Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/windmecenwarc

Marketing

Tuš kabine akcija - Brzog datiranja

Tuš kabine










Click here: Tuš kabine akcija






Uprkos tome, ne možemo u potpunosti garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem Call centra na 0800 33 33 35.



tuš kabine akcija

Svakako pri odlasku u kupnju tuš kabine, izmjerite prostor s kojim raspolažete i u kojem vaša tuš kabina bi trebala biti. Pored osnovne funkcije zaštite od prskanja po kupatilu, one imaju i druge namene. Još jedna mogućnost osim tuš kabina koje možete pronaći u trgovačkim centrima je popločena tuš kabina koja može sezati do stropa ili ne, a samo je potrebno taj prostor uokviriti staklima i učvrstiti ispod stakla kako voda ne bi curila. Proizvode se u dimenzijama od 100 i od 120 cm, visine 195 cm.



tuš kabine akcija

Tuš kabine - U pogledu cena, primarni cilj nam je da imamo odličan odnos cena-kvalitet. O svemu ovome možete se više informisati na sledećim stranama.



tuš kabine akcija

Tuš kabine su posle keramičkih pločica glavni element uredjenja Vašeg kupatila. Pored osnovne funkcije zaštite od prskanja po kupatilu, one imaju i druge namene. Predstavljaju mesto opuštanja ujutru nakon spavanja, kao i na kraju dana, posle završenih obaveza. Stoga, pri odabiru tuš kabina treba povesti računa o nekoliko stvari. Prvo, poželjno je za veličinu tuš kabine za kupatilo uzeti maksimalan prostor koji kupatilo dozvoljava. Što je on veći, to će Vam biti komforniji boravak u kabini. Na žalost, naša kupatila su uglavnom projektovana kao mala, svega 3 do 5 m2, što smanjuje i veličinu Vaše kabine. Zato smo mi u našem salonu kupatila pripremili jako veliki izbor formata, oblika i dimenzija. Preko 20 godina iskustva i mnogo zadovoljnih klijenata nam govori da smo uspeli da odgovorimo izazovima i malih i velikih prostora. BG Sanitarija Vam nudi tuš kabine za kupatilo u klasičnim kvadratnim formatima: 70×70, 80×80 i 90×90. Pored ovih, iz ponude posebno izdvajamo pravougaone formate: 70×100, 70×120, 70×140, 72×90, 72×100, 75×100, 80×100, 80×120 i 80×140. Ovi pravougaoni formati su se pokazali kao pun pogodak. Obično je kupatilo limitirano dimenzijom sa jedne strane, dok na drugoj strani ima više prostora. Zašto ga ne iskoristiti u potpunosti i imati veći komfor? Ne smemo zaboraviti i polukružne modele: R80, R90 i R100. Oni su praktični jer štede kupatilo za čitav ćošak. Pored dimenzije, jako je bitan i kvalitet tuš kabine. Sa ponosom možemo reći da u našem salonu kupatila ne prodajemo kineske niskobudžetne kabine koje traju godinu, dve. Sve naše tuš kabine u ponudi su brendirane, od boljih kineskih fabrika marke , preko nemačkog do najkvalitetnijeg nemačkog proizvodjača, fabrike. Skoro sve one imaju na sebi Antiplaque zaštitu. To je specijalan premaz na unutrašnjoj strani stakla koji sprečava taloženje kamenca. Tuš kabine za kupatilo u našoj ponudi pogodne su za montažu kako na tuš kadu, tako i na podne pločice bez kadice. Pored svih gore navedenih formata, vršimo i izradu tuš kabina po meri. O svemu ovome možete se više informisati na sledećim stranama.



MODERNI TRENDOVI U KUPATILU: ALCAPLAST KUPATILSKA KANALICA-REŠETKA
Stoga, pri odabiru tuš kabina treba povesti računa o nekoliko stvari. Ovakva se vrsta još naziva i čahura za tuširanje — pošto se zatvaranjem vrata potpuno odvojite od ostatka kupaonice. Tuš kabine su posle keramičkih pločica glavni element uredjenja Vašeg kupatila. Poanta je da se glava tuša nalazi na sredini kako bi se obje osobe u isto vrijeme mogle tuširati. Zavisno od vaše ideje i raspoloživog prostora možete se odlučiti za kvadratne, pravougaone, asimetrične ili polukružne tuš kabine, dok su vam po količini vode koju kabine mogu zadržati na raspolaganju plitke ili duboke tuš kabine. Neki put nam fabrika prilikom uvođenja novog proizvoda, odobri specijalne popuste radi njegovog probijanja i što boljeg plasmana na tržištu.

[Muskarci za vezu|Anime, manga, japan.. fanzine|Maslinovo ulje i limun]








Post je objavljen 23.12.2018. u 19:25 sati.