Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prommicmopho

Marketing

Koliko je kondom siguran - Brzog datiranja

Net.hr










Click here: Koliko je kondom siguran






Baš sam s mamom pričala o tome, rekla je da mi je još ionako prerano za takvu kontracepciju... Budite sigurne da ostavite malo mjesta pri kraju, kako bi ste spriječile pucanje! Narocito ako si u duzoj vezi.



koliko je kondom siguran

Latex condoms, when used consistently and correctly, are highly effective in preventing the sexual transmission of HIV, the virus that causes AIDS. Znam da je tesko povjerovati u to ali evo izvor na engleskom: Znaci kratak odgovor bi bio: moguce je zaraziti se HIV-om cak i kad koristite kondom ali sanse za to su nevjerovatno malene, gotovo zanemarive. Zar penis ne bi trebao biti potpuno suv da bi se kondom stavio jer i presemena tecnost moze sadrzavati spermatozoide.



koliko je kondom siguran

Siguran seks: Priložite kondom! - To znaci da u najgorem slucaju postoji 3 prema 1000 sansa da ces doci u kontakt sa virusom HIV-a ako koristis kondom. Ako si suva jer si upašena, i slično, ne žuri, i tada može da pukne jer ne klizi.



koliko je kondom siguran

Ovom prilikom nećemo ponavljati koliko je važno da pri pomisli na seks uvek imate u glavi siguran seks. Međutim, i pored sve preventivne prakse, o najrasprostranjenijem sredstvu zaštite od polnih bolesti — kondomu — još uvek postoje određene nedoumice, predrasude i zablude koje valja prevazići. Dakle, istina je da je kondom pouzdan metod zaštite od bolesti, kao i od neželjene trudnoće kada se koristi redovno i pravilno. To je fakat od koga se danas polazi. Za razliku od većine kontraceptivnih sredstava, koja treba koristiti stalno — za vreme, pre i posle seksa, kondom se koristi samo prilikom samog seksualnog čina. Kondomi se mogu naći u različitim bojama, oblicima, ukusima, teksturama i veličinama, kako bi vođenje ljubavi bilo što zabavnije. Zabluda je da ne možete pronaći kondom koji je po vašoj meri, kao i da kondomi kvare seksualni doživljaj. Najveća prednost kondoma je verovatno u tome što za razliku od drugih kontraceptivnih sredstava on ne može da prouzrokuje nijedan sporedni efekat. Dostupnost je najveća prednost kondoma. Možete bih nabaviti u apotekama, supermarketima, kioscima i mogu se kupiti bez lekarskog recepta. Zaboravite priče o tome kako vam je neprijatno da ih kupite na ovom ili onom mestu. S kondomom je seks bezbrižniji, jer imate apsolutnu vlast nad svojim telom. Jednostavni su za upotrebu, a u današnje vreme, kada se bolesti prenose brzinom svetlosti, kondom predstavlja suštinsku potrebu svakog seksualno aktivnog muškarca. Zabluda je da seks s kondomom nije dobar. Naprotiv, seks s kondomom je jedini pravi izbor koji ne treba da vam stvara nedoumice povodom toga da li se u neku seksualnu igru treba upustiti s njim ili bez njega. Znate koji je pravi odgovor, jer su kondomi uveliko postali deo naše stvarnosti, a ona nas upozorava na to da na prvom mestu uvek imamo brigu o sebi i svom zdravlju. Značajan broj žena ima alergiju na lateksove kondome, u obliku belog pranja, svraba i ranice na grliću materice. Ako se koriste poliuretanski kondomi, kojih obično nema u našim apotekama i prodavnicama, takvih alergija nema. Potrebno je snabdeti domaće tržište kondomima od poliuretana i kondome za višekratnu upotrebu, mada oni nisu profitabilni za proizvođače i trgovačke posrednike kao lateksovi. I u ovom slučaju ljudi su spremni svašta da urade za novac, ali ne i ono što je najbolje za ljudsku vrstu.



Beograđani navlačili kondom usred Knez Mihajlove ulice
Prijevod: latekst kondomi, kada se koriste konzistentno i ispravno, su jako ucinkoviti u sprijecavanju seksualne transmisije HIV-a, virusa koji uzrokuje AIDS. Neki su uvjereni da kondomii odvraćaju pažnju sa samog čina i tako smanjuju njihovo ili partnerovo uživanje. Čitala sam stvarno milijun toga... Ovo je sa drzavne stranice Centra Za Kontrolu i Prevenciju Bolesti Amerike. Ta dva slučaja na tisuće...

[Anime, manga, japan.. fanzine|Ljubavni kontakti hr|DNEVNI LISTOVI ]








Post je objavljen 23.12.2018. u 22:45 sati.