Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/guihelirid

Marketing

Dodirni mi kolena francuska verzija - Vukovar

ZANA - Dodirni mi kolena 2017










Dating Site: Dodirni mi kolena francuska verzija






Osamdesetih godina je ova pesma bila nezaobilazni deo repertoara na žurkama, a ostala je popularna i dan danas. Naime, za ovu numeru snimljena su čak tri video spota. Svaki put se naježim kad čujem njenu verziju Vlak - a. Eeee Srbijo tugo i dalje propadas moralno!!!!!



dodirni mi kolena francuska verzija

A koji ce moj Mandic pedercina u spotu????? I to vece kad si je ponovo sreo, popio malo, pojebo se sa njom, i video da su sve tvoje tajne zelje, neukaljana razmisljanja, ceznje, pale u vodu... Ako već namaju materijala za nove pesme , bolje da ništa ne eksperimentišu sa novim verzijama starih pesama , ako misle da budu na isti kalup kao ova.



dodirni mi kolena francuska verzija

BOLJE OD FILMA Najpopularniji Ex-Yu spotovi obiluju EROTIKOM - Aleksandra Radović je pokazala kako se to radi. Ovo nije bolje,vec je svedeno na glupi letni pop hit,koji se zaboravi za pet minuta,ako i toliko potraje.



dodirni mi kolena francuska verzija

Zasrali ste da gore niste mogli i to pesmu koja je trebala da pociva u miru za sva vremena da deca danasnjeg vremena imaju uspomene sta je bila kvalitetna muzika, drzava narod i zivot. A koji ce moj Mandic pedercina u spotu????? Eeee Srbijo tugo i dalje propadas moralno!!!!! Ovo je kao da si sreo svoju prvu ljubav posle 20 god, iz srednje skole, koja je bila ona prava, iskrena, od srca, neiskvarena, verzija nisi isao dalje kolena poljupca. I to vece kad si je ponovo sreo, popio malo, pojebo se sa njom, i video da su sve tvoje tajne zelje, neukaljana razmisljanja, ceznje, dodirni u vodu. Trebalo je da ostane završeno na verziji iz 2006. Ta verzija je zakon za ovu najnoviju. Ako već namaju materijala za nove pesmebolje da ništa ne eksperimentišu sa novim verzijama starih pesamaako misle da budu na isti kalup kao ova. Aleksandra Radović je pokazala kako se to radi. Svaki put se naježim kad čujem njenu verziju Vlak - a. Zasto je ovo nekome potrebno? Ovo je bio veliki hit nekada davno,dok ga je pevala fenomenalna Zana Nimani,koja osim sto je sjajno pevala,bila je francuska kulturna zena,za razliku od ovog olosa. Kada se pravi obrada neke pesme ,poenta je da bude bolja. Ovo nije bolje,vec je svedeno na glupi letni pop hit,koji se zaboravi za pet fracnuska i toliko potraje. Year ago Mislim da ovakvo nešto je i bilo potrebno da malo mladja populacija osjeti kako didirni se nekad pravili hitovi za sva vremena i tekstom i muzikom. A sto se tiče komentara da su upropastili originalnu stvar nastoji uopste,jer originalna stvar je i dalje tu tako francuuska voli može uvek samo nju da slusa.



Sara Lukić - Dodirni mi kolena 2017.
Ovo nije bolje,vec je svedeno na glupi letni pop hit,koji se zaboravi za pet minuta,ako i toliko potraje. Aleksandra Radović je pokazala kako se to radi. Ovo je bio veliki hit nekada davno,dok ga je pevala fenomenalna Zana Nimani,koja osim sto je sjajno pevala,bila je i kulturna zena,za razliku od ovog olosa. Zasrali ste da gore niste mogli i to pesmu koja je trebala da pociva u miru za sva vremena da deca danasnjeg vremena imaju uspomene sta je bila kvalitetna muzika, drzava narod i zivot. A sto se tiče komentara da su upropastili originalnu stvar nastoji uopste,jer originalna stvar je i dalje tu tako ko voli može uvek samo nju da slusa. Zasto je ovo nekome potrebno? Eeee Srbijo tugo i dalje propadas moralno!!!!! Tada su nastali i najbolji video spotovi snimljeni širom bivše Jugoslavije, i celog sveta.

[Precision dating palm beach|Online dating give cell number|Online dating process]








Post je objavljen 22.12.2018. u 09:24 sati.