Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mulbizasi

Marketing

Q4U: Zabavna aplikacija za upoznavanje novih ljudi - Susret s djevojkom










Click here: Q4U: Zabavna aplikacija za upoznavanje novih ljudi






Q4U spaja vas s najbližim članom koji odgovara vašim kriterijima i kojega možete pitati pet pitanja. Trik je da osoba s kojom se dopisujete na vaše pitanje može odgovoriti samo sa DA, NE ili MOŽDA. Aplikacija pruža manje površno iskustvo od ostalih ovakvog tipa Kažu i kako je njihova aplikacija bolja od ostalih jer pruža bogatije i manje površno iskustvo.



Q4U: Zabavna aplikacija za upoznavanje novih ljudi

Sustav vas neće spojiti s istim članom dva puta, tako da kontakt morate razmijeniti odmah. Sustav vas neće spojiti s istim članom dva puta, tako da kontakt morate razmijeniti odmah. Nakon toga odabirete spol i dob osoba s kojima se želite dopisivati.



Q4U: Zabavna aplikacija za upoznavanje novih ljudi

- Trik je da osoba s kojom se dopisujete na vaše pitanje može odgovoriti samo sa DA, NE ili MOŽDA.



Q4U: Zabavna aplikacija za upoznavanje novih ljudi

Spaja vas s ostalim članovima sličnih preferenci Princip je vrlo jednostavan, besplatno skinete aplikaciju i registrirate se. Nakon toga odabirete spol i dob osoba s kojima se želite dopisivati. Q4U spaja vas s najbližim članom koji odgovara vašim kriterijima i kojega možete pitati pet pitanja. Trik je da osoba s kojom se dopisujete na vaše pitanje može odgovoriti samo sa DA, NE ili MOŽDA. Nakon toga, ako želite možete početi s daljnjim razgovorom. Odgovarajući na pitanja unutar aplikacije vi zapravo kreirate svoj profil i s vremenom vas onda možemo bolje matchati. Na primjer, ljubitelje Justina Biebera jedne s drugima, jer najbolja nagrada Belieberovcima je još Belieberovaca, kaže nam Ivan, član Q4U tima. Aplikacija pruža manje površno iskustvo od ostalih ovakvog tipa Kažu i kako je njihova aplikacija bolja od ostalih jer pruža bogatije i manje površno iskustvo. Ostale aplikacije ovog tipa koriste fotografiju kako glavni ili jedini kriterij odabira sugovornika, a oni smatraju kako su djevojke zainteresiranije za osobnost osobe. Sustav vas neće spojiti s istim članom dva puta, tako da kontakt morate razmijeniti odmah. Aplikacija sadrži 300 predefiniranih pitanja i prevedena je na deset svjetskih jezika, a prvih nekoliko dana od plasiranja prošlo je dobro. Više detalja o aplikaciji možete doznati na njihovoj. A za sve čitatelje portala Srednja.



Ciao Chat - aplikacija za upoznavanje
Nakon toga odabirete spol i dob osoba s kojima se želite dopisivati. Aplikacija pruža manje površno iskustvo od ostalih ovakvog tipa Kažu i kako je njihova aplikacija bolja od ostalih jer pruža bogatije i manje površno iskustvo. Nakon toga, ako želite možete početi s daljnjim razgovorom. Sustav vas neće spojiti s istim članom dva puta, tako da kontakt morate razmijeniti odmah. A za sve čitatelje portala Srednja.

[Oglasnik split|Balkan chat mobitel|Erotske price brat]








Post je objavljen 21.12.2018. u 23:58 sati.