Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pleasmontlephni

Marketing

Ko je ovde najbolji frajer? - Pronađi pratnju

REALNO, MNOGO SI GLUPA: Kristijan izvređao Staniju NAJSTRAŠNIJE, evo kako je ona reagovala! (FOTO)










Click here: Ko je ovde najbolji frajer?






Njegovog brata Huana igra Serhio Gjurinović, peruanski glumac koji ima 32 godine. Bik Istaknute trepavice, upadljivi kapci, krupne oči, seznzualne usne i blistav ten, samo su neke od vrlina ovih anđela. U mladosti umeju da budu izrazito vitki, većina rakova će tek nakon tridesete doživeti vrhunac svoje svoje lepote.



Ko je ovde najbolji frajer?

Zašto je ženama uvek interesantniji tip koji je u ženskom nego u muškom društvu? Zgodan ministar zar ne? Nesigurna je u svoj izbor. Nije fer i pravedno!



Ko je ovde najbolji frajer?

Naš sin je ubijen, ubica je ovde među okupljenima i posmatra šta se dešava: Krici roditelja momka iz Banjaluke (FOTO) - Potrebno je da nađu ljude koji su mu to radili - kazala je Emilija. Da li ste primetili ovu pojavu i kako je objašnjavate?



Ko je ovde najbolji frajer?

Nijedan muškarac u Farmi nije moj tip. Ma mi volimo žene, a ne muškarce Sanja Lazić - Meni se ne sviđa nijedan muškarac ovde. Dopada mi se jedna žena - rekla je Milica Maji. Međutim, nije želela da otkrije o kojoj se takmičarki radi: - Neću da kažem sada njeno ime, reći ću kasnije. Da vidim da nisam pogrešila. Public Stanija Dobrojević je ljuta na produkciju što u rijaliti ubacuje loše frajere i oženjene muškarce. Zar vam nije u interesu da nam ubacite neke zgodne, mlade momke - kukala je starleta. Kristijanov karakter mi se jedino sviđa, a svi ostali su kao upakovani u celofan. Mali Aca bi bio dobar frajer da ima Kristijanov karakter - rekla je Sanja. Njihova prijateljica nam je ispričala da će one uraditi sve da zavedu popularnu starletu. Pošto su muško-ženske veze već prevaziđene u ovakvim emisijama, one će pokušati da smuvanju Staniju. Eto, već su počele da nagoveštavaju šta planiraju da urade. Same su priznale da vole žene, a ja znam da one umeju često da se dovate između sebe - rekla nam je Sanjina i Marijina prijateljica. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Sugestije ili primedbe možete da šaljete na.



PAPARACO Ana Ivanovic uhvaćena BEZ ŠMINKE I RAŠČUPANA, a prvi put je uslikana sa NJIM
Ja mislim da ćerka treba da ti objasni, ja ne treba ništa… Meni ne može niko da preti, da kači neke slike. Momak - Naravno, sve vise i vise. Uredne šake, lepi zubi i svež dah se podrazumevaju, jer da se ne lažemo, koliko god cigareta među prstima izgledala sexy, niko ne obožava da se ljubi sa pikslom. Umjesto da lomi krevete on javnosti servira svakodnevno svađanje i pitanje je trenutka kad će mu zbrisati i izvrgnuti ga sramu,na opću žalost svih žena koji ga smatraju neodoljivim. Vidim Anabelu sada tu, poslala mi je poruku… nisam joj prišla. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne osobe, koja za sobom ostavlja iskrene uzdahe. Niko ne može da parira Blizancima u iskazivanju svoje neodoljive strane, jer tu neretko nije potreban trud. Temelj za humor je pozitivan stav prema zivotu. Vic nam priča: mister X Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Mujo: - Kako će mi to pomoći?

[Cura u krevetu|Trg player|Dobar seks za gledanje]








Post je objavljen 21.12.2018. u 00:08 sati.