Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/letplarchacent

Marketing

Plavi oglasnik intimna druzenja - Pravi datiranje

Osobni Kontakti - Ponuda; INTIMNA DRUZENJA upita ...










Click here: Plavi oglasnik intimna druzenja






Želim upoznati muškarca koji voli malo jače cure i koji ima iskustva. I nemoj ni slučajno pomisliti da sam očajna što ovako tražim nekoga samo sam došla do zaključka da u mom društvu nema ono što želim-hoću i tražim!? Erotski oglasi koje pošaljete su svim našim posjetiteljima vidljivi kao potpuno besplatni osobni kontakti.



plavi oglasnik intimna druzenja

Ovjde ćete naći sve raspoložive vruće dame iz Hrvatske koje žele upoznati nekoga na brz i jednostavan način -putem SMS-a! Komunikativan I otvoren za sve opcije.



plavi oglasnik intimna druzenja

Sex oglasi Varaždin - Moguce I za Split ili Zadar, pa I bliza mjesta u tom smjeru.



plavi oglasnik intimna druzenja

Vesela sam i romanticna dusa i zato zelim pronaci dusu za druzenje,šetnje,kavice,za ugodne razgovore i sretne trenutke.. Visoka sam 167 cm, a teška 69 kg. Kosa mi je Neodređena, a boja očiju Zelena. U horoskopu sam Lav. Za više detalja pogledaj moj Kazu da izgledam mladje u odnosu na svoje godine. Inace iskrena, intelegentna, voli druzenje, brizljiva, romanticna a ujedno i ozbiljna zena koja trazi slicnog sebi. Neozbiljne ponude ne dolaze u obzir. Spol: Žensko Orijentacija: Heteroseksualna Tražim: Vezu Zdravo, imam 55 godina. Visoka sam 161 cm, a teška 64 kg. Kosa mi je Plava, a boja očiju Zelena. U horoskopu sam Djevica. Za više detalja pogledaj moj.



Oglasi licni kontakti
Imam povremeni prostor ali ako imaš i ti nije na odmet. Samo ozbljne ponude molim lijepo na tel. Za više detalja pogledaj moj Kazu da izgledam mladje u odnosu na svoje godine. Ime: Mona Godiste: 1975 Grad: Zrenjanin Opis: Bivsi kaze da sam nezasita. Izbor je zaista velik i svakim danom je sve veći i veći!!!

[Analno ispiranje|Snaf film|Hajde.rs Besplatni mali oglasi Smederevo, Srbija: Automobili, Nekretnine]








Post je objavljen 21.12.2018. u 19:37 sati.