Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rectlaporrio

Marketing

Prodajem stan, prodaja,Drniš - Lijepe djevojke










Click here: Prodajem stan, prodaja,Drniš






Drniš, grad u bilizini Šibenika, 15 minuta do mora s novoizgrađenom cestom Drniš - Šibenik te blizina nacionalnog parka Krka. Odličan jednoetažni stan u novnoadapritanoj secesijskoj vili sa tri stana na prvom katu a dok su na prizemlju poslovni prostori a s druge strane zgrade dvor te secesijski gradski park. Dvoiposoban stan s centralnim grijanjem na struju s mogućnošću promjene energenta, novo uređena kuhinja sa svim potrebnim elementima kuhinjska napa, mašina za pranje suđa, itd.. Odličan jednoetažni stan u novnoadapritanoj secesijskoj vili sa tri stana na prvom katu a dok su na prizemlju poslovni prostori a s druge strane zgrade dvor te secesijski gradski park.



Prodajem stan, prodaja,Drniš

Orijentiran je na dvije strane, puno prirodnog svjetla, a iz cijelog stana se pruža prekrasan pogled na Petrovo polje. Odličan jednoetažni stan u novnoadapritanoj secesijskoj vili sa tri stana na prvom katu a dok su na prizemlju poslovni prostori a s druge strane zgrade dvor te secesijski gradski park. Orijentiran je na dvije strane, puno prirodnog svjetla, a iz cijelog stana se pruža prekrasan pogled na Petrovo polje. Stan se nalazi u centaru grada Drniša, blizina gradske infrastrukture trgovine, pošta, banka, shoping centar, autobusni kolodvor, sportski tereni, muzička škola...



Prodajem stan, prodaja,Drniš

- Drniš, grad u bilizini Šibenika, 15 minuta do mora s novoizgrađenom cestom Drniš - Šibenik te blizina nacionalnog parka Krka.



Prodajem stan, prodaja,Drniš

@0A82K5 452CH:8, A?CB=8FK 4;O >1540 8 ?@85<>2 8 2A5 B0:>5 ?@>G55. B> 40; 20< =0H =><5@. #25@5=, =0H ?>AB>O==K9 :;85=B. K <>65< >1A;C68BL 20A ?> >A>1>>1I5-B> =8:B> =5 4020; <=5 20H =><5@ A?5F80;L=>.



Novoizgrađeni stanovi na prodaju u Korčuli - Andreis Nekretnine - Korčula
POTPUNO UREĐEN i USELJIV ODMAH. Odličan jednoetažni stan u novnoadapritanoj secesijskoj vili sa tri stana na prvom katu a dok su na prizemlju poslovni prostori a s druge strane zgrade dvor te secesijski gradski park. Zgrada datira iz kraja 19. Orijentiran je na dvije strane, puno prirodnog svjetla, a iz cijelog stana se pruža prekrasan pogled na Petrovo polje. Uvedena telefonska linija i TV te mogućnost prijenosa na Internet. Drniš, grad u bilizini Šibenika, 15 minuta do mora s novoizgrađenom cestom Drniš - Šibenik te blizina nacionalnog parka Krka. Dvoiposoban stan s centralnim grijanjem na struju s mogućnošću promjene energenta, novo uređena kuhinja sa svim potrebnim elementima kuhinjska napa, mašina za pranje suđa, itd.. Stan se nalazi u centaru grada Drniša, blizina gradske infrastrukture trgovine, pošta, banka, shoping centar, autobusni kolodvor, sportski tereni, muzička škola...

[Smesne poruke za upoznavanje|Badoo crna gora herceg novi|Spajalica]








Post je objavljen 21.12.2018. u 21:56 sati.