Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/abboazharsbis

Marketing

Viber: kako poslati poruku? - Pronađi pratnju

Forum Klix.ba










Click here: Viber: kako poslati poruku?






Kada je u pitanju poruke preko Facebooka, postoji bolji način nego putem Facebook Messenger. Brzo, jednostavno i efikasno! Viber je ovu opciju predstavio uoči praznika, pa u ovoj kompaniji veruju da će mnogi korisnici, umesto tekstualnim porukama, čestitati Božić i poželeti sve najbolje u Novoj godini upravo putem video poruka.



Viber: kako poslati poruku?

Alat vam daje sve potrebne detalje o Viber historiji korisnika, a može se integrisati i u WhatsApp, te daje podatke o lokacijama, internet historiji, pozivima, porukama i svemu onome što neko na svom telefonu radi. Zapamtite korištenje anonimnih SMS je namijenjena za zabavu, samo da podvala svoje prijatelje i doprinijeti raspravi, bez otkrivanja identiteta. Nakon što uspješno ažuriramo Viber, prilikom slanja slika ili videa će se u donjem lijevom uglu pojaviti ikona sata koju je potrebno odabrati da postavimo vremenski period.



Viber: kako poslati poruku?

Mob&IT - Prvi i jednostavniji je snimanje i slanje kratkih video uradaka direktno iz aplikacije. Drago nam je kad od njih čujemo priče o tome kako im je ova funkcija sačuvala čast.



Viber: kako poslati poruku?

Razgovori, odnosno poruke koje imamo na Viberu, su nam često vrlo bitne i drage te ih želimo zadržati. Viber ne pohranjuje povijest poruka lokalno na našem uređaju računalo, mobilni uređaj , niti ima servere za pohranu poruka, te iz navedenih razloga jednom izgubljene poruke nije moguće vratiti u prvotno stanje, odnosno na uređaj i u povijest razgovora. U ovom ćemo vodiču proći korake pohranjivanja poruka s Vibera na e-mail. Odaberite Settings, odnosno Postavke. Zatim pritisnite na Calls and messages, odnosno Pozivi i poruke. Kreiranje može potrajati nekoliko sekundi do minute, u ovisnosti o veličini datoteke i količini razgovora. U našem primjeru smo odabrali slanje preko Gmail-a. Nakon odabira i pritiska na Gmail, Viber kreira novi e-mail u kojem je priložena. Sve što je potrebno je unijeti e-mail adresu na koju želimo da nam se datoteka pošalje. Kasnije je datoteku moguće pospremiti lokalno na računalo ili čuvati na mail servisu. Ukoliko ste odabrali opciju za slanje datoteke putem Vibera, potrebno je odabrati kontakt kojem će se datoteka s razgovorima poslati. Odabranom kontaktu također stiže. Format tekstualnog zapisa je. Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao.



Nove opcije na Viber-u
Sa novom verzijom Vibera dolazi mogućnost da šaljete poruke sa rokom trajanja, odnosno slike ili snimke koje nestaju odmah nakon što ih primalac vidi. To važi i za korištenje Brkovi Anonymous Tkanina aplikacije. Mi smo pre par meseci napravili jedno Ovaj put želimo da pojednostavimo situaciju, a da pritom sve bude praktičnije. Grupnoj se poruci možete ponovno pridružiti samo ako vas netko iz grupe. Instalacija je poprilično User Friendly, a radi u incognito modu, tako da neko koga pratite uopće neće biti svjestan da to radite. Način za to je jednostavan.

[Erotika hr|Chatovi|Pornici s matorkama]








Post je objavljen 21.12.2018. u 21:22 sati.