Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/michalworkkont

Marketing

Trazim zenu za druzenje - Pronađite djevojku

trazim muskarca sex










Click here: Trazim zenu za druzenje






Trazim pre svega vedru, nasmejanu i prirodnu devojku, lepog lica i vitke gradje, s kojom mi se prvo upoznao, i uz obostrane privlacnost nastavio da se vidjam. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Pošalji PR ANDJELA TEKST PORUKE na broj 6292 BOJANICA Lični oglas: Studiram i često mi treba nešto što bi me opustilo i skrenulo mi malo misli od ispita. Mlada iskusna totalno glatka, pasivna i zenstvena TRANSICA 178 cm, 60kg, plavih ociju, grudi 2ka + umetci, veca glatka razradjena i uvek gladna guza, duboko grlo sa punijim usnama, prava nimfomanka, poziva samo konkretne bez obzira na godine muzjake na druzenje u mom auto , naravno samo sa lepim komadima, AKO TI JE VECI OD 18CM, ILI IMAS VECU PECURKU, KRIVU KOBASICU ILI SI OBREZAN tu sam za tebe....



trazim zenu za druzenje

Ime : Maja Godine: 45 Grad: Beograd Zanimanje: Domaćica Ukratko o Sebi: Starija dama željna dobrog provoda i uživanja u krevetu. Radno vreme: Ponedeljak - petak od 10. Mladic, poslovan, kosmopolita, moderan, zdrav, simpatican, ovim putem bih pokusao upoznati mladju studentkinju iz Beograda za intimne susrete u diskreciji. Samo ozbiljni, prvi kontakt na mail.



trazim zenu za druzenje

trazim muskarca sex - Volim da palim muškarce svojim zgodnim telom, da bi mene imao moraćeš malo io da se potrudiš oko mene.



trazim zenu za druzenje

Izuzetno ponizni me mogu zvati Boginja, ako im dozvolim!!. Trenutno u Zenevi trazi prijateljicu ili projatelja za druzenje vikendom. Normalan iskren i ozbiljan. Nisam trazim zenu za povremeno druzenje niti me to interesuje. Stojim iza svojih reči, dela i postupaka. Ako ima neka razvedena dama iz beograda koja je usamljena,stvarno dobra i iskrena povre,eno negleda proslost vec buducnost. Datum: 2018-03-14 Poduzetnik 39g. Prvo sms, pa onda poziv na broj 0640895544, 0640895544 Samo ozbiljni i konkretni. Poziv,sms na 064-92-62-219 viber, wats appPrednost Beograd i okolina. Zanimaju me ozbiljni muskarci pre svega dzentlmeni. Udovac, 50 godina, Beograd. Zene su na www. Samo ozbiljni, prvi kontakt na mail. Prirodna kosa za galantne i konkretne u mom smestaju. Sama zivim, bez obaveza sam. Placanje po susretu ili na duze staze. Mitrovica,Ruma,za ozbiljnu vezu i druzenje. Na pravom si mestu!! Ako si pasemo moze i nesto vise,obozavam pozu 69! Castio bih oko 100-150e po susretu.



Ona Trazi Njega
Moja ribica je spremna za dobru akciju i ovog puta sam rešila da nađem nekog sa kim bih se dobro potucala. Ime : Dragica Godine: 26 Grad: Kraljevo Zanimanje: Ne radim Ukratko o Sebi: Mlada devojka koja traži nekog za dobro tucanje. Nisam sramežljiva šta više ukoliko mi se neko svidi spremna sam sa njim podeliti nezaboravne trenutke. Lični oglas: Razvedena sam, dolazim iz Berlina gde sam i upoznala mog bivšeg muža sa kojim sam se doselila u Pančevo. Spol: Žensko Orijentacija: Heteroseksualna Tražim: Vezu Zdravo, imam 55 godina. Radno vreme: Ponedeljak - petak od 10. Nemam dečka i spremna sam da pronađem novog jer seks mi nedostaje, tražim nekog izdržljivog muškarca koji bi umeo dobro samnom da se provede a kada kažem provod znamo svi na koji provod sam mislila :.

[Najčitaniji portali u hrvatskoj 2016|Plavi oglasnik žene| Balkan Friends]








Post je objavljen 20.12.2018. u 18:32 sati.