Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/exusalho

Marketing

Tražim ženu za čišćenje - Lijepe djevojke

Forum










Click here: Tražim ženu za čišćenje






Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Sve ovo može preopteretiti i oslabiti organizam i spriječiti njegov pravilan rad. U fazi smo nabavke malenog psića o kojem bi se brinula moja kčer. Hvala Vam na ovim proizvodima.



tražim ženu za čišćenje

SVIMA ŽELIMO USPJEŠNO ZAPOSLENJE! Prvotni odgovor od loki Evo da se malo nadovežem na ovu temu, moja iskustva s nekim poslovima. Prošla sam sve moguće pretrage gastroskopiju, neurologa, alergotestove na hranu i nitko mi nije znao reći što mi je. Za sada sam isprobala tinkturu za čišćenje organizma i tinkturu od imele, te balzam od mrkve i oduševljena sam njihovim djelovanjem.



tražim ženu za čišćenje

Forum - Kod ovakvih čuvajte se - punjenja kuverti, sklapanja igračaka, itd.



tražim ženu za čišćenje

Osigurana sva sredstva za čišćenje i pomoćni rekviziti. Stan je uredan i redovno održavan, potrebno jednom mjesečno detaljnije očistiti ono što se ne sprema svakodnevno. Moguće dogovoriti i dva puta mjesečno po 3-4 sata, prednost osobama s područja Zaprešića, poželjna preporuka. Obavljanje čišćenja isključivo radnim danom u prijepodnevnom terminu, kad je stan prazan. Javiti se na mobitel 0913300810. Tražim ozbiljnu i pouzdanu osobu od 50-65 godina umirovljenica no nije nužno , nepušač, za čišćenje stana 60m2, peglanje samo košulje , kuhanje ručka za dijete kad dođe iz škole. Rad bi obuhvaćao 4 sata dnevno od ponedjeljka do četvrtka od 13-17 sati. U fazi smo nabavke malenog psića o kojem bi se brinula moja kčer. Molim samo ozbiljne ponude na e- mail oprostite ali sada vidim da sam krivo napisala. Rad bi bio od ponedjeljka do petka 5 dana u tjednu. Zahvaljujem, Trazimo ozbiljnu, pedantnu i pouzdanu osobu koja bi obavljala sve kucanske poslove u nasem domu spremanje, ciscenje, pranje, peglanje, usisavanje, po dogovoru kuhanje... Pozeljno bi bilo i kad bi teta mogla prekontrolirati domacu zadacu nasoj curici koja je treci razred osnovne škole. Radno vrijeme 11i30-16i30 svaki radni dan. Molim samo ozbiljne ponude na e- mail. Traži se pouzdana i pedantna osoba, za obavljanje svih kućanskih poslova pospremanje, čišćenje, peglanje itd te za kuhanje jednostavnih jela. Imamo dvoje djece, 7 i 11 godina, ali su u školi i osim pripreme ručka, nema drugih obaveza oko djece. Naša lokacija: okolina vinogradske bolnice Samo ozbiljne ponude na mail.



Praktična žena - Hidžama - protiv bolova
Navedena podkategorija pripada glavnoj kategoriji Usluge i partnerstva. Osigurana sva sredstva za čišćenje i pomoćni rekviziti. Zanima me da li postoji općenito zabrana za takav program čišćenja od parazita i da li je bezopasan. Sastojci u dnevnoj dozi 45 kapi : Odgovara približno 400 mg biljne droge ploda, lista, kore Način primjene: Popijte tri puta dnevno po 10 — 15 kapi razblaženo u 1 dcl vode. Rad bi obuhvaćao 4 sata dnevno od ponedjeljka do četvrtka od 13-17 sati. Svih onih koji zvuče pre-super da su uopće istiniti.

[Gole žene koje se skidaju|Kurve oglasnik|Slike golih žena skroz]








Post je objavljen 20.12.2018. u 20:10 sati.