Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reimucmotous

Marketing

Vanna biografija - Pronađi pratnju

Burna prošlost Ivane Vrdoljak










Click here: Vanna biografija






Ova godina bila je prekretnica u svemu, kao u izvođenju pjesama, tako i u njenim suradnicima. Početak uspjeha Jedan od najzaslužnijih ljudi za njezinu glazbenu karijeru je pokojni , koji joj je prema njezinim riječima jako puno pomogao. To su veliki muški znalci.



vanna biografija

Album je najprodavaniji u godinama 1997. Nismo baš ni bili svesni šta se dešava oko nas, možda je najsvesniji bio Milan, koji je ipak u tekstovima dodirnuo i tadašnju realnost. U javnosti vas doživljavaju kao uspješnu pjevačicu, ali i uspješnu majku, suprugu, obiteljsku ženu koja savršeno žonglira i poslovnim i privatnim lopticama.



vanna biografija

Nisam lovina za muškarce, nemam afera i ne razvodim se - U dva desetljeća karijere bilo je uspona i padova.



vanna biografija

Čini se da zadnjih dana obitelj Vrdoljak proživljava teške dane. I dok su Antun Vrdoljak i njegova supruga Branka otputovali u Ameriku posjetiti kćer, vjerojatno i zbog slučaja vezanog za izvanbračno dijete Ivanina muža, glumca Gorana Višnjića, u Zagrebu se spominju nove loše vijesti. Ime Vrdoljakova drugog djeteta, sina Luke, ovih dana izaziva pažnju javnosti zbog neplaćanja poreza i najamnine za lokal Taverna u Zagrebu. Ipak, obiteljska miljenica i jedina njegova kći, Ivana Višnjić, trenutačno je Antunu Vrdoljaku najveća briga. Njezin suprug, poznati glumac Goran Višnjić, nakon napisa kako je otac četveromjesečne djevojčice Lane Lourdes koju je dobio u izvanbračnoj vezi sa Šibenčankom Mirelom Rupić, priznao je kako je prevario suprugu te kako je moguće da je on otac djevojčice. Cijela situacija događala se baš u vrijeme kada su Ivana i Goran Višnjić posvojili dječaka Tina. Posljednji u nizu skandala moćne obitelji podsjetio je i na neke stare pomalo zaboravljene priče. Naime, ni jedina kći Antuna Vrdoljaka nikako ne može ostvariti stabilnu vezu ili brak. Iako se tijekom osmogodišnjeg braka s Goranom Višnjićem činilo kako joj je to uspjelo, priznanje njezina supruga Gorana Višnjića kako ju je varao otkrilo je kako to baš i nije tako. Jedan od uhićenih, Tomy Lennart Pukšec, bio je dečko Ivane Vrdoljak. Kako su tada novinari tvrdili, u to su se vrijeme Ivana Vrdoljak i Lennart Puškec trebali i vjenčati. U istom je slučaju pozivana na suđenje kao svjedokinja, ali se nije pojavljivala na raspravama. Više u novom broju Extre... Tek što je u Extri objavljena priča o burnoj prošlosti Ivane Vrdoljak u našu redakciju stižu.



Auto24 Rally Estonia 2012 (ASRTmedia)
Pije vodu zbog dogovora o dijeti i vežbanju koji ima sa ćerkom. Vrdoljak je s mjesta direktora HRT otišao godine 1995. Novi suradnici navedenog albuma bili su Nikolina Kovačević i Mario Huljev. Daughter Ivanka Trump was her maid of honor. On December 1, 2008, Ivana confirmed to the that she had filed a legal separation agreement three months previously; she has stated in interviews that she and her husband have an. Ipak, nismo mogli baš sve da sagledamo dok se dešavalo, ali sada kad je prošlo, mnogo se bolje vide i razlozi i opravdanja i sve ostalo. Sve je to stvorilo Vannu koju danas poznajemo, a koja, kaže, nije puno drukčija od one klinke s početka karijere. I dok su Antun Vrdoljak i njegova supruga Branka otputovali u Ameriku posjetiti kćer, vjerojatno i zbog slučaja vezanog za izvanbračno dijete Ivanina muža, glumca Gorana Višnjića, u Zagrebu se spominju nove loše vijesti.

[Brutalne erotske price|Online poznanstva makedonija|Japanska erotska masaža]








Post je objavljen 21.12.2018. u 10:32 sati.