Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/amgemyscoutn

Marketing

Privucite SRODNU DUŠU - Brzog datiranja

Kako privući srodnu dušu?










Click here: Privucite SRODNU DUŠU






Blizanci u fazi Predaje sada nalaze posebno mesto u srcu za svoju polovinu dok u potpunosti istražuju sebe na putu da postanu prosvetljene individue. Ali eto paradoksa: izjednačile su se jedino njihove razlike. Onda se prisjetimo vječne ljubavi između nas.



Privucite SRODNU DUŠU

Isplivavaju stari mehanizmi preživljavanja ega ili negativni emotivno-mentalni obrasci poput prkosa, otpora, manipulacije, ljutnje, kažnjavanja, osuđivanja… Jedan ili oba blizanca postaju mentalno ili emotivno preplavljeni bolom koji osećaju kao odbacivanje ili napuštanje. Jer je prvi put u životu osećala. Muškarci malo drugačije gledaju na to kada su muško-ženski odnosi u pitanju.



Privucite SRODNU DUŠU

Da li ste sigurni? - Razvojne faze Proces blizanačkih duša se može posmatrati kroz sedam mogućih različitih faza, odnosno razvojnih stupnjeva. Mi smo u odnosu sa svime oko sebe, upravo sada vi imate odnos sa ovom stranicom, koju čitate.



Privucite SRODNU DUŠU

Miljenko Vrančić zvan Serđo Večeras s prikazivanjem započinje nova sezona popularne RTL-ove emisije Ljubav je na selu u kojoj sudjeluje i Međimurec Miljenko Vrančić zvan Serđo. Rodom dolazi iz Selnice, točnije iz Zebanec Sela gdje i danas živi na obiteljskom imanju. Miljenko je dobro znan u Selnici. Bavi se društveno-korisnim radom u svojoj općini te je politički aktivan kao član NS Reformisti, a prošlog je petka i svečano prisegnuo da će savjesno i odgovorno obnašati funkciju vijećnika u Općinskom vijeću Selnica. Miljenko želi u emisiji Ljubav je na selu pronaći svoju ljubav Predsjednik je sekcije Pikač KUD-a Selnica te je bio zaslužan za ponovno postavljanje Pikača na ulazu u mjesto. Posebno se istaknuo kada je u Selnici na proljeće bila snimana emisija Lijepom našom te je izdržao preko četiri sata obučen u pikača od slame. Trenutno se bavi bravarskim poslom. Nema zahtjevno obiteljsko gospodarstvo. Nakon večerašnje emisije gledateljice će moći slati pisma onim kandidatima koji im se sviđaju, ne bi li ih oni upoznali i pozvali k sebi na imanje. Nadamo se da će se u Selnici, zaista, dogoditi ljubav te da će Miljenko pronaći svoju srodnu dušu. Miljenko Vrančić obučen u pikača na snimanju emisije Lijepom našom u Selnici Predstavljanje našeg kandidata desete jubilarne sezone popularne RTL-ove emisije Ljubav je na selu možete pogledati danas, 11. Ostavi komentar Media Novine d. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Media Novine d. Obrada prikupljenih osobnih podataka temelji se na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Politika zaštite privatnosti obuhvaća: 1. Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka, 2. Korištenje i pohranjivanje Kolačića, 3. Veze s drugim stranicama, 7. Obavijest o promjenama i kontakt. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo kliknite: Zaštita privatnosti.



Iskoristite ova 3 savjeta i privucite ljubav u svoj život
Naučili smo živjeti bez ljubavi, jer smo na taj način sigurniji. Ovi rituali jačaju više nivoe svesnosti kroz energiju polja oba blizanca. Znamo kako se treba ponašati, kako treba izgledati, kakva treba biti, kako se odnositi prema nama i sve ostale karakteristike. Dozvoljeno je podijeliti bilo koji članak sa ove web stranice. Za prepoznavanje srodne duše je potrebno imati i određeni duhovni nivo. Ne, taj nedostižan san, to najveće blago, dakle, postoji.

[Kako upoznati muskarca za vezu|Sms kuckanje|NOVI SPOT ZA LEGENDARNI HIT: Zana ekranizovala pesmu “Dodirni mi kolena”]








Post je objavljen 21.12.2018. u 20:41 sati.