Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ginspemthedoct

Marketing

Ljubavne poruke za laku noc - Brzog datiranja

ljubavni stihovi za laku noc










Click here: Ljubavne poruke za laku noc






Laku noc ljubavi, snivaj na jastuku od cvijetova. Postoje noci kada suze same teku, kada covek umire od boli, kada nema snage da nekoga moli, a oseca samo jedno.... Ovde možete pronaći najlepše ljubavne sms poruke za laku noć!



ljubavne poruke za laku noc

Možda ne znaš, ali ja sve bih dao da prošetati mogu tvojim snovima… Svitanja bez tebe su puna praznine, kada oblaci pišu tvoje ime, a u kasnu noc kada grad tone u san, ja cu samo zbog tebe cekati novi dan… Nedostaješ mi ti i ove nici, nedostaješ mi ti, tvoj osmeh, glas i oci. Ljubavne poruke za nju i njega Romantični stihovi Balaševića za dragu osobu. I'm just another girl on your list. Ako si budan javi se.



ljubavne poruke za laku noc

Ljubavne poruke za laku noć za lijepe snove - Podelicu i ovu noc sa zvezdama, obasacu Te nebom kad budeš zaspala… Nocas cu brojati zvijezde i najljepšu cu pokloniti Tebi. Kad budes spavao na mekom jastuku pozovi me u svoj san i ja bicu tu!



ljubavne poruke za laku noc

Kada smo zaljubljeni, imamo želju da sa momkom ili devojkom provodimo i dan i noć. To je često nemoguće, naročito ako živite u različitim gradovima. Zato mnogi parovi rado razmenjuju poruke za laku noć pred spavanje u nadi da će se do jutra bar jednom sresti u snovima. U njima ima čudna moć, šaljem ti poljubac za laku noć. Kako sad da budem kraj tebe, teško, treba mi moć. Želim ti laku noć, sreću svu i mene u snu. Noćas će te čuvati od ružnih snova. A kad svane sešće ti na rame i čuvati od sveg ružnog što donosi dan. Poljubit ću te u snene oči i onda tiho nestati u noći. Lepo spavaj i slatko sanjaj. Pašću kao kaplja rose nežno na tvoj dlan. Doćiću ti u snovima da ti ukradem poljupce. Neka vreme samo leti, još uvek volim te … Najlepšim ljubavnim porukama poželite laku noć voljenoj osobi. Smešne, duhovite, bezobrazne … Ako vaša draga osoba ima malo slobodnija shvatanja i ume da se našali na svoj, ali i tuđi račun, možete joj poslati šaljivu poruku. Kada šaljete momku ili devojci SMS za laku noć, dozvoljeno je biti i malo bezobrazan, ali nemojte biti vulgarni, jer takve šale verovatno niko ne voli. Čisto da imaš s kim da se otimaš za ćebe! Ljubavne poruke za nju i njega Romantični stihovi Balaševića za dragu osobu. Kada govorimo o romantičnim stihovima, porukama i citatima, ne možemo da ne pomenemo Đorđa Balaševića. Balašević je neko ko svakako razume ljubav, ali i ume da prenese romantične emicije na papir. Pa nije ni čudošto se njegovi stihovi danas rado citiraju i u ogromnoj meri dele po društvenim mrežama. I njegovi citati mogu poslužiti kao dirljiva poruka za laku noć, koju ste uputili voljnoj osobi. U ono doba godine kad si ti tu. Ništa više nego prethodne večeri. I ništa manje od sledeće večeri. Ali neću ti to reći. Osetit ćeš ti to već sama. Sa srcem ne možes kako želiš. Godine nas obrade različito… Nekom postane važno s kim će leći, a nekom s kim će se probuditi?



Zelim ti laku noć...
Sanjaceš jedan san, da ti svane lepši dan. Kad zatvoriš svoje oci dopusti andelima da mi te donesu u san, sa ti prenesu moje poljubce!!! Jedino što imamto su snovi…u njima si dalje moj…Laku noć! Laku noc ljubavi, snivaj na jastuku od cvijetova. Nek poljubac stigne tamo gde ne mogu ja i tiho Ti šapne da Te volim ja! Da sam tihi povetarac i da imam takvu moc, sletio bih na tvoj prozor da ti pozelim nalepsu laku noc. Kad zvijezdana prašina prekrije nebo i zvona na katedrali otkucaju ponoc znaj da netko misli na tebei salje ti nalijepše želje!

[Bjelovarac veze i poznanstva|Sex oglasi sabac|Fiktivni brak : Polish » German]








Post je objavljen 20.12.2018. u 18:38 sati.