Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/schilsaumodea

Marketing

KARMIČKE I SUDBINSKE LJUBAVI » Astro portal - Pronađi pratnju










Click here: KARMIČKE I SUDBINSKE LJUBAVI » Astro portal






Sudbina i karma nisu isto jer su sudbinski događaji ono što osoba ne može izbjeći i ne mora se odnositi samo na a kada se radi o sudbinskoj ljubavi ona se događa da bi se iz te ljubavi rodila djeca, bez obzira kako se završava, rastankom ili sretnim brakom. Po karmičkom zakonu ljubav treba bezuslovno podržati, i ne bežati kao da vas sto zmajeva gone. A sudbinska ljubav je ona koju srećemo i započinjemo u ovom životu, a koja se može završiti dugom vezom, zasnivanjem porodice, ali i razvodom. Einstein je to znao.



KARMIČKE I SUDBINSKE LJUBAVI » Astro portal

Blagonaklonost tada izlazi na scenu, sa svim propratnim aranžmanima, koje samo duboka karmička ljubav zna da napravi. Te tvrtke mogu putem kolačića koristiti razne podatke koji nikako ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Kojim god putevima išli, pratit će nas gospođa Sudbina.



KARMIČKE I SUDBINSKE LJUBAVI » Astro portal

- Ukoliko imate i neku zanimljivu fotografiju, pošaljite je, kako bismo ilustrirali priču. Tu nestaju sva pitanja, života i smrti.



KARMIČKE I SUDBINSKE LJUBAVI » Astro portal

Karma kao prirodni zakon svemira oblikuje naš individualni život. Ljubavni karmički odnosi skoro uvek su izvor veoma dubokih emocija i isprepletanih energija jake privlačnosti i neodoljive strasti. Svrha ovih ljubavnih karmičkih odnosa je da se kroz pruženu šansu dođe do razrešenja, otklanjanja emocionalnih problema koji su učinjeni u prošlom životu. Ljubavni karmički odnosi su prilika za duhovni rast i iskustvo koje će doneti emocionalnu jačinu. Prilikom karmičkih susreta dolazi do prepoznavanja, a osobe imaju neobičan osećaj da se međusobno poznaju. Privlačnost koja uzajamno dominira je ogromna što na izvestan način poziva osobe da budu zajedno. Upravo zbog mnogih nerešenih emotivnih obrazaca iz prethodnog života, prisutna je jaka emocija koja donosi zbližavanje u kratkom vremenskom periodu. No, nekada stvari nisu onako kako izgledaju. U ljubavnim karmičkim odnosima pre ili kasnije na površinu će isplivati mnogi problemi. U nekim karmičkim odnosima postoji mogućnost da se dođe do transformacije, oslobađanja i isceljenja. Takve veze omogućavaju probražaj i otklanjanje nervanoteže. Zato je veoma važno odrediti karmičke komponentne prisutne u horoskopu i ljubavnoj sinastriji. U karmičkim ljubavnim vezama balansiranje je veoma važan element ukoliko partneri odluče da ostanu zajedno. U astrološkom grafikonu opisana su iskustva koja će osoba imati kroz karmu, kao i svi oni složeni procesi uključeni za rast i razvoj. Kroz analizu aspekata, položaj planeta i Mesečevih čvorova možemo otkriti kakav će uticaj imati karma na nas i naš ljubavni život. Saturnovi aspekti i njegov položaj u grafikonu opisuje nam kako se karmički ljubavni odnosi mogu uravnoteži i doći do većeg balansa. Takođe, planete u pojedinim kućama, poput, osme ili dvanaeste pružaju nam veoma važne informacije o nastanku razloga karmičkih odnosa. Položaj Urana i Venere u aspektima sa Mesecom i Plutonom otkrivaju nam mogućnost velikih prevrata u ljubavnim karmičkim odnosima, kao i dosta bola u partnerstvu. Tranzit Plutona u osmoj kući ukazuju na nekontrolisane strasti, ljubomoru u odnosu, ljubavne rane koje ne zaceljuju i oproštaj bez pozdrava. Kada govorimo o ljubavi i ljubavnim karmičkim odnosima aspekti Plutona mogu nam doneti velike pukotine u duši koje se na mogu popraviti. Cilj analiziranja karmičkih aspekata nije samo u otkrivanju nekih pojedinosti, već onoga što treba naučiti, doći do uravnoteženja i većeg razumevanja.



Velike Sudbinske i KARMIČKE ljubavi
Duša se rađa i, zavisno od težine zadatka, prolazi u ovom životu. Po karmičkom zakonu ljubav treba bezuvjetno podržati, i ne bježati kao da vas sto zmajeva goni. Prevazilaženjem granica, s prihvaćanjem svoje ljubavne karme, sa svim njenim manama i vrlinama, oživjet ćemo nešto davno izgubljeno. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. A sudbinska ljubav je ona koju srećemo i započinjemo u ovom životu, a koja se može završiti dugom vezom, zasnivanjem porodice, ali i razvodom. A najveći dokazi takvih ljubavi su oni koje razdvajaju geografske daljine, žive u drugim gradovima, u dalekim zemljama, pa čak su i drugog kulturnog porekla. Karmicku ljubav prate zanos i patnja. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Tada na scenu izlazi i izbjegavanje društva te osobe, bez obzira koliko je ona prisutna u njenoj emocionalnoj sferi bivstvovanja. Isto važi i za druge aspekte. Po nekima to je strast, ljubav na prvi pogled a da li je i karmička ljubav?

[Poruke za dobro jutro|Vrtuljak ljubavi bih|Ljubavne sms spajalica]








Post je objavljen 22.12.2018. u 06:00 sati.