Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/clicnedifra

Marketing

Žene koje traže partnera - Stvarne djevojke

Četiri najčešća mita: Kako i zašto žene varaju u vezi ili braku










Click here: Žene koje traže partnera






Posesivni Rakovi nastoje manipulirati svojim partnerom i izvuci za sebe onoliko sojecaja koliko je najviše moguce. Odgovaraju im i vodeni znaci jer je i tim znacima potrebna spora, ali sigurna realizacija najdubljih duševnih težnji. Pažljivo biraju naobrazbu i životni put svoje dece, jer im je stalo da ih dobro materijalno obezbede.



žene koje traže partnera

Na nekima je naznačeno da je sadržaj oglasa zaštićen Zakonom o autorskim pravima. Rezultati studije sveučilišta Northwestern suprotstavili su se zaključku kako žene biraju muškarce prema financijskom stanju. Prijavljuju se na sajtove za osobe u braku koje žele avanturu.



žene koje traže partnera

Četiri najčešća mita: Kako i zašto žene varaju u vezi ili braku - Uglavnom u tome uspevaju, jer mora se priznati da ce Rakovi učiniti za uzvrat sve da bi veza ili brak bio uspešan i partner zadovoljan.



žene koje traže partnera

Pokazali su to rezultati zanimljivog istraživanja kojeg su nedavno proveli stručnjaci s američkog sveučilišta University of Buffalo. Pokazalo se, naime, da će žene koje žele inteligentnog muškarca u životu radije izabrati karijeru u nekoj od struka koje se oduvijek povezuje sa ženama, poput, primjerice, posla učiteljice ili odgajateljice, dok će karijere koje su povezane s prirodnim znanostima, kao što su, među ostalim, inženjerski poslovi, radije izbjegavati. U ovoj je studiji sudjelovalo gotovo tisuću ispitanica. Stručnjaci su proučavali njihov izbor karijere, kao i stavove o suprotnom spolu, odnosno traženju životnog partnera. Pokazalo se da žene koje ne naglašavaju inteligenciju kao bitan čimbenik pri odabiru muškarca imaju izražen talent za prirodne znanosti, dok je on kod dama koje su inteligenciju naglasile kao važan čimbenik, puno manji. Kako pojašnjavaju stručnjaci, postoji određena vjerojatnost da žene, prilikom traženja pametnog partnera, pokušavaju biti privlačnije tako što nesvjesno smanjuju svoje vrijednosti, odnosno inteligenciju i talente. Preporučamo pročitati Iako većina žena maštaju o emocionalno nabijenim i romantičnim... Kada Sunce se iz promjenjivih Riba koje se nevoljko odlučuju za... Danas, kada su pisma daleko iza nas i kad su nam na raspolaganju... Oduvijek su muškarci bili ti koji su spašavali svoje žene i... Tvrtka Lovehoney bavi se proizvodnjom seksualnih pomagala, a nedavno...



Žena koja zna šta želi
®eljni ste novog poznanstva radi druľenja, veze, braka, avanture ili samo ugodnog razgovora? Spoljašnjost im odiše nežnošcu i neverovatnim šarmom i senzualnošcu čak lepotom! Vazdušni i vatreni znakovi su im disharmonični , ali zbog škorpione strastvenosti mogu se dogoditi i takove veze. Niko u ljubavi nije toliko intuitivan, senzibilan, romantičan i intenzivan kao oni. Kontakt molim samo sms-om na broj mob. Nikada ga ne terajte da radi nešto na silu ili zbog vas. Ili, zar je baš toliko bitno što on voli plavuše, a vi ste plavuša, kao i njegova majka. Ne odgovaraju im vatreni i vazdušni znaci — ali u druženju s tim osobama Device se mogu obogatiti idealima koji ce pokrenuti njihove nove aktivnosti. Cesto se teško odlučuju na brak. Na kraju, ključno pitanje ostaje još uvijek u zraku.

[Dame za intimno druzenje|Gdje svrsiti|Best dating app croatia]








Post je objavljen 21.12.2018. u 16:40 sati.