Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/timorecom

Marketing

Vesti online / Ljubav i veze / Ljubavni odnosi / Zašto žene vole loše momke? - Stvarne djevojke










Click here: Vesti online / Ljubav i veze / Ljubavni odnosi / Zašto žene vole loše momke?






Mora da ima još neku dimenziju ličnosti, inače će biti samo to - domaćica. Statistike i istraživanja pokazuju da lepe žene bolje prolaze od onih prosečnog izgleda kada je reč o novcu i društvenom životu, ali u jednom imaju manje sreće, a to je brak.





I kad nemaš koga, vodi nju u izlazak, garantuje dobar provod. Kada na red dođe da požele da se skrase i osnuju porodicu, većina dama će uvek pre izabrati staloženijeg muškarca koji čvrsto stoji sa obe noge na zemlji i koji će biti njihova mirna luka.





- Predigra Predigra predstavlja ključan korak za postizanje orgazma, a mnogi parovi je zanemaruju.





Da li je odabrao pravu? Statistike i istraživanja pokazuju da lepe žene bolje prolaze od onih prosečnog izgleda kada je reč o novcu i društvenom životu, ali u jednom imaju manje sreće, a to je brak. U pitanju je pisac Džon Moloj, a ona kaže: pixabay. Jači pol se uglavnom ne ženi seksi ženama, jer žele da budu sigurni da će deca koju će odgajati biti njihova. Smatraju da su prave lepotice uvek na meti drugih udvarača, dok žene sa nešto prosečnijim izgledom neće biti izložene konstantnom iskušenju, a samim tim su bolji partner za stvaranje stabilne, dugotrajne i harmonične porodice - objašnjava Moloj. Tip žena poželjan za brak Moloj precizira da postoji tačno određen tip žene koje muškarci smatraju poželjnim za brak - to su žene koje su lojalne, diskretne i ljubazne. Kako bi ispitala kako stvari stoje kada je reč o fizičkom izgledu, Džon Moloj je intervjuisao 3. Rezultat njegove ankete pokazao je da je muškarcima važno da njihova izabranica bude doterana, ali ne treba da bude previše zgodna. Osim toga, Džonovo istraživanje pokazalo je da se lakše udaju žene koje imaju aktivan društveni život, a pritom imaju više drugarica nego muških prijatelja, zatim žene koje u svom okruženju imaju mnogo samih prijatelja i kolega, kao i žene koje češće izlaze na sastanke, makar i sa pogrešnim, ali ipak pokušavaju. Nekako logično, najteže se udaju žene koje imaju nerealna očekivanja, koja su u poslednje vreme sve češća pojava. Takođe, šanse za brak minimalne su i kod žena koje gube vreme sa oženjenim muškarcima koji se nikad neće razvesti. Da li ste znali da je muškarcima dovoljno deset minuta da procene da li je žena koja stoji pred njima za ozbiljnu vezu ili za zabavu? Zajednički život pre braka Iako se zajednički život smatra korakom napred u vezi, muškarci time zapravo samo dobijaju na vremenu - on dobija sve pogodnosti, pa neće ni poželeti da ozvaniči vezu. Iz tog razloga, stručnjaci za veze savetuju ženama da ne počinju zajednički život pre prosidbe. Ako mislite da ćete ga osvojiti kuvanjem, čišćenjem i ugađanjem u svakom hiru, u velikoj ste zabludi, jer je dosta ispitanika jasno reklo da nijedan muškarac ne želi da se oženi sluškinjom.



Seranovi 103 epizoda (Ljubav je trpni pridev)
Što duže traje, uzbuđenost više raste, pa samim tim i vrhunac postaje senzacionalan. Naročito ako su te osobine sušta suprotnost vašim. Osim toga, Džonovo istraživanje pokazalo je da se lakše udaju žene koje imaju aktivan društveni život, a pritom imaju više drugarica nego muških prijatelja, zatim žene koje u svom okruženju imaju mnogo samih prijatelja i kolega, kao i žene koje češće izlaze na sastanke, makar i sa pogrešnim, ali ipak pokušavaju. Ona je ceo paket, i iskren da budem, ne znam šta bih uradio sa sobom da se njoj ikad nešto desi. G tačka Poznata G tačka je zaslužna za najjače orgazme. Žena mora da zna da je poželjna i to od strane svog partnera. Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja. Za dobar seks, ključno je da vodite otvorene razgovore sa partnerom u kojima ćete iskazati šta vam godi, a šta vam ne prija.

[Agencije za sklapanje poznanstva Srbija|Oglasi Umag Osobni kontakti(2. strana) |Tucanje matorki]








Post je objavljen 21.12.2018. u 02:11 sati.