Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/piforpauves

Marketing

Albanke u hrvatskoj - Susretit će se u sredini

Sve više Srba se ženi Albankama (VIDEO)










Click here: Albanke u hrvatskoj






Žene u crnom — Beograd ovo je sa vebsajta koji govori o letovima sa kosova: The are direct flights from Pristina International Airport to London, Zurich, Geneva, Gothenburg, Copenhagen, Vienna, Hamburg, Hanover, Düsseldorf, Berlin, Frankfurt, Munich, Stuttgart, Bremen, Rome, Verona, Ljubljana, Budapest, Tirana, Istanbul and Antalya. Učlanite se i kontaktirajte ih.



albanke u hrvatskoj

Nazalost,jer i vi u svakoj vasoj temi nadjete neku tanku pricicu i zahtevate nezavisnost osova,usput udarajuci svima nama cuske sto ne postujemo ljudska prava,te genocidni smo,te zlocinci... S druge stane, jedva 12 odsto Makedonki je poželelo intimne odnose sa Albancem. Gde to jos ima na svetu da privatnu imogu da vam otmu,da vam ubiju dete,da vam uzmu traktor,njivu ,kucu,sve sto su stekle generacije vasih predaka i da nikom ne odgovaraju za razbojnistvo vec se predlaze da im to i ostane? Rexha se tužio kako mu Demiraj nije ukazivala dovoljno poštovanja, a počeo je sumnjati i da ga ona truje.



albanke u hrvatskoj

ZOVEM SE ZEHRA: Ovo pismo mlade Albanke treba da pročita svaki čovek na Balkanu! - S druge stane, jedva 12 odsto Makedonki je poželelo intimne odnose sa Albancem.



albanke u hrvatskoj

NA JUGU SRBIJE, SRBI UZIMAJU VELIKA IMANJA I NABAVLJAJU STOKU, NJIVE, KONJE, ALI ONO ŠTO IM FALI TO SU ŽENE. KAKO IMAJU MANJAK DJEVOJAKA NA SELU, ONI SU PRIMORANI DA PRISVOJE ŽENE KOJE DOLAZE IZ ALBANIJE. Ne znaju jezik, ali one su prinuđene da od svoje porodice pređu u Srbiju, tako se za zemljoposjednike imućne udaju. One nekada stižu i u Srbiju, pa se mladićima kao na vašaru predstavljaju. Opšte veselje je bilo kada je došlo 16 djevojaka iz Albanije. Nadaju se tako da će pronaći osobu sa kojom bi mogle provesti svoj ostatak života. Muškarci ne mogu da biraju, oni bi se oženili da su mogli, uradili bi to odmah, a ne bi čekali 40 ili 50 godina. Patrijarhalno ponašanje ALbanke imaju, a muškarci imaju problema zato što niti jedna žena ne želi da ostane na selu. Postoji i internet danas, pa se mogu razmijeniti fotografije. Jezička barijera im ne predstavlja problem, pošto one vrlo brzo uče srpski. Je li ovo pravo rješenje za manjak žena na selu ili ne? Zbog čega naše djevojke ne žele provesti svoj život na seoskim imanjima, neće se ništa promijeniti u skorijem vremenu, dokle god država ne odreaguje. DJevojke iz Albanije će dolaziti sve češće i češće u Srbiju kako bi pronašle nekoga za brak i nasljedstvo. Da li ste vi čuli za ovakve situacije? Albanke nasamaruju Srve, starije matorce, zavode ih, a onda im oni prepisuju sve što su stekli i tako ostanu bogatašice. Ovo nije rijedak slučaj, možete u svakom selu čuti za ovaj slučaj.



Ukrajinka i Albanka u Valjevu
Nadamo se da će ga demokratske snage, građanke i građani Srbije sprečiti u tome i da će faktori međunarodne politike prestati da tretiraju V. Verovatno se niko i nece ukljuciti u razgovor. Cilj ne opravdava sredstvo. Ali ne treba dozvoliti da jedna dobra inicijativa zaseni sve ostalo i da se zaborave ili ne vide aktuelne pojave fašizma i ustaštva u Hrvatskoj koje ugrožavaju mir u regionu. Sta ima da razmisljam - vidim. POVRŠNI TOM JIZDGERDI Pomislili smo da će američki izaslanik za pitanja Holokausta Tom Jizdgerdi, koji je ovih dana boravio u trodnevnoj poseti Hrvatskoj, popraviti mučni utisak i jasno osuditi pojave ustaštva i fašizma u Hrvatskoj, ali smo se i tu razočarali. Naime moj ujak zivi na selu i nije ozenjen. Oko 40% Albanaca je muslimanske veroispovesti, i drzi do toga. Sve sto im je ostalo je nada da ih necemo ostaviti.

[Savjeti za sex|Sličice golmanija|Međimurske novine 712 by mnovine.hr]








Post je objavljen 21.12.2018. u 05:37 sati.