Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tetveroco

Marketing

Flertujete li sa drugima iako ste u braku? - Pronađite djevojku

Magazin










Click here: Flertujete li sa drugima iako ste u braku?






Izvesne su promene na poslu, ali ne moraju biti na bolje. Volite luksuz i najbolje od svega.





Ako je tako, on je distancirani tip. Venera u Biku Vam donosi tajne ljubavi, povlačenje u sebe, ali možda će se vraitit i neka osoba iz prošlosti.





Imate li krizu srednjih godina? - « oni nijesu dovoljno odrasli.





Evo šta kažu stručnjaci, koji znakovi pokazuju da je vaša veza krenula nizbrdo. Jedva razgovarate Kada ste zajedno, nema više ćaskanjai smejanja kao nekada, razgovora o tome kako ste proveli dan. Ovde nije reč o onoj prijatnoj tišini - kada uživate zagrljeni sa partnerom u tišini, što se često dešava parovima u dugoj vezi. Reč je o tišini koja je teška, opterećena neizgovorenim rečima i osećanjima. Ne možete da komunicirate bez sarkazma i prebacivanja Sa druge strane, ako svaki put kada otvorite usta kažete nešto negativno, to je gotovo jednako loše kao i da ćutite. Ipak, dobro je što još uvek razgovarate, iako je vaša komunikacija disfunkcionalna. Ali, posmatrajte to kao slamku spasa, znak da vam je potrebna pomoć da spasete vezu koja ide ka raskidu. Flertujete sa drugim ljudima ili često razmišljate o tome Čak i ako ne pokazujete svoje interesovanje za kolegu ili nekadašnjeg prijatelja sa povlasticama, ako samo razmišljate o tome, to je znak da vaše fizičke i emocionalne veze nisu ispunjene u vezi. Da li izlazite sa prijateljima u tajnosti se nadajući da ćete flertovati sa nekim? Pokušavate li da uspostavite kontakt očima sa seksi muškarcem kojeg ste sreli u prodavnici? Dodirujete se ređe nego ranije Srećni parovi, bez obzira na to da li su zajedno deset meseci ili deset godina, dodiruju jedno drugo na način koji pokazuje sigurnost i intimnogst. Oni se drže za ruke u bioskopu, šetaju zagrljeni, naslanjaju jedno na drugo dok see... Ukoliko su ovi mali dodiri počeli da vam budu neprijatni, usiljeni ili ih uopšte nema među vama, to je crvena lampica. Naravno, i manja učestalost seksa, ljubljenja i bilo kakvog fizičkog kontakta pokazuju da stvari među vama nisu kao ranije. Jer, u vezi u kojoj više nema intimnosti usled koje bi došlo do seksa, ljudi su previše ranjivi da budu intimni sa otuđenim partnerom. Osim toga, ako izbegavate ili odlažete odgovaranje na partnerove poruke ili pozive. Takođe, ukoliko komunicirate jedino porukama, a ne razgovarate, to takođe može da bude znak da se udaljavate jedno odr drugog. Ispunjavate svoje emocionalne potrebe negde drugde Primećujete da biste radije razgovarali sa kolegom, prijateljem ili mamom o onome što se dešava u vašem životu, nego sa partnerom? To znači da poverenje i emocionalna povezanost koju ste imali sa partnerom više ne postoji, pa je tražite na drugom mestu. Ona dodaje da najčešće do takvog prekida povezanosti dolazi zbog toga što emocionalne i fizičke potrebe u vezi već duže vreme nisu ispunjene. Ne mislite više o vama nego o sebi Sećate se dana kada ste o svemu odlučivali zajedno i osečali se kao da ste vas dvoje protiv celog sveta? Kada se veze bliže kraju, to osećanje jedinstva je često stvar prošlosti. Bez obzira što je reč o maloj, gotovo nebitnoj odluci, konsultujete se sa partnerom pre nego što dogovorite planove za vikend. Isto je i kada je reč o većim i važnijim odlukama, poput selidbe i slično.



OGLASIO SE KIJIN I SLOBIN ADVOKAT, ISPLIVALI SVI DETALJI BRAKA: Evo šta će morati da dele u slučaju
Pokloni Kada ste posljednji put kupili neki mali poklon da biste iznenadili svog supruga tako bez povoda? Dugogodišnje studije su pokazale da postoje 5 tipova flertovanja. Problem je u tome što one imaju visoke standarde i nerealna očekivanja. Ostali su nam još slobodni, kod kojih će biti dvojaka situacija — ili ćete leteti s cveta na cvet I uživati u svim ljubavnim I životnim zadovoljstvima, onako nesputano I slobodno….. Ne volite pravila, provokativni ste, uživate u opuštenim i neobičnim odnosima. Pa ako ste planirali da idete na godišnji odmor baš u ovom periodu, potrudite se da ne rasipate novac. Moguće je da ćete odlučiti da nastavite školovanje ili da završite neki kurs. Sve ovo može itekako delovati negativno na vaš imunitet.

[About 30 websites of zaljubi at TopAlternate|Full text of Pcelarstvo -knjige|Seks sa lutkom]








Post je objavljen 21.12.2018. u 10:32 sati.