Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oxnolikfoo

Marketing

Glas Podravine i Prigorja - Susretit će se u sredini

informacije o vingdu










Click here: Glas Podravine i Prigorja






S njim se slaže Adela Zember, glavna urednica portala Glasa Podravine i Prigorja. Bit će tu i ekskluzivnih reportaža koje će samo novinari Glasa Podravine i Prigorja donositi, a sve s ciljem postizanja cjelokupnog informiranja čitatelja. Beljak: Hrg je gotovo upropastio HSS i politi?



Glas Podravine i Prigorja

Nismo htjeli pokleknuti pred sve jačim utjecajima marketinga koji brojne news portale pretvaraju u šarene mozaike fotogalerija sa šturim informacijama i koji postaju toliko zasićeni šarenilom da je sve teže pronaći vijest — zaključio je Goran Obran. Bit će tu i ekskluzivnih reportaža koje će samo novinari Glasa Podravine i Prigorja donositi, a sve s ciljem postizanja cjelokupnog informiranja čitatelja. S njim se slaže Adela Zember, glavna urednica portala Glasa Podravine i Prigorja.



Glas Podravine i Prigorja

informacije o vingdu - Nova web stranica svakodnevno će donositi aktualnosti iz svih gradova i općina Koprivničko-križevačke županije, kao i fotoreportaže sa sportskih događanja.



Glas Podravine i Prigorja

Glas Podravine i Prigorja, jedan od najstarijih županijskih tjednika koji već 68 godina redovito izlazi na području Koprivničko-križevačke županije, danas je krenuo s novim projektom. Riječ je o novoj na kojoj su posljednjih mjeseci intenzivno radili svi u redakciji Glasa, zajedno sa stručnjacima iz , tvrtkom iz Koprivnice koja se uspješno bavi dizajniranjem i održavanjem web stranica. S njim se slaže Adela Zember, glavna urednica portala Glasa Podravine i Prigorja. Kako kaže, današnji multimedijalni svijet zahtjeva od novinskih redakcija praćenje ukorak sa sve bržim protokom informacija pa se ideja novog portala zapravo nametnula sama od sebe. Dodala je kako dosadašnje rješenje više nije moglo opravdavati sve veće zahtjeve korisnika koji u svom informiranju uvelike koriste društvene mreže i dijeljenje sadržaja, kao niti marketinške zahtjeve klijenata. Novi donosit će videosadržaje, stalni live stream Radija Glas Podravine kao i bogate fotogalerije svih aktualnih događaja. Nismo htjeli pokleknuti pred sve jačim utjecajima marketinga koji brojne news portale pretvaraju u šarene mozaike fotogalerija sa šturim informacijama i koji postaju toliko zasićeni šarenilom da je sve teže pronaći vijest — zaključio je Goran Obran. Nova web stranica svakodnevno će donositi aktualnosti iz svih gradova i općina Koprivničko-križevačke županije, kao i fotoreportaže sa sportskih događanja. Istovremeno će donositi iscrpni pregled svih kulturnih i zabavnih događanja, te redovito objavljivati priče zanimljivih ljudi iz cijele županije, kao i upozoravati na moguće nepravilnosti u radu mjerodavnih službi na svim razinama. Bit će tu i ekskluzivnih reportaža koje će samo novinari Glasa Podravine i Prigorja donositi, a sve s ciljem postizanja cjelokupnog informiranja čitatelja.



Radio Glas Podravine - Veliki Odmor - 28.2.2016.
Riječ je o novoj na kojoj su posljednjih mjeseci intenzivno radili svi u redakciji Glasa, zajedno sa stručnjacima iz , tvrtkom iz Koprivnice koja se uspješno bavi dizajniranjem i održavanjem web stranica. Na Vama je jo? Izdvajamo iz aktualnog broja POGLEDAJTE ARHIVU NAJAVA Latest stories and report 29. Kako kaže, današnji multimedijalni svijet zahtjeva od novinskih redakcija praćenje ukorak sa sve bržim protokom informacija pa se ideja novog portala zapravo nametnula sama od sebe. TORIJE Z KLINCILENDA Pi? Glas Podravine i Prigorja, jedan od najstarijih županijskih tjednika koji već 68 godina redovito izlazi na području Koprivničko-križevačke županije, danas je krenuo s novim projektom. Riječ je o novoj na kojoj su posljednjih mjeseci intenzivno radili svi u redakciji Glasa, zajedno sa stručnjacima iz , tvrtkom iz Koprivnice koja se uspješno bavi dizajniranjem i održavanjem web stranica. Muke samohranih majki: Sve vi? Bit će tu i ekskluzivnih reportaža koje će samo novinari Glasa Podravine i Prigorja donositi, a sve s ciljem postizanja cjelokupnog informiranja čitatelja.

[Iskrica hr svicarac|Zena trazi decka|Oglasi udaja u bih]








Post je objavljen 22.12.2018. u 01:19 sati.