Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thercorndragen

Marketing

Napaljena studentica (21) iz Zenice na Facebooku traži seks! - Pravi datiranje










Click here: Napaljena studentica (21) iz Zenice na Facebooku traži seks!






Na njegovo pitanje i šta... Daljnji razgovor, kojeg možete pogledati i na screenovima, tekao je ovako: - Aha. Čitatelj portala ustupio je screenove razgovora kojeg je vodio s vrlo atraktivnom djevojkom, barem sudeći po fotografijama, a koja ga je dodala kao prijatelja na spomenutoj najpopularnijoj društvenoj mreži.





To je samo 2 KM oko 1 euro kredita. Čitatelj portala ustupio je screenove razgovora kojeg je vodio s vrlo atraktivnom djevojkom, barem sudeći po fotografijama, a koja ga je dodala kao prijatelja na spomenutoj najpopularnijoj društvenoj mreži. Na njegovo pitanje i šta...





- Pošaljes kredit i onda se dogovorimo za seks.





- 0-40, :>=5G=>, - 1KAB@> ?@>3>2>@8; =5<5F, =0BC6=> C;K10OAL. = ?>4>H5; : BC0;5B=>;8:C, 345 ;560; 1C<06=8:.  - !:>;L:>. 5::5@ 87>1@078; :@09=NN AB5?5=L =53>4>20=8O.



OMEGLE SA CURAMA! Pokazala nam je **** w/ Rodjak
Na njegovo pitanje i šta... Pa dobro, ali ja ne plaćam za to. Na njegovo pitanje i šta… ti to za pare radiš? Čitatelj portala ustupio je screenove razgovora kojeg je vodio s vrlo atraktivnom djevojkom, barem sudeći po fotografijama, a koja ga je dodala kao prijatelja na spomenutoj najpopularnijoj društvenoj mreži. Da su društvene mreže već odavne postale poligon za najrazličitije, pa i vrlo bizarne stvari, odavno je već poznato. Pošaljes kredit i onda se dogovorimo za seks. To je samo 2 KM oko 1 euro kredita. Pošaljes kredit i onda se dogovorimo za seks. Čitatelja, inače srednjovječnog muškarca, zanimalo je zašto ga je ova djevojka dodala među prijatelje.

[Crna rotkva ljekovitost|Devojka prvi put se jebe|Par za druzenje]








Post je objavljen 21.12.2018. u 17:36 sati.