Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/holmamebull

Marketing

Kineskinje i Srbi - Brzog datiranja

MAŠALA PONUDA: Kineskinje nude 10.000 evra za brak sa Srbima!










Click here: Kineskinje i Srbi






Istina, počnete li da pretražujete naziv bilo koje nacije, religije ili rase, Gugl će vam ponuditi najneverovatnije rezultate pretrage. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Svako dete se bori za svoja prava i za svoj status. Nije putovala skoro dva dana iz grada na istoku Rusije samo da bi uživala u oceanu i restoranima Miamia.



Kineskinje i Srbi

Državne temelje Srbiji nije mogao graditi Stefan Prvovenčani u 13. Treba biti totalni idiot i od saveznika iz 2 rata napraviti neprijatelje, koji ce ujedno postati saveznici sa tamo nekim polupismenim plemenom sa druge strane prokletija.



Kineskinje i Srbi

Srbi žene Kineskinje - To me je najviše oborilo s nogu.



Kineskinje i Srbi

Pametan, lep i uz to mlad. Jedine falinke - neoženjen i nezaposlen. Odlučio čovek, rešiće oba svoja problema jednim udarcem. Daće oglas u novine. Pa, sad, ako je već došlo vreme da mora da se ženi, što ne sa Kineskinjom, pa da još ponešto i zaradi. Sedeli smo jedne večeri u kafiću i u nekom razgovoru čujem da u našem kraju Kinezi nude i do 15. Okrenem ti ja telefon i dam oglas. Sve što treba je da otrpiš godinu dana, platiš razvod, a onda - kud koji, mili moji. Ti s parama, a ona sa državljanstvom. Ženili bi se privatnici, zaposleni i nezaposleni, a pojedinci ističu i posebne želje - da ne bude starija od 28 godina, da nema dece, da nije prestara. Izgleda, barem sudeći po sadržini ovih oglasa, da je jedino srpska poslovna logika proradila, jer u svim tim časopisima nijedan kineski državljanin nije izrekao želju da bi sklopio brak zarad dobijanja državljanstva. Sve zavisi od starosti U mnogim gradovima po Vojvodini, gde se nastanilo dosta kineskih državljana, ova vrsta poslovnog aranžmana postala je uobičajena. U Subotici, Vršcu i okolini, za sklapanje braka sa kineskim državljanima nudi se od 5. Verovatno zbog veće ponude i potražnje, tarifa je u Beogradu i veća, pa u pojedinim slučajevima kućni budžet možete popraviti i za 20. A vi ste Kineskinja? Mi bismo malo porazgovarali sa vama. Kratka pauza, a zatim ozbiljno pitanje - A nećeš da se udaješ? Sagovornik iz Vršca bio je nešto rečitiji, pa nam je lepo objasnio da traži Kineskinju koja nije prestara ni preružna, a o ceni bi se dogovorili tek kada se upoznaju. Mladoženja iz Valjeva, koji nije baš bio raspoložen za razgovor za novine, samo nam je rekao da traži 10. Nekima, poput Mladena iz Kraljeva, ovo je dobar način da se završi fakultet, jer je vanredan student, a za završetak studija bi vredelo žrtvovati i godinu dana života. Kod moje mame ima mesta. Samo ako nema neku veliku familiju. To ne dolazi u obzir - predusretljiv je Mladen. Mali broj pred matičarem I pored brojnih oglasa i potrage za bračnim partnerom iz Kine, očigledno da ovaj običaj, barem sudeći po broju realizovanih venčanja, u zemlji Srbiji još nije uzeo maha. Ista statistika, prema rečima Mire Mandić, šefa matičara opštine Pančevo, važi i za ovu opštinu, jer od 189 brakova sklopljenih od početka ove godine, nije bilo nijednog između Srbina i Kineskinje. Pa, ako i sevne neka varnica, što da ne. Već ćemo biti u braku, pa se onda sve deli na pola, pa i pare. Jedini je problem što mi se sve javljaju neke matorke - kaže Mladen. U svakom slučaju, loše stojim, pa ako uleti neka zanimljiva ponuda, što da ne - odgovara nam fina ženica.



!B@0=0F C !@18X8 $C<8:> "0:5H8B0 =56528[, 01.03. 2013
Prirodna je potreba čovjeka da ima što brojnije potomstvo. Isti utisak sam stekla prilikom putovanja po svetu. !@18XC X5 =0X28H5 :>HB0> ?@>:;5B8 70?04 8 Z8E>28 ?C;5=8, 10H X5 <8;8=0 2845B8 =3;5A:C, 5<0G:C, $@0=FCA:C 8 25[8=C 70?04=8E 75<0Y0 ?>4 =58=B53@8A0=8< X8 8< ?@025 =5=0:=0482C HB5BC 0 B5: [5 X>H 25[C. Za to sam da se što više mladića iz srpskih sela ženi Kineskinjama, ali i Albankama iz okoline Skadra, koje su zapravo poreklom Srpkinje. Amandmana američkog Ustava, što je dug i komplikovan proces. Photo: photo source Bioskop duginih boja Homoseksualnost je u britanskom zakonodavstvu dekriminalizovana 1967. Samo ako nema neku veliku familiju. Sličnim informacijama raspolažu i matičari beogradskih opština u kojima živi najviše Kineza. Navodi se da porođajni turizam ne prakticiraju samo žene iz Istočne Europe. Za Srbiju najbolji migranti Na selima i u manjim gradovima u Srpskoj ima masa devojaka i zena koje sanjaju da se udaju u Srbiju. U Beograd i okolicu Veoma je vazno da na istoku Bosne.

[Oglasi varazdinska zupanija|Slavonska burza poznanstvo|Seksualni odnosi u braku]








Post je objavljen 21.12.2018. u 19:30 sati.