Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/healthcompsato

Marketing

Nemacki za pocetnike 1/20 - Pronađite djevojku










Click here: Nemacki za pocetnike 1/20






Po završetku kursa polaznici mogu da se sporazumevaju jednostavnim rečenicama, ukoliko partneri u razgovoru govore polako i jasno i ukoliko su spremni da pomognu. Pa ti sad vidi.



Nemacki za pocetnike 1/20

Nemacki jezik razlikuje oko 40 razlicitih dijalekata! Ja sam jedino preko toga mogla da skinem sve Schritte knjige. Njemacki Za pocetnike 50languages hrvatski njemački za početnike See the Pozornost obratite samo na sluh neka vam ne smeta to što veći dio nećete razumjeti inače već.



Nemacki za pocetnike 1/20

- Inace, ja za nedelju dana imam testiranje u ovoj mojoj skolici, pa posle toga nastavljam na sledecem nivou. Moja drugarica je zavrsila treci razred u njihovoj gimnaziji, a jedna je prosle godine bila na letnjem kampu i bas joj je pomoglo i bilo je lepo.



Nemacki za pocetnike 1/20

Pa za Schritte kazu da je najbolji, jer se tu najvise insistira na prici. Sad ne znam, meni odgovara, i kad sam zavrsila A2, ja sam skinula testove za A2 sa GI i prosla bih. A mozes da skines preko torrenta jedino, tako sam ja, kucas GERMAN LEARNING PACK Vol. Tu su ti sve moguce knjige za ucenje nemackog, jedino sto je pakovanje oko 12 MB, pa se skida dugo. Ja sam jedino preko toga mogla da skinem sve Schritte knjige. I puno je 80 casova za pola nivoa, previse. Ili skola namerno oteze da uzme vise novaca ili ne znam sta. Mada ima i grupu sa kojom je jedan nivo prelazila 1,5 godinu, al tu svaki put po dvoje ne dodje na cas, pa mora da nadoknadjuje i sl. Dosta zavisi od grupe. I predvidjeno je da sa 64 casa od po sat vremena predje jedan nivo. Pa ti sad vidi. A ja recimo manje platim njoj za jedan nivo sto predjem, nego sto bih dala skoli. Turci kaže ne znaju da bleknu. Sad meni to čudno, pošto sam slušala uglavnom priče da se kod nas na kursevima ne nauči ništa dobro i da je neophodno u inostranstvu pohađati neki kurs. Ako neko ima iskustva s kursevima i znanjem koje je dobio kod nas i u inostranstvu, voljela bih da mi malo uporedi situaciju. Svjesna sam da se za 6 mjeseci ne može naučiti jezik ali bi me nekako ohrabrilo da znam da znanje koje je stečeno kod nas ipak nije uzaludno. Pa mi radimo jednu knjigu Themen2, lek. Radili smo sve iz knjige baš detaljno i temeljno, samo što će to onda ispasti pola nivoa za godinu dana. Ne znam šta vam je Schritte International, ali sad ću da potražim ako ima pdf da se skine sa neta i da bacim pogled, pošto ga ishvaliste... I meni je to razvlačenje. Ja sam u suštini zadovoljna mojim intenzivnim kursom i time koliko sam naučila dosad, naravno fali mi da to što znam primjenim u praksi i izvježbam. Jeste da mi je bilo naporno, pogotovo kad sam istovremeno sa časovima njemačkog svaki dan kucala rad i dvaput nedjeljno još išla na engleski ali da se sve izdržati. Sad vadim iz Delfinovih knjiga za A1 i A2 riječi koje ne znam a koje bih trebala da znam. Vadim ih i dijelim na tri kategorije : glagoli, imenice i ostalo. Onda ću da kupim hamer papir, isječem i napravim kartice. Pa s jedne strane napišem riječ na njemačkom a sa druge strane značenje. Vidjela sam to od mog kolege s njemačkog, kaže odličan je sistem za ponavljanje jer možeš da nosiš kartice svugdje, stanu u džep, brzo se ponavlja i možeš uvijek da izbaciš ono što si naučio a da dodaš nove riječi. Pa makar da širim vokabular.



Nemacki za pocetnike/Osnove 1
Quizlet provides srpski nemacki jezik ucenje activities, other study tools, 59 learn vocabulary, video-vježbe. Svjesna sam da se za 6 mjeseci ne može naučiti jezik ali bi me nekako ohrabrilo da znam da znanje koje je stečeno kod nas ipak nije uzaludno. A ja recimo manje platim njoj za jedan nivo sto predjem, nego sto bih dala skoli. Njihovi roditelji su bili malo skepticni, ali je na kraju sve ispalo super, jer oni jos uvek misle da je kod nas rat, da mi ne znamo sta je Fanta, Coca Cola, neke cokoladice tipa Snikers i tako... Onda ću da kupim hamer papir, isječem i napravim kartice. Find this Pin and more on Nemacki Jezik Ucenje by dukidule stupanj 8. Pa ti sad vidi. Dosta zavisi od grupe. Razlika izmedju njihovih dijalekata je 1000 puta veca nego izmedju npr. Kada u Nemackoj ili Austriji prenose neku TV emisiju neke svajcarske televizije obavezno prevode ima titlovani prevod , inace nista ne razumes. Inace, ja za nedelju dana imam testiranje u ovoj mojoj skolici, pa posle toga nastavljam na sledecem nivou.

[Treba vam novac? Evo kako možete dodatno zaraditi|Srpski svingeri|Uzgoj presadnica povrća]








Post je objavljen 22.12.2018. u 07:24 sati.