Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tertaitechse

Marketing

Teorijska Obuka Za b Kategoriju - Pronađi pratnju

A2 kategorija










Click here: Teorijska Obuka Za b Kategoriju






Ukoliko ima F dužan je da odsluša 20 časova teorije 15+5 ili ukoliko ima M kategriju dužan je da odsluša 25 časova teorije 20+5. Drugi prostor, odnosno put sa slabim intenzitetom saobraćaja iz stava 1. U slučaju prestanka osposobljavanja u pravnom licu, kandidatu se izdaje, na njegov zahtev, Potvrda o broju časova praktične obuke, formata A4 ili A5, čiji je sadržaj i izgled dat u Obrascu 5, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.



Teorijska Obuka Za b Kategoriju

Za obuku je potrebna lična karta, lekarsko uverenje i navršenih 16 godina. Član 35 Praktična obuka kandidata za vozača motornih vozila kategorije C1 traje najmanje 10 časova. Za upis nije potrebno lekarsko uverenje.



Teorijska Obuka Za b Kategoriju

Teorijska obuka - Kandidat ne mora imati teorijsku obuku kada: 1 ima vozačku dozvolu za upravljanje vozilima kategorije koja ima isti posebni fond časova kao kategorija za koju se osposobljava iz stava 3.



Teorijska Obuka Za b Kategoriju

A kategorija, polaganje za motor. Sa položenom A kategorijom možete upravljati MOTOCIKOLIMA i TEŠKIM TRICIKLIMA čija je snaga motora veća od 15 KW. VOZILA ZA OBUKU A KATEGORIJE Predvidjeno je da kandidati koji žele da polažu za A KATEGORIJU moraju se obučavati na vozilu sa motorom od najmanje 600 cm3, i snage od najmanje 40kw. Stari zakon je dozvoljavao obuku na sopstvenom motoru, sada novi pravilnik to ne dozvoljava. Nije predvidjena obuka na sopstvenom motoru, već se za obuku mora koristiti isključivo vozilo auto skole. Posedujete B kategoriju a želite da polažete za A kategoriju. Ukoliko već imate položen ispit za neku od kategorija i posedujete vozačku dozvolu, značajno će vam biti smanjen broj časova praktične i teorijske obuke. Na primer najčešći slučaj je da neko već posedujete vozačku dozvolu AM kategorije to znači da neće morati da ide na teorijsku nastavu i voziće samo 20 časova praktične obuke. Vozači koji su polagali vozački ispit i dobijali stare vozačke dozvole pre donošenja novog zakona sa položenom B kategorijom odmah su dobijali i AM kategoriju. Sa starim vozačkim dozvolama su mogli da voze mopede do 50cm3. Vozači koji po novom polože vozački ispit B kategorije ne dobijaju AM kategoriju. Sa novom vozačkom dozvolom ne možete voziti motor već morate polagati vozački ispit za neku od A kategorija. U ovom slučaju biće vam potrebno 7 časova teorije i 40 časova vožnje na motociklu. Svaka vozačka kategorija koju već posedujete u vozačkoj dozvoli skraćuje put polaganja nove kategorije. Ukoliko kandidat poseduje A2 KATEGORIJU najmanje dve godine može polagati vozački ispit za A kategoriju i pre navršene 24 godine. Uslovi za upis za polaganje A kategorije. Pravilnikom je predvidjeno da prilikom obuke vozača A KATEGORIJE u toku jednog dana možete maksimalno voziti dva časa vožnje. CENOVNIK - A kategorija.



ISO Informacioni sistem obuke kandidata za vozace.
Instruktori Naših 13 instruktora i jedna instruktorka, koji poseduju višegodišnje iskustvo u radu sa kandidatima, će vas na najlakši i najbrži način upoznati sa svim elementima vožnje. Član 33 Praktična obuka kandidata za vozača motornih vozila kategorije B1 traje najmanje 20 časova. Autor teksta : D. Za obuku je potrebna lična karta, lekarsko uverenje i navršenih 16 godina. On se može pohvaliti i dugogodišnjim iskustom rada u AMSS-AMD. B Motorna vozila, osim vozila kategorije A, A1, A2, AM, F i M, čija najveća dozvoljena masa nije veća od 3. Kandidat dnevno može imati maksimalno dva časa praktične obuke B kategorije. Teorijska i praktična obuka kandidata može se započeti najranije 12 meseci pre nego što kandidat za vozača ispuni starosni uslov iz člana 180. Za obuku je potrebna lična karta, lekarsko uverenje i PSP, ili AM dozvola i navršenih 15 godina.

[Www pornici hr|Erotske serije|Erotske priče: Rosemary]








Post je objavljen 22.12.2018. u 08:14 sati.