Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Božićni artBazaar u Rijeci



Počelo je počelo, prvi dan predprazničkog opuštanja, što se vidi i po vremenu kad smo jeli izvrsni i neusporedivi pileći paprikaš. Nakon toga drugarica je predložila da idemo posjetiti predbožićni artBazaar u RiHubu, što sam ja nevoljko, a pas sa znatno većim entuzijazmom, prihvatio.
Ideja zvuči sjajno, ono osloboditi stvaralačke snage mladih, nije nova, realizirana u mnoštvu svjetskih prijestolnica, međutim meni nije nikad bila naročito uspjela niti u Berlinu, za razliku od nekih drugih sajmova bez tog art predznaka. Na kraju bi se to svodilo na sajam malo maštovitije bižuterije i kič slika, cijena nešto viših no obično.
U Rijeci je među izlagačima mnoštvo muških ufuranih faca, koje valjda vjeruju u svoju posebnost, tako da sam morao paziti pri fotografiranju da ne zahvatim njihove izuzetnosti, cure su mnogo opuštenije, no nije mi se dalo pretjerano zadržavati. Pozitivnost je relativno puno pasa što sajmu daje urbaniji štih. Od stvari, ima zanimljih sapunčića po prihvatljivih 20 kuna, sajam i danas traje do 20 sati.
Naravno pozdravljam i ovo događanje, uz sva ostala, kojih ove zime ima u našoj Rijeci.

Post je objavljen 23.12.2018. u 09:49 sati.