Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gefiddzali

Marketing

Nagradna igra 24 sata - Lijepe djevojke

Nagradna igra










Click here: Nagradna igra 24 sata






PJ Laktaši za RS, u prisustvu tročlane komisije, koja će napraviti i zapisnik o izvučenom dobitniku. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva te o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona.



nagradna igra 24 sata

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji. Ukoliko u prodavnici koju izabere učesnik nema poklona Remix Knjaz Narandža limenka, Organizator neće snositi nikakvu odgovornost, a učesnik će moći da poklon preuzme u drugim prodavnicama u kojima ima poklona. Nagrade 1x Apple iPad Pro 9.



nagradna igra 24 sata

24 sata nagradna igra - Nakon upisa podataka potvrđujete svoje podatke i nakon toga dobivate mail koji potvrđuje njegovo prisustvo u nagradnoj igri. Unosom koda u predviđeno polje osvaja se poklon.



nagradna igra 24 sata

Trajanje nagradne igre Nagradna igra održat će se u vremenu od 10. Kako sudjelovati Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koju Vegeta vrećicu 250 g i dodatan proizvod iz Vegeta asortimana, prijaviti se na www. Isti račun moguće je prijaviti samo jednom. Isti korisnik u nagradnoj igri može sudjelovati s više računa, ali ne može osvojiti više od jedne nagrade. Nagrade 1x Apple iPad Pro 9. Green 7x Bosch štapni mikser set 9x Električna kutija za užinu Izvlačenje i odabir dobitnika Izvlačenje imena dobitnika nagrada održat će se 12. Izvlačenje će se održati putem računala u prostorima Podravke d. Rezultati nagradne igre bit će objavljeni 13. Dobitnici nagrada biti će obaviješteni o dobivenoj nagradi pismeno i putem telefona, za što su dužni dostaviti kontakt broj. Uvjeti nagradne igre Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj,.



24sata- Rene Bitorajac puca na automobile
Nagradna igra održava se u u razdoblju od 11. Ako isti učesnik unese pogrešan kod više od 3 puta uzastopno, automatski će mu biti privremeno onemogućen unos kodova u trajanju 24 sata. Remix Knjaz nagradna igra traje od 01. U Nagradnoj igri sudjeluju isključivo Ledo sladoledi na štapiću ili kornetu. Joker kuponi su različiti. Nagrade su: Poklon Guarana Exit Experience za ekipu odnosi se na 4 osobe i uključuje ali se ne ograničava : VIP EXIT kartu za četiri dana Exit festivala 2018, za svakog člana ekipe četiri noćenja za ekipu u hotelu Villa Palace Novi Sad sa doručkom i ručkom u dvokrevetnim sobama dva člana ekipe u jednoj sobi , a za vreme trajanja Exit festivala 2018 odnosno od 12. Food processor ima dvije brzine te puls opciju. Promocija je isključivo onlajn karaktera i sve aktivnosti se odvijaju na veb strani www. Ključne riječi su: lego,monster, gormiti, odjeca i soba. Promocija počinje dana 15. U bubanj za izvlačenje nagrada ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do ponedjeljka, 17. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

[Odmori se zaslužio si glumci|Stranica za upoznavanje zadar|Ajde pridi mi i dodirni me]








Post je objavljen 21.12.2018. u 00:07 sati.