Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiuaroforjobs

Marketing

Prvi seks sa novim partnerom - Lijepe djevojke

Evo šta muškarci očekuju od prvog seksa s vama










Click here: Prvi seks sa novim partnerom






Vaš valovita kosa ce biti veliki zaokret i vi cete izgledati kao seksi diva. Ne zaboravite da uklonite dlačice ispod pazuha, na nogama, rukama i drugim problematičnim oblastima. Upoznavanje nekog novog nalik je hodu po minskom polju.



prvi seks sa novim partnerom

Možda dva puta, ako ste baš rođene pod srećnom zvezdom. OGRANIČENO je pisanje komentara na 1.



prvi seks sa novim partnerom

1. Oslobodi se predrasuda - Nikad nisam razmisljala po principu daj da sacekam neko vreme da slucajno momak ne pomisli da sam laka zenska. Prva reakcija - pokušaj da sami sebe ubedite da uživate svake sekunde.



prvi seks sa novim partnerom

Ne sumnjamo da ćete se pobrinuti za svoj izgled, ali ipak, dat ćemo jedan mali savjet — nemojte biti nešto što niste. Odjenite ono u čemu se osjećate ugodno i lijepo. Ne pretjerujte sa superseksi rubljem i odjećom jer ionako ćete vrlo brzo ostati bez nje. Ove adute pripremite za neke naknadne prilike. Dobro je isplanirati gdje ćete biti, kod vas ili kod njega. Bitno je da okruženje bude uredno, čisto i lišeno detalja koji vam u tom trenutku mogu skrenuti pažnju. Maknite obiteljske fotografije, medvjediće i slične detalje. Pobrinite se za prigušenu rasvjetu. Ne morate imati desetke svijeća kao u filmovima, dovoljna je i lampica. Jedan dio žena ne može iskusiti orgazam kad vodi ljubav s novim partnerom, a dobar dio muškaraca prebrzo svrši. Zato je poželjno da se dugo posvetite nježnostima. Također, imajte na umu da ako i nije sve ispalo bajno prvi put, u sljedećim susretima i produbljivanjem povjerenja oboje ćete biti opušteniji i još vatreniji.



This Is Where I Leave You
Ustvari, muškarci teško uživaju ako nisu sigurni da je i partnerka zadovoljna. Pričajte, mazite se, grickajte, ljubite, radite sve što paše i tebi i njemu. Držite se dobro poznatih poza koje ne zahtevaju akrobacije i prepustite se uživanju. Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. A šta donosi najviše sreće u krevetu? Evo kako da imate seks sa novim partnerom, a da to bude fantastično: 1. Ako pomisli da je nešto što su ona ili partner uradili tokom seksa neoubičajeno, to će najverovatnije proveriti razgovorom sa prijateljicama. Pre prvog seksa trebalo bi da su odgledali tri filma zajedno, razmenili sedam strastvenih poljubaca, kao i pojeli četiri zajednička obroka.

[Oglasi masaza mk|Udate zene i flert|Gdje steći nova poznanstva?]








Post je objavljen 21.12.2018. u 11:17 sati.