Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Vodenjak...

Vodenjak
Neko veruje, neko ne veruje u te znake, ali da svako bar nekad pročita svoju „sudbinu“ i to je tačno.
Pa kaže…
Vodenjaci su osobe koje znaju šta žele u životu i to obično i dobiju. E, jesam blentava kad sam izabrala to što sam dobila.
2019 Za vodenjake će biti jako važna, biće odlična ako ne bude, potrudićemo se da bude.
POSAO vodenjaku je u stilu, neće vam 2019 ništa dobra doneti jer ste u nekim konjugacijama sa planetma koje vam nisu naklonjene. Vidi ti te planete, mene našle da mi kvare posao. Što se ne okreću oko sebe ili već nekog Sunca , tandrmoljka, ili već nečega, nego se pačaju u moj posao??
FINANSIJE će mi biti više dobre nego odlične sve dok se opet ne upetlja Mesec i sve pare mi potroši ulagajući ih u pogrešne investicije. Mesec, se naivno se smeška sa neba, mora da mu je dosadio onaj potkivač Mujo sa konjem pa je postao Mesec bankar, ko bi to rekao.
LJUBAV. E, tu sam te čekala. Ako ste u vezi onda ćete se početkom godine žestoko svadjati sa partnerom. Po horoskopu nema više muža, bračnog druga, sad su svi partneri. Vodenjak koji ima za partnera škorpiju biće ujeden, oni sa rogatim partnerima nabodeni, a ribe će otploviti, ali zato partneri device, vage će pojesti lavovi i tigrovi i srediće se ljubavno-horoskopska menažerija na kraju svi će biti sretni, osim nesretnih po prirodi, koji uvek traže dlaku u jajetu.
E, oni koji nisu u vezi, braku, što god, ti se neće svadjati nego će im biti jako lepo. Verovatno jer je jedan u Americi, a drugi u Australiji.


ZDRAVLJE Vodenjaci će pucati od zdravlja ako su mršavi odebeliće se, oni debeli će smršati, oni taman će se potamaniti, zato pazite ako ste vodenjak, nemojte biti tamaniško.
Sve u svemu, držite se vodenjaci biće nam odlično ako se onaj Mesec smiri, Mars namigne Veneri da je zbuni, a Sunce obasja astrološke kuće svih blogera pa navale da pišu postove, objavljuju slike i slože se da su vodenjaci najbolji na celom svetu… Zato nas je toliko na blogu. Za sada vodenjaci vode.Samo da onim lavovima stanemo na rep.
Biće ovo još jedna odlična godina, jer jednom vodenjak, uvek vodenjak. Za svaki slučaj, ja sam dupli.
Dosta što sam vodenjak malo leta dobro dodje, pa je slika iz toplijeg vremena.




Post je objavljen 21.12.2018. u 08:43 sati.