu i TV, obezbeđeni su peškiri i posteljina. Stan je lijepo orijentisan ka jugu i jugoistoku. Karakteristika svakog našeg portala je sadržajnost, mogućnost filtriranja podataka i preglednost. Prostorije su velike, prijatne i dosta osvjetljene. Dnevni boravak i jedna soba, veliko predsoblje i kupatilo, kuhinja, trpezarija, balkon i ostava. U suterenu je obezbjeđen podrum.

[ Erotski Oglasi|Halooglasi ona traži njega|Erotske price muz]








Post je objavljen 24.12.2018. u 02:55 sati.