Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turdisympra

Marketing

Kako se izgubi nevinost - Susret s djevojkom

Seks s nevinom devojkom!










Click here: Kako se izgubi nevinost






Možda mislite da je biti djevica nešto sramotno, ali vjerujemo da vašeg budućeg seksualnog partnera to uopće neće smetati i rado će vas uvesti u svijet užitaka. I ja sam skoro gotov. Par milimetara, vec me je zabolelo. Milan je skinuo sorc.



kako se izgubi nevinost

Muškarac i žena se vole - i to je to... Ali ih se barem može navesti da razmisle dvaput o tom činu. Moracu i ja da se prikljucim, a na sve vase moralisanje i vrtenje ocima cu samo da zatvorim usi odnosno oci, jer mi je prvenstveno cilj da smirim devojku - sto mnogima ocigledno nije.



kako se izgubi nevinost

PRVO SEKSUALNO ISKUSTVO: Devet saveta za gubljenje nevinosti - Taman posla da cu spavati sa nekim pre braka , mozda je to vama smesno ili glupo alli necu spavati ni sa kim dok se ne udam... Davorovo golo dupe kako odskakuje dok jase Maju.



kako se izgubi nevinost

Kada se izgubi nevinost, znači li to da devojka više nema mesečni ciklus? Šta se desi sa muškarcem? Ništa mi nije jasno, molim vas pojasnite mi! O tome pisali smo mnogo puta. No, ponoviću: reč je o tankoj membrani u početnom delu vagine. Tokom prvog seksualnog odnosa dolazi do probijanja himena i to se zove gubitak nevinsoti. Pri tom činu neko oseća blaži, neko jači bol, kod nekog nema ni kapi krvi, kod drugih je ima više, dok postoje i slučajevi obilnijeg krvarenja. Neke devojčice nemaju himen, tako da je za njih prvi seks manje bolan. I kod njih njegovo pucanje i ne može biti dokaz nevinosti. A bol koja se inače javlja najčešće je prouzrokovana grčenjem unutrašnjih mišića vagine. I tome dodatno doprinose nervoza i strah. Čitanjem članka , možeš doći do još nekih interesantnih podataka na ovu temu. E sad, pošto je izgubila nevinost, devojka normalno nastavlja da ima mesečni ciklus. Do njegovog izostanka dolazi isključivo ukoliko je zatrudnela. Postoje, naravno, i drugi razlozi zbog kojih menstruacija može da kasni ili izostane, ali to nije predmet tvog pitanja. Kada momak ejakulira u devojku naravno tokom seksualnog odnosa , postoji velika mogućnost da ona ostane u drugom stanju. To se dešava kada dođe do oplođenja jajne ćelije i za to su neophodni spermatozoidi. S druge strane, ukoliko do toga ne dođe, žena dobija menstruaciju i tada se neoplođena jajna ćelija izbacuje iz reproduktivnog sistema. Kada devojka izgubi nevinost, kod muškarca nema nikakvih promena. Najvažnije je da ona pronađe pravog, koji je vredan toga da zajedno s njom prođe kroz jedno tako bitno iskustvo. Znači, od ključnog je značaja da imaš puno poverenje u momka sa kojim budeš želela da imaš prvi seks, da te on voli isto koliko i ti njega, jer je seksualni odnos povrh svega vođenje ljubavi. I taj prvi dečko za većinu devojaka ostaje nezaboravan. A to iskustvo, koga se sećaš zauvek, naravno treba da bude prijatno i lepo. Mislim da ti u razumevanju ovih stvari može pomoći i tekst. Ukoliko te još nešto zanima, slobodno se javi. Piše: Ivana Todorović, psiholog Interaktivni web magazin za tinejdžere koji su in, vole život, zabavu, modu, izlaske, filmove, muziku ali žele i da saznaju nešto novo i pripreme se za razne izazove. Ovde mogu da se kreativno izraze, učestvuju u oblikovanju sajta, oprobaju u pisanju i fotografisanju I sa jedne i sa druge strane objektiva , otkriju male tajne šminkanja i stila i pitaju baš sve što ih interesuje. Budi i ti deo ekipe.



Praktična žena - Sve o seksu
Legoh na nju i nastavih. Foto: 1 ON JE PLAKAO - Prvi seks sam imala sa ljubavlju svog života na klupi u dvorištu moje mame. Hajde malo probaj da usporis. Veza je bila super i niko se nije nadao da trajati samo nesto vise od 15 dana. Mislim da ti u razumevanju ovih stvari može pomoći i tekst. Ako nedostaje mentalna stimulacija, fizički podražaji možda neće biti dovoljni.

[Sex zene oglasi|Oglasi.rs novi sad izdavanje stanova|HŽ Putnički prijevoz]








Post je objavljen 21.12.2018. u 16:13 sati.