Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/landponewea

Marketing

Dodirni me sasvim slucajno poljubi me filmski nestvarno tekst - Susret s djevojkom

Dodirni me lyrics










Click here: Dodirni me sasvim slucajno poljubi me filmski nestvarno tekst






Kao budni ste, pametni ste, slusate dobru muziku, a razmisljanje KURAC. Uvijek ovdje, blizu mene, postoji još dio tebe. Pusti pesmu i cuti, zasto imas potrebu da seres?



dodirni me sasvim slucajno poljubi me filmski nestvarno tekst

Svi mi nesto zelimo. Svake godine pravim spisak zelja za novu 20tu i tu.



dodirni me sasvim slucajno poljubi me filmski nestvarno tekst

Muzika - Pesme - Hitovi - What in the world does your company take me for? I ne shvatam sta mi se desava Nedostaje mi rec koja resava.



dodirni me sasvim slucajno poljubi me filmski nestvarno tekst

U tebi je Vojvodina zaspala, In you, Vojvodina fell asleep, -sto izvora, nigde obala... I lack a word which solves.... REF : REF : Dodirni me...... Na postelji od punog meseca On the bed of full moon -nikom se ovde ne spava.... A tu su zarezi, crtice, tačkice, zagrade da ukažu na šta se misli............................. I kao što i ranije rekoh......... Kad se sve sabere, sramota me je sto sam srbin. Mozda bi ovaj narod manje bio besan da kad otvori novine, ili upali TV, prvo sto sazna nije da se Cecin sin obukao kao da su 90te, ili da se Karleusina keva kupa u bazenu. Pusti pesmu i cuti, zasto imas potrebu da seres? I glavno pitanje je, zasto tebi ova pesma izaziva misli o turbofolku, proseravanju o Srbiji i glupostima? Ova pesma uopste nije o tome. Prestanite da serete o Stanijama, Lukasima, turbofolku i kurvetinama i nece vam vise ni servirati ta sranja. Sad si ti meni, koji ne pratim ta zbivanja, kratko objasnio da je potrebno da mrzim kad god poslusam ovu pesmu, da se setim jebenog Cecinog sina i Karleuse. Zasto to jebeno radis? Kao budni ste, pametni ste, slusate dobru muziku, a razmisljanje KURAC.



Galija - Dodirni me (Acoustic, 6.1.1995)
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja Boze, brani je od zla Ona ima usne i na njima okus tresanja koje niko ne zna ljubit' kao ja Ref. Never made it up to Minnessota, North Dakota man was a gunnin for the quota. Pahor je Kolindu dočekao na Kongresnom trgu u centru Ljubljane uz vojne počasti, a prilikom susreta umalo se nisu poljubili u usta. Sva jubav koju tija da san Tebi, nima sa se di iskrcat i to brime neće podnit moja zarobljena duša. I lack a word which solves.... Who knew the other side of you? She's a lover, baby and a fighter.

[Dobra hrana rijeka|Blizanacke duse znakovi|Knjige]








Post je objavljen 22.12.2018. u 09:19 sati.