Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ofparebet

Marketing

Izgubiti nevinost - Stvarne djevojke

Kako sam izgubila nevinost...










Click here: Izgubiti nevinost






Pričajte sa njom lagano, pripremite je i rečima, neka oseti maximalno vaše razumevanje i strpljenje. Nakon nekog vremena, zbližili smo se i počeli izlaziti. Ivana 29 - ''Prvom sam dečka imala kada sam napunila 15.



izgubiti nevinost

Onda su one nevine celog zivota, ukoliko ne upraznjavaju nikakav vid vaginalne penetracije? Nakon što sam na jednoj zabavi previše popila, on je inzistirao da me odvede doma. Ako ne budes sacekala sa seksom moze da ti se dogodi da upropastis deo bica koji je neophodan da bi bila do kraja zivota kompletna licnost koja ce umeti da uziva u takvim trenucima.



izgubiti nevinost

SRPSKE SREDNJOŠKOLKE TVRDE: Devojke treba da izgube nevinost s 14 godina! - Pre sam prstom dotakla himen na nekih 3 centimetra dubine....



izgubiti nevinost

Ok , ja pišem o onoj razlici koja se zaista oseti u sexu , i osetimo je i ti i ja , bez obzira na broj partnera , a vezana je za zrelost koju nose godine i iskustvo. Sigurno ti je bolji sex sada sa tm , jer su zrelija , privrženija , iskusnija , nego onda , kada je bilo prvi put. Ne treba menjati i pitati se ako je prvi i PRAVI , naravno. A ako se prvi pokaže lošim , karakterno ili bilo kako drugo - promeniš , voliš dalje. Uglavnom su svi ok momci jurili neke raspandrpače koje su se davale kao lude , i to je mene jako frustriralo. Sećam se isto tako da je moja cimerka u internatu , u prvoj godini srednje škole opušteno dovodila momke i sexala se sa njima pored svih nas u sobi bilo nas je 5. Nju su svi jurili , iako je bila bljak riba. A nas niko ni da pogleda... Hm , pitam se što li im je ona bila zanimljiva? I , naravno da postoji razlika između sexa tada , i sexa sa par godina više , ili eto , deceniju više , kada je žena zrelija , ima prisniji odnos sa svoijim telom , zna šta želi , šta joj prija... Neke devojke su imale sreću da nađu iz prve dobrog ljubavnika muža i to je super. A pomislite samo na onaj procenat žena kojima je prvi muškarac bio loš , a one se udale za tog prvog i ni dan danas ne znaju kako izgleda dobro i kavelitetno vođenje ljubavi , i misle da je to što rade sa mužem - to , i da nema boljeg. Ah , kakva tuga... I desetak vilica oborilo do poda... Ko pahulja , sve šapće , minimzovao se , valjda ga strah da me onako krhku ne slomi dahom. I onda smo počeli da se držimo za ruke... Ludo je to bilo , baš sam bila nezrela i mlada... Dugo mi je trebalo da uopšte njega zamislim kao svog dečka , jer je izgledao opasno , jer je bio poznat kao nemilosrdan prema devojkama , ma... Međutim , opstasmo mi godinicu , dve... Ja pored njega uživala... I prs''o , oporavio se odma'', i čim je bio u stanju da uzme telefon - po 30 puta dnevno je zvao na 94 i tražio sestra Miru , ludak , zamalo otkaz da dobijem. Ostalo mi je u jako, jako lepom secanju. I pre nego da se udam, cesto sam se pitala kako bi bilo kasnije, sa iskustvom. Jer nas je sudbina razdvojila i spojila tek posle par godina kada su sva osecanja izbledela... I treceg dana treci pokusaj koji je uspeo ali je bio uzasno bolan,ali je na kraju bilo ok i bilo je divno eto... Eh,kad bi vreme moglo da se vrati.....



ALO! Scena ŠOK! Sandra Afrika otkrila kad je izgubila nevinost!
To su bili njegovi prijatelji koji su po dogovoru trebali da me odvezu kući. Nakon 4 mjeseca, odlučili smo podići vezu na višu razinu. A i da si ga probila nije smak sveta. Da ne budem gnusna, sve u svemu, sta god da si uradila da bi sebi oduzela nevinost, nevinost ces izgubiti tek onda kada budes imala odnos sa nekim buducim deckom. Morate zadobiti njeno poverenje i da shvati da je taj prvi sex samo još jedan korak dalje u vašoj prelepoj , a ne nešto odvratno na šta ona sada mora da pristane. Nakon teškog disanja osetila sam nešto.

[Varaždin oglasnik|Trudnoca i spolni odnos|Netservis: Hack zona]








Post je objavljen 22.12.2018. u 08:43 sati.