Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/westcongcorra

Marketing

Nova aplikacija za dopisivanje - Susretit će se u sredini

Popularna aplikacija za dopisivanje dobila nove funkcije










Dating Site: Nova aplikacija za dopisivanje






Popularna aplikacija za dopisivanje dobila nove funkcije 03. U Telegram za Android moguće je dodati najviše tri različita naloga svaki sa svojim telefonskim brojem. Poput Messengera, Direct će iskustvo na Instagramu podijeliti na pola — inbox ide u aplikaciju, a novosti ostaju na Instagramu.



nova aplikacija za dopisivanje

Ukoliko vam to, međutim, ne odgovara, u postavkama aplikacije to se može naknadno promjeniti. Kako piše The Verge, aplikacija imena Direct zasad je u testnoj fazi i dostupna u šest zemalja — Čileu, Izraelu, Italiji, Portugalu, Turskoj i Urugvaju.



nova aplikacija za dopisivanje

Popularna aplikacija za dopisivanje dobila nove funkcije - U Telegram za Android moguće je dodati najviše tri različita naloga svaki sa svojim telefonskim brojem.



nova aplikacija za dopisivanje



Ciao Chat - aplikacija za upoznavanje
Kako piše The Verge, aplikacija imena Direct zasad je u testnoj fazi i dostupna u šest zemalja — Čileu, Izraelu, Italiji, Portugalu, Turskoj i Urugvaju. Popularna aplikacija za dopisivanje dobila nove funkcije 03. Ovime Facebook planira proširiti svoje tržište i na neki način vratiti povjerenje mladih korisnika — pogotovo nakon što je kompanija zaključila da djeca i tinejdžeri zaobilaze njihovu društvenu mrežu u širokom luku. Poput Messengera, Direct će iskustvo na Instagramu podijeliti na pola — inbox ide u aplikaciju, a novosti ostaju na Instagramu. Iz carstva Marka Zuckerberga nedavno je stigla i najava novog Messengera za djecu.

[Online dating heidelberg germany|Hook up quotes and sayings|Hsv dating]








Post je objavljen 21.12.2018. u 23:31 sati.