Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/breadcosliress

Marketing

Dijaspora oglasi posao njemacka - Pronađi pratnju

Dijaspora klub: sajt za upoznavanje, druženje, ljubav ili posao u dijaspori










Click here: Dijaspora oglasi posao njemacka






Sur la chance que vous avez un site qui ont une grande renommée, les deux vous sont allés ŕ par plus d'invité et vous obtenez un avantage élevé sur les promotions que vous montrez. Potrebno je da imate samostalnost, fleksibilnost i sposobnost za timski rad! Tražimo: električare, instalatere vode i grijanja i za ventilaciju.



dijaspora oglasi posao njemacka

Les sites qui se situent au milieu de 2,872,403 et 2,872,383 sur le web juste avant ou aprčs dijaspora. Le domaine n'est que l'apparence de ce nombre.



dijaspora oglasi posao njemacka

Dijaspora klub: sajt za upoznavanje, druženje, ljubav ili posao u dijaspori - Oglasi neprimjerenog sadržaja ili više puta uzastopno postavljeni isti oglasi će, bez predhodne najave, biti uklonjeni sa portala. Potrebno je da imate samostalnost, fleksibilnost i sposobnost za timski rad!



dijaspora oglasi posao njemacka

Opis: Climtech GmbH je njemačka tvrtka koja traži hitno radnike iz Hrvatske. Kod nas rade već 7 radnika iz Hr i tražimo još djelatnika. Nudimo: dobru plaću i osiguran smještaj. Tražimo: električare, instalatere vode i grijanja i za ventilaciju. Osiguran stan i režije. Radi se u Berlinu, a po potrebi i u ostatku države. Radite direktno za vlasnika Nijemca. Njemački jezik nije uvjet, jer nas sada ima 7 Hrvata u firmi. Vozačku dozvolu B kat. Dobro je imati jer nakon nekog vremena dobijete tvrtkin auto.



Bosanac se javlja familiji iz Dojclanda
Poslodavcima nudimo duplirane pakete oglasa. Hvala na strpljenju i razumevanju. Tražimo: električare, instalatere vode i grijanja i za ventilaciju. Potrebno je da imate samostalnost, fleksibilnost i sposobnost za timski rad! Dobro došli na web portal namijenjenog za oglašavanje i pregled malih oglasa iz razlicitih kategorija sa podrucja BiH, regije i dijaspore. Leto 2017 - Bonus 100% Ukoliko imate potrebu za postavljanjem veceg broja oglasa, pipremili smo letnji bonus.

[Upoznavanje Ona Traži Njega|Sex klik|Auto oglasi hrvatska]








Post je objavljen 21.12.2018. u 23:32 sati.