Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aganhinre

Marketing

Kako pronaći pravog muškarca posle tridesete - Brzog datiranja

Komentari










Click here: Kako pronaći pravog muškarca posle tridesete






Redovno se vraćao u Veliku Britaniju i nekako smo uvek završavali tako što smo se prepirali oko neke banalne stvari. Stručnjaci veruju da su mnogi brakovi sklopljeni upravo zbog ovog pritiska. Sa druge strane, muškarci pre nego što se skrase poljube 23 devojke, desetak puta upuste se u seks za jednu noć, ali im srce bude slomljeno u proseku šest puta.



Kako pronaći pravog muškarca posle tridesete

A opet sam mu se sviđala. Naravno da je i to moguće, ali mislim da nema potrebe da se toliko čeka, bez obzira na to što se trudnoća ili porodica negativno odražvaju na karijere žena u pojedinim preduzećima u Srbiji - poručuje Milivojević. Budite prefinjeni Dubok dekolte ili mini suknja sasvim su u redu, ali samo ako nisu u kombinaciji.



Kako pronaći pravog muškarca posle tridesete

Gospodin savršeni: Postoji li i gde se krije? - Sivo Posle belog, birajte sivo. Posle 10 minuta priče ponaša se kao da se znamo bar pola veka.



Kako pronaći pravog muškarca posle tridesete

To izgleda veći problem predstavlja ženama koje se često žale da ne mogu da pronađu odgovarajućeg muškarca. Šta se to dešava, da li je moguće da su svi normalni muškarci nestali? Da li se žene nalaze u bezizlaznoj situaciji? U svojoj knjizi Why We Love, autorka Helen Fišer opisuje 3 tipa ljubavi: - Požuda - osećanje seksualne želje - Privlačnost - neko vas motiviše da nastavite da ga upoznajete pa možda i ostvarite vezu sa tom osobom - Bliskost - deljenje doma sa nekim, roditeljskih dužnosti, uzajamna sigurnost Svaka od ovih vrsta ljubavi može imati različito poreklo i mogu se nezavisno osećati prema nekom, ili u kombinaciji. Na primer, jedna žena može osećati požudu prema partneru, može je privlačiti, a može sa njim stvarati i porodicu. Druga žena može prema jednom muškarcu osećati požudu, ali je može privlačiti drugi. Te razlike se dešavaju jer svako osećanje ima različito poreklo. Požuda i privlačnost su naša duboko ukorenjena, primarna, nekontrolisana osećanja. Uglavnom mi ne biramo prema kome ćemo nešto tako osećati i obično su kriterijumi koji tu igraju ulogu fizički izgled, društveni status, prihodi, ambicija, stabilnost i inteligencija. Međutim sa kim ćemo se dublje povezati je već nešto što pažljivije biramo. Moderna dilema Današne žene se ohrabruju da mogu sve da rade. Društvene norme joj govore da se od nje očekuje da ima uspešnu karijeru, da posle posla trči kući, da odgoji savršeno dete i da bude atraktivna i seksi. Uz sve to žena mora da bude i inteligentna, motivisana, moćna i da drži sve pod kontrolom. Zato žene često govore kako su neispunjene u ljubavi. Žene privlače muškarci koji se ne smatraju dobrim muževima i one se nalaze u raskoraku i na kraju bivaju povređene. Zato su veze za žene vrlo frustrirajuća iskustva u kojima one završe kratkih rukava i slomljenih srca. Šta neke žene rade po tom pitanju? Setite se moćnih poslovnih žena — one vole da budu glavne I da im neko ispunjava želje. Dobijanje onoga što želite može biti prilično privlačno. To podrazumeva otvorene veze ili zgodnog momka. Kada žena ne može da nađe sve u jednom muškarcu, ona od jednog dobija podršku, a od drugog dobre gene za decu. Možda je ona glavna kada je reč o finansijama, a on kada je reč o deci ili obrnuto. Na ovaj način žena dobija po malo od svega, i to od jednog muškarca.



MUŠKI KLIMAKS :OVO SU PRVI SIMPTOMI ANDROPAUZE,OČEKUJTE GA POSLE TRIDESETE
Čitamo knjige, razmenjujemo priče, sve u želji da osmislimo najbolju strategiju za privlačenje onog Pravog. Otkrili smo da još uvek volimo putovanja u inostranstvo i, ono važnije, jedno drugo. Muškarac s kojim ste izašli ne sme da pomisli da tražite nekoga za popunjavanje praznina u vašem vremenu. Uglavnom mi ne biramo prema kome ćemo nešto tako osećati i obično su kriterijumi koji tu igraju ulogu fizički izgled, društveni status, prihodi, ambicija, stabilnost i inteligencija. Poznata je životna činjenica da stariji ljudi vole da pričaju kako je nekada bilo bolje. Zreliji muškarci shvataju da je seks bolji kada je uzbuđenje obostrano i naučili su da ulože u predigru, da bi zatim više uživali. Ali, zato možete otići u klub u kojem se okupljaju muškarci baš da bi upoznali devojke ili na neko drugo mesto, zavisno od toga kakvog muškarca želite. Muškarci žele vezu, ali ako devojka u startu ostavi neozbiljan utisak, neće zavredniti njegovo poštovanje, niti mu dati razlog da poželi da se sa njom smiri. To se dešava zato što kod nas postoji neka vrsta unutrašnjeg alarma, koji se oglašava tokom važnih događaja, poput proslave 30. U profesionalnom svetu, na radnom mestu, vrlo je teško ostvariti i održati bliskost s drugima, s obzirom na to da kolege često daju otkaz ili se prebacuju u neki drugi sektor. U svojoj knjizi Why We Love, autorka Helen Fišer opisuje 3 tipa ljubavi: - Požuda - osećanje seksualne želje - Privlačnost - neko vas motiviše da nastavite da ga upoznajete pa možda i ostvarite vezu sa tom osobom - Bliskost - deljenje doma sa nekim, roditeljskih dužnosti, uzajamna sigurnost Svaka od ovih vrsta ljubavi može imati različito poreklo i mogu se nezavisno osećati prema nekom, ili u kombinaciji. Neka ga on uvek vezuje za vas.

[Društvena mreža za upoznavanje|Stare matorke srbija|Vecernji ljubav i veze]








Post je objavljen 22.12.2018. u 06:08 sati.