Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cordunaring

Marketing

Vlatka pokos biografija - Susret s djevojkom

Net.hr










Click here: Vlatka pokos biografija






Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Sljedeće nedjelje, naravno, nisam više otišao svirati, ali sam tada brzo shvatio i odlučio otići iz svoje zemlje u kojoj su vladali silnici poput čudesnog Baje - Ante Jurjevića ili nekakvog vodoinstalatera kojega smo od milja zvali Vodokotlić, a čiji rođaci nažalost i dandanas sjede u Saboru. Strah i licemjerje Zagreba Ili: Vlatka Pokos načinila je po sebi literarni lik kakvog dosad nije bilo u domaćoj literaturi, nekovrsnu balkanski okljaštrenu, okašnjelu Emmu Bovary, razapetu između ljubavi prema okrutnom ravnodušnom suprugu i želje da ga napusti, u strahu da joj ne oduzmu dijete o kojem emocionalno ovisi, no koja je ipak pobjegla ljubavniku Fabriziju, u Rim, gdje ovaj radi kao poslovođa u skupom butiku, no koji ju je ipak ostavio, što je ona unaprijed znala da će se dogoditi, pa se morala vratiti suprugu kojeg mrzi i koji nju mrzi još više... Drugačije je i izgledao, još je bio u snazi.



vlatka pokos biografija

S Bleda su zaručnici otputovali u Split a onda u Beograd, tako da nismo s njima uspjeli razgovarati. Na Filozofskom fakultetu stekla je najprije diplomu prvostupnika Južnoslavenskih jezika i književnosti i Rumunjskog jezika i književnosti. Ostvario je mnoge poslovne veze i kontakte te i dan danas posluje s Italijom. Neke od tih filmova imala je prilike vidjeti i naša publika.



vlatka pokos biografija

Net.hr - Uvek je bila zapažena pa je proglašena za jednu od najlepših i najbolje obučenih žena u Hrvatskoj.



vlatka pokos biografija

Nakon što je tijekom četvrtka u medijima objavljena vijest kako je Josip Dikan Radeljak navodno izbacio Dolores Lambašu iz svog doma po sličnom scenariju koji se odigrao s Vlatkom Pokos, na forumima je krenula rasprava što to točno kod 73-godišnjeg Dikana privlači mlađe žene? Naime, prva supruga Radeljaka, s kojom ima i sina Lea, bila je Desanka Beba Lončar, najpopularnija glumica bivše Jugoslavije. Prisjetimo se, tijekom 70-ih godina, Beba, koja je već sa 16 godina proglašena seks-simbolom bivše Jugoslavije i splitski glazbenik Dikan, koji je svirao u grupi Batali, odlučili su se vjenčati. Između brojnih poslovnih ponuda iz Hollywooda, Pariza, Londona i Rima, Beba je izabrala Italiju u koju su se preselili tijekom osamdesetih. Talijanska se prijestolnica pokazala kao idealna za vještog Dikana koji je počeo kupovati prve nekretnine. S Dikanom u braku, Beba je dobila svog sina jedinca Lea. Naime, krajem osamdesetih godina par se rastao, a rastava i skrbništvo nad Leom konačno su finalizirani tek 1994. Upravo je Leo bio taj koji je vozio automobil u trenutku nesreće kad je poginula Leova maćeha, cijenjena glumica Ena Begović. S njom je Dikan dugo skrivao vezu od medija, a par se vjenčao 2000. Lana je imala samo mjesec i pol dana kad je izgubila majku. Nakon smrti voljene Ene, Radeljak se upustio u ljubavnu vezu s voditeljicom i bivšom pjevačicom, Vlatkom Pokos. Iako su mnogi njihovu vezu smatrali kratkoročnom, par je u vezi bio pet godina nakon čega su se 2006. Brak je potrajao godinu i pol dana, a nakon toga je uslijedio mučni raskid koji se dugo povlačio po medijima da bi Vlatka naposljetku objavila i knjigu: 'Život u raju'. Nakon Vlatke došla je mlađahna glumica Dolores Lambaša koja je prije toga bila u dugogodišnjoj vezi s Ivom Gregurevićem. Dolores je zamijenila Vlatku u životu Radeljaka te lik maćehe u očima male Lane. Dolores i Dikan bili su zajedno četiri godine, a baš poput 43-godišnje Vlatke, Dikan ju je vodio na egzotična mjesta nakon čega bi ona ponosno pokazivala fotografije u medijima. Također, poput Vlatke, Dikan ju je navodno izbacio iz zajedničkog stana. Razlaz od 32-godišnje Dolores zasad nije službeno potvrđen no odvija se, za razliku od onog s Vlatkom Pokos, u tišini. Prije Dikana 32-godišnja Dolores je bila u vezi s Franom Lasićem zbog kojeg je ostavila još starijeg Ivu Gregurevića s kojim je hodala prilikom upisa na Akademiju dramskih umjetnosti. U želji da potvrdimo istinitost ili neistinitost ovih informacija zvali smo oboje aktera - i Dikana i Dolores, no nisu odgovarali na naše pozive. Je li i vama šarmantan Josip Dikan Radeljak?



Vlatka Pokos - ekskluzivni intervju za She.hr
Ja sam praktički, to ne skrivam, na neki način bankrotirala. Ali, duga je to priča o kojoj ću u knjizi mnogo detaljnije. Known for her lavish lifestyle and a large display of expensive outfits that she was wearing for her public appearances, in 2005 Vlatka became one of the targets of animal activist groups in Croatia, which attacked her for wearing fur. Osnovna je tema sadržana u dvojbi - ostati ili otići iz nesretnog braka i ta dvojba pokretač je svakog od šesnaest poglavlja. Razlaz od 32-godišnje Dolores zasad nije službeno potvrđen no odvija se, za razliku od onog s Vlatkom Pokos, u tišini. Svaka je večer bila zabava i izlazak, jer tada su u Rimu bile sveprisutne svjetske zvijezde, od Lise Minelli, Vittoria Gasmana, koji je napravio film s Bebom u glavnoj ulozi, Marcella Mastroiannija... Moja majka se nakon desetak godina, da bi i mene bolje zaštitila, preudala za čovjeka koji mi je bio kao pravi otac. Jer Ena je za mene ipak bila samo jedna, ostala je zauvijek Ena i samo Ena. Živio sam sa ženom koju sam obožavao i što ti treba više! No, kako pišu njihov je brak već propao. Nakon toga svirali su po 200 koncerata u godini.

[DA LI POSTOJE SRODNE DUŠE? Da li Bog ima samo jednu osobu za nas?|Hrvatske društvene mreže popis|DA LI POSTOJE SRODNE DUŠE? Da li Bog ima samo jednu osobu za nas?]








Post je objavljen 21.12.2018. u 21:07 sati.