Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nybibyci

Marketing

Gola dara bubamara - Susret s djevojkom

Zabava










Click here: Gola dara bubamara






Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto žele da mi rasture brak - rekla je Dara za Kurir. A onda smo mu rekli da je u pitanju šala. Pevačica je otišla toliko daleko da je sebe uporedila s Madonom!



gola dara bubamara

Vrcava Novosađanka kaže da se ne stidi golišavih radova jer tako podgreva strast u braku. Ostaćemo zajedno uprkos svemu.



gola dara bubamara

Zabava - A ko nas je slikao?



gola dara bubamara

U javnost su procurele fotografije gole Dare Bubamare, a pevačica se pravda da one nisu bile namenjene ljubavniku, nego njenom mužu. Ona je obajsnila da i njen suprug Milan Kesić šalje slične fotke njoj. Nastale su u mom stanu, u našoj spavaćoj sobi. Kada smo bili razdvojeni, ja sam njemu slala te fotografije. Pa svi to rade! Ne postoji čovek koji u svom mobilnom telefonu nema bar jednu fotografiju na kojoj je go. Ma svi smo mi rođeni goli, a to što Milan i ja radimo je ljubav, strast - rekla je Dara Bubamara za Informer. Zato sam se iznervirala, a ostalo me ne interesuje. Ja sam pevačica, nisam starleta. Nikada u karijeri nisam igrala na kartu erotike, seksa, pa me boli što sam sada tako predstavljena - tvrdi Dara Bubamara. Ona je za medije izjavila da pije bensedine ceo dan i da suprug Milan sve vreme pored nje. Navodno je u pitanju dečko kojeg je upoznala preko Instagrama, a spekulisalo se da je u pitanju 16 godina mlađi fubaler. Dara tvrdi da su poruke i slike nastale dok je muž Milan bio u Parizu, pa mu je slala seksi fotografije jer joj je nedostajao. Milan Kesić nije želeo da komentariše suprugine fotografije. Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo: Srbija Danas zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Srbije Danas.



SVE ISPADA ISPOD TUŠA Dara Bubamara pokazala previše!
Goca Božinovska Pod gasom zaboravila ime svoje pesme! Ne postoji čovek koji u svom mobilnom telefonu nema bar jednu fotografiju na kojoj je go. Andrija Milošević bio je zapanjen novim problemom sa osobom koja se na društvenim mrežama predstavlja kao on. Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo: Srbija Danas zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Uvek ću biti uz nju - rekao je Milan za Informer. Ali svima mogu da poručim da se uzalud muče - ispričala je Dara za Informer. Darin muž Milan Kesić kaže da potpuno veruje svojoj supruzi i da je siguran da ona sporne fotografije nije slala nikome osim njemu. Suprug Milan je pored mene sve vreme. Milan Kesić nije želeo da komentariše suprugine fotografije. Ona tvrdi da joj je neko ukrao fotografije iz mobilnog telefona: - Menjala sam telefone, stavljala šifre, ali izgleda da danas nikako ne možeš da se zaštitiš.

[Sex kontakti zagreb|Filmovi za odrasle na tv1000|Trazim muza]








Post je objavljen 21.12.2018. u 09:02 sati.