Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flexofwanback

Marketing

Kako zaraditi na youtubeu - Pronađite djevojku

EVO KAKO SE UZIMAJU PARE NA JUTJUBU Pojedini kanali zarade od osam do 20 miliona evra godišnje










Click here: Kako zaraditi na youtubeu






Naravno bitno je da vidite ššta publici odgovara i to im date, jer ultimativno od njihovih lajkova, subova i share-ova, vašša popularnost zavisi. Kao i kod partnerstva zahteva da imate originalan sadržaj ili pismenu dozvolu za korisćenje istog. Proguglajte i pronađite i ostale koji žele na takav način doći do novih korisnika, a vi im možete pomoći u tome i sebi zaraditi određeni novac!



kako zaraditi na youtubeu

Kako zaraditi novac na internetu? Na vama je sada da pravite kvalitetan i originalan sadržaj, i da što redovnije postavljate nove klipove kako biste stekli publiku koja će vas redovno pratiti i time ostvariti veću zaradu.



kako zaraditi na youtubeu

Mob&IT - Neki veliki kanali zarađuju milione.



kako zaraditi na youtubeu

Sigurno svaki dan bar neko vrijeme provodite na YouTubeu, bilo da slušate glazbu ili gledate dokumentarce. No, mnogi su našli način da zarade na njemu, a među njima su danas često i tinejdžeri koje odluče govoriti o temi koja ih zanima ili se samo zafrkavati pred kamerom. No, zafrkancija ili ne, dovoljno je da nađete svoju publiku kojoj ćete se svidjeti da biste mogli zarađivati na tim pogledima. Prema podacima za 2016. Svaki YouTuber je zaradio između 5 i 10 milijuna dolara u godini. Analitičar ove industrije i osnivač TubeFiltera Josh Cohen rekao je da je danas lakše nego ikad zaraditi na ovoj mreži. Skupio je univerzalne savjete koje morate čuti ako se želite okušati u YouTube karijeri, a koji se temelje na iskustvu onih kojima je stvaranje i objavljivanje videa prihod od kojeg jako dobro žive. Oni koji novac zarađuju na YouTubeu slažu se u tome da ne morate čekati da skupite svu potrebnu i najskuplju opremu, ili završite kojekakve škole da biste mogli stvarati svoj sadržaj. Perfekcionistom se postaje vježbom i s vremenom, a do tada će publika često oprostiti manju kvalitetu videa ako je ideja dobra. Dakle, ideja i kreativnost su na prvom mjestu, a sama produkcija se uhoda s vremenom. Brusite vještine kod profesionalaca Iskoristite brojne online alate i stranice koje vas educiraju o tome kako snimati, stvarati i objavljivati svoj sadržaj. Mnoge od njih su za početak besplatne, brojni autori pišu blogove o tome kako rade, a neki fakulteti čak nude besplatne web tečajeve o temama koje vam trebaju za vaš kanal. Nađite oglašivače koji se slažu uz vaš sadržaj Uvijek postoje tvrtke koje će zanimati sadržaj koji objavljujete, samo probajte pokrenuti komunikaciju s njima. Ako postignete zavidnu gledanost na, primjerice kanalu o hrani, obratite se otvorenim newletterima i obavijestima proizvođačima iz zemlje koji bi to mogli vidjeti kao priliku za oglašavanje. Velik dio zarade temeljit će vam se na tim manjim i većim suradnjama. Možete paziti i na službeni Facebook i Instagram profil kanala, jer vas upravo putem njega mogu pronaći oglašivači. Diverzificirajte prihode Ako želite 'živjeti' od YouTubea, informirajte se o promjenama koje YouTube uvodi po pitanju ostvarivanja prihoda tj. TubeFilter je nedavno objavio izvještaj o tome kako su posljednje promjene pogodile kreatore, a članak pronađite.



Moja PRVA ZARADA na YouTube-u!!!
Guillermo Diaz dolazi iz Madrida te se prvo proslavio kao jedan od najboljih igrača Call of Dutyja u Španjolskoj, a kada je pokrenuo svoj kanal na YouTubeu i shvatio koliko može zaraditi na ovaj način, napustio je školu i u potpunosti se posvetio produciranju videozapisa na Googleovom online video servisu. Također broj pretplatnika možete povećati i tako da na kraju svakog klipa jednostavno kažete gledateljima da se pretplate na kanal. Odmah da ovo rašščistimo, ne pokuššavajte prevariti Adsense, otvarajući svoje klipove stalno da imate višše pregleda ili da klikate na svoje reklame. Najbitnija stvar ovog kanala zbog koje kanal i ima velik broj pogleda jest sama kvaliteta klipova i odličan sadržaj. Na YouTube nalogu ćete postavljati vaše klipove, AdSense služi da postavlja reklame na vaš sadržaj i tu možete da pratite zaradu koju posle primite preko deviznog računa. Ako već to planirate raditi kao ššto drugi rade, onda se dobro informiššite o tome, ali sigurno morate dobiti barem dozvolu od tog kanala da posudite njegov sadržžaj, i u komentar stavite link njegovog kanala i naglasite da ste samo uzeli njegovo. Neki veliki kanali zarađuju milione. Ovaj vid zarade preko interneta je veoma rasprostranjen u svetu, preko kog možete zarađivati prosečnu platu ili više od toga. Ne smijete pretjerati sa promovisanjem u video, jer će to mnogima smetati i prestaće vas gledati. Ako su vam klipovi 3 minute, nema smisla da izaberete onu koja traje 30 sekundi, ali je možete preskočiti nakon 6 sekundi. Također, neke od mreža vam nude posebne alate i programe za optimizaciju vašeg kanala te velike baze muzike koju možete koristiti u vašim snimcima.

[Skype Sex Porn Videos|Oglasi butiga istra|Kumbor crna gora plaze]








Post je objavljen 23.12.2018. u 21:39 sati.