Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hermpoundjuva

Marketing

Sutomore apartmani 2018 - Pronađi pratnju

Sutomore Apartmani










Click here: Sutomore apartmani 2018






Dalje stižemo do predivnog i najtraženijeg mesta za Letovanje. Classic soba 2+1 22 27 35 44 35 27 Classic soba,pogled more 2+1 30 35 45 53 45 35 Superior soba min 3 pax 3+1 19 23 37 44 37 23 Superior soba pogled more min 3 pax 3+1 22 26 40 47 40 26 De Luxe soba, panorama min 3 pax 3+0 26 29 44 55 44 29 Cena uključuje: korišćenje bazena, korišćenje hotelske plaže jedan plažni set po sobi-suncobran i dve ležaljke , Wi Fi. Sa druge strane, van sezone je ovo savršeno mesto za pravi odmor gde možet uživati u velikoj i lepoj plaži pogledajte fotografiju iznad , ali i blizini svih većih centara ukoliko poželite da vidite ljude!



sutomore apartmani 2018

Što se plaža tiče, na raspolaganju je više varijanti, od gradske plaže koja je u sezoni krcata , preko male plaže Štrbine koja je odvojena za lokalce koji ne žele da gledaju turiste pa do plaže Maljevik koja je isto jako lepa, nije perpuna ali odgovara samo onima koji vole stene... Prvi dan: dolazak u hotel.



sutomore apartmani 2018

Sutomore Apartmani - Sutomore nema mnogo atrakcija da ponudi i prepoznatljivo je uglavnom po divljim uvalama koje privlače zaljubljenike u prirodu, avanturiste i romantičare. Dolazak u BG u kansim večernjim časovima Agencija pruža mogućnost organizovanja prevoza.



sutomore apartmani 2018

Leto 2018 Vila Panorama je dobro locirana, nalazi se u centru mesta Asprovalta i udaljena je oko 150m od najbliže plaže. Poseduje privatan parking i kafeteriju u okviru kuće. Okružena je lepim dvorištem, sa bujnom vegetacijom. U našoj ponudi imamo dvokrevetna i trokrevetna studija, koja se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Leto 2018 Vila Levantes je novouređeni objekat koji se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na oko 80m udaljenosti od plaže. Ova moderno opremljena vila poseduje četvorokrevetne mezonete smeštene u prizemlju, kao i šestokrevetne apartmane smeštene na prvom spratu objekta. Mezonete poseduju po jedan bračni krevet u prizemlju i na galeriji, dok apartmani imaju dva bračna kreveta u jednoj, i još jedan bračni krevet u drugoj sobi. Sve smeštajne jedinice vile Levantes opremljene su kuhinjom rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor , kupatilom, TV-om, klima-uređajem uračunat u cenu , kao i terasom sa garniturom za sedenje kod mezoneta, terase su ulaznog tipa. Zamenu posteljine i peškira vrše sami korisnici na pola smene, i sami održavaju čistoću smeštajnih jedinica. Leto 2018 Vila Aliston je novoizgrađeni objekat koji se nalazi u mirnom delu Asprovalte, na oko 60m udaljenosti od plaže. Ova veoma moderno uređena vila poseduje trokrevetne studije, smeštene u prizemlju i na prvom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice vile Aliston opremljene su kuhinjom rešo sa jednim grejnim poljem, manji frižider i osnovni potrebni pribor , kupatilom, TV-om, klima-uređajem uračunat u cenu , kao i ulaznom terasom sa garniturom za sedenje. Zamenu posteljine i peškira vrše sami korisnici na pola smene, i sami održavaju čistoću smeštajnih jedinica. Veličina studija je cca 18-20m2 + terasa. Vila Aliston nema sopstveni parking.



Sutomore Shark baby AJKULA PARASAILING SONY action cam
DETE DO 12 GODINA NA ZAJEDNIČKOM LEŽAJU POPUST 50% cene po osobi i danu , usluga polupansion , ishrana švedski sto Termin boravka od 01. U neposrednoj blizini nalaze se prodavnica , pekara i restoran. Drugi do pretposlednji dan: boravak na bazi uplaćenih usluga. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno. U neposrednoj blizini nalaze se razni sadrzaji: barovi,restorani,prodavnice,iznajmljivanje skutera... MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Sutomore je najpoznatije mesto barske rivijere nastalo od ribarskog naselja prislonjenog uz dugu peščanu plažu. Ako ste ljubitelj znamenitosti, blizina Bara obradovaće ljubitelje istorije i kulture...

[|Masaze|Ljetne frizure]








Post je objavljen 23.12.2018. u 22:38 sati.