Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greeninmaires

Marketing

Nina badrić biografija - Stvarne djevojke

Ovako je Nina Badrić izgledala na početku karijere! (VIDEO)










Click here: Nina badrić biografija






Sa šesnaest godina je pevala prateće vokale grupama Parni valjak, Prljavo kazalište, itd. Porodice s druge strane veruju da je ovo ipak samo prolazna kriza. That was to best sold album in 1997 and 1998.



nina badrić biografija

Priželjkujete li prvo devojčicu ili sina? Nina ima i dvije sestre, Dijanu i Sunčicu.



nina badrić biografija

Nina Badric - Jedan od najzaslužnijih ljudi za njenu karijeru je Dino Dvornik koji joj je mnogo pomogao. Inače, Badrić je 2007.



nina badrić biografija

Od tada do danas napravila je puno, a koliko je zahvalna Dini pokazuju i njezine izjave kojima je potvrđivala kako je on oduvijek bio njezina glazbena ikona ne samo zbog pjesama, nego zato što ju je naučio da bude svoja, a Nina je baš to danas, posebna, jedinstvena. Pjevačica koja se zaista ne samo probila već i postavila određene standarde svima ostalima koji tek dolaze. Ono što je kod nje tako posebno je što ima volju da pomogne drugima, krasi je jedna dobra karakteristika, a to da je izrazita ljubaznost prema svima i da dobre savjete itekako ne štedi nego ih nastoji udijeliti što više kako bi drugima olakšala put do onog što žele, čemu teže. Svoju pozitivnost najviše je pokazala u nedavnoj emisiji koja je počela sa prikazivanjem prije godinu dana i koja nastoji otkriti novi talent u Hrvatskoj. Tu se najbolje moglo vidjeti koliko je voljna i željna pomoći drugima. Nina Badrić rodila se 4. Nakon zvjezdica počinje sa pjevanjem kao prateći vokal Parnom Valjku, Prljavom kazalištu itd. U svojoj dosadašnjoj karijeri imala je puno hitova i ono što je najbolje trudila se koliko je to god moguće držati svoj privatni život udaljen od očiju javnosti, što joj je i uspijevalo, jer ako malo bolje pogledate ne pamtimo neke veće skandale u njezinoj karijeri osim što se zamalo razvela od svog supruga, a opet takve se stvari događaju. Nina je zasigurno postavila temelje na našoj glazbenoj sceni i postala osoba čije je mišljenje danas bitno, koje se uvažava. Postala je osoba prema kojoj mnogi osječaju poštovanje najviše zbog toga što je kroz dugi niz godina koliko je na sceni naučila puno o glazbi i o tome kako opstati u svijetu gdje ima puno nemilosrdnih i gdje se morate boriti s konkurencijom tako da budete drugačiji, jedinstveni, a njoj je to zaista pošlo za rukom.



Nina Badric - Znam Te Ja
Posmatram ljude, upijam kao vampir sve čime zrače i samo stavim svoje spoznaje na papir. No poslednja događanja su Ninu opredelili, nikada nije bila prijateljski naklonjena prema srbima, na to je bila prisiljena iz ekonomskih razloga, ulizivanje, dodvoravanje, održi koncert i beži preko Save. She was number one on pop charts. Otkrila sam i jednu popularnu gradsku kafanu, gde me je odvelo moje beogradsko društvo. Sebe smatra veoma bogatom jer ima dva prava prijatelja koja poznaje od malena. Iako su mediji tvrdili da su u ljubavi, manekenka i biznismen su ubrzo raskinuli emotivnu vezu. Ni ideja o usvajanju nije mi nimalo mrska.

[Kako da pitam curu za vezu|Seks i starenje|Portal index hr]








Post je objavljen 22.12.2018. u 14:21 sati.