Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/asexagec

Marketing

Oglasi podgorica izdavanje stanova - Pravi datiranje










Click here: Oglasi podgorica izdavanje stanova






Prenociste u Podgorici je od 30 EUR noc po apartmanu. Da pomerite oglas na prvo mesto u PREMIUM PONUDI Cene: mts: 183. Podgorica rent an apartment, rent a flat.



oglasi podgorica izdavanje stanova

Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Zabjelo, Zagorič, Stari aerodrom, Hram, centar, aerodrom.. Cene SMS servisa su izražene sa uračunatim PDV-om. Spremate se za poslovni puta za Beograd i treba vam smještaj?



oglasi podgorica izdavanje stanova

- Whether you are staying for a night, week, month or a year in Podgorica, Wish Montenegro real estate agency is the smart choice for people who value quality, privacy and independence when they travel. Oglas će biti aktivan narednih 10 dana od prijema vašeg sms-a.



oglasi podgorica izdavanje stanova

Oglasi Nekretnine OglasiZaNekretnine NekretnineCrnaGora Iznajmljivanje kompletno opremljenih apartmana i stanova u stambenim zgradama u centru Podgorice, Preko Morace i uzem dijelu grada. Apartmani se izdaju dnevno, nedjeljno, mjesecno ili duzi vremenski period. Prenociste u Podgorici je od 30 EUR noc po apartmanu. Rent a stan, kraci najam stanova, nekretnine za iznajmljivanje, renta apartman, renta stan. Povoljan smjestaj, jeftino prenociste, jeftino dnevno iznajmljivanje, najam garsonjera, zakup stana na dan, izdavanje garsonjera, stan na dan, apartman na noc. Kratkorocno i duze izdavanje garsonjera stanova, apartmana i kuca. Apartmani i stanovi imaju Wi-Fi internet, kablovsku TV, klimu, parking, garazu… English Real estate agencies in Podgorica for renting apartments and flats for 1 night, week, month, year. Whether you are staying for a night, week, month or a year in Podgorica, Wish Montenegro real estate agency is the smart choice for people who value quality, privacy and independence when they travel. Podgorica rent an apartment, rent a flat. Short-term and long-term rental, daily and weekly rental, short stay, short lettings, accommodation in Podgorica, flat lease, apartment to let, real estate sale. Buying, selling, renting a residential and commercial properties in Podgorica. Short term accommodation in Podgorica. Daily, weekly, monthly rental in Podgorica, long and short term accommodation. Rent furnished and unfurnished flats in Podgorica.



Prodaja,jednosoban stan,48m2
Traže se stanovi, ali i luksuzne kuće i vile, i to na različitim lokacijama: Zabjelo, Zagorič, Stari aerodrom, Hram, centar, aerodrom.. Stan ne posjeduje trpezarijski sto sa stolicama i nema opremljene dvije spavace sobe. Grad: Dobanovci, Datum: 8. Želite da provedete vikend u Beogradu i treba Vam prenoćište u apartmanu? Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU Cene: mts: 423,60 RSD telenor: 423,60 RSD VIP: 423,48 RSD Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP ID-oglasa na broj 3344 Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a. Apartman Vezir se nalazi na najljepsoj lokaciji Preko Morace tj Momisicima u najluksuznijoj zgradi Vezir u Podgorici na samoj obali Morace. Grad: Nis, Datum: 9. Svaki sledeći oglas se naplaćuje. Tako za stanove i garsonjere koji su ranije izdavani za 500 EUR u proseku, sada vlasnici traže i manje od 250 EUR. Short term accommodation in Podgorica. Prema podacima Centralne bandke Crne Gore, cena kvadrata u glavnom gradu je pala za 2,3% u odnosu na prošlu godinu.

[Chat za cure|NOVI SPOT ZA LEGENDARNI HIT: Zana ekranizovala pesmu “Dodirni mi kolena”|Politika detanta]








Post je objavljen 22.12.2018. u 03:44 sati.