Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nsidworltempman

Marketing

Crna rotkva i med za imunitet - Brzog datiranja

Prirodni lijek za imunitet










Click here: Crna rotkva i med za imunitet






Jako je važna kod upala disajnih puteva, smiruje ih i ublažava kašalj, a podjednako deluje i u razređivanju guste sluzi koja se kod upala može stvarati. Ono što je važno napomenuti je da treba jako često i obilno hidrirati dijete koje kašlje jer se time razrjeđuje sluz koja se potom iskašljava.



crna rotkva i med za imunitet

Vaša astma ne mora da bude nešto što umanjuje vaš kvalitet života ili vaše dece. Svako veče ponovo sipate med u rotkvu, tako da imate spremnu novu dozu sa sljedeći dan. Osim toga, stimuliše i reguliše menstruaciju, povećava mlečnost kod dojilja. Poslije pauze od mjesec dana može se ponoviti.



crna rotkva i med za imunitet

Kozje mlijeko kao lijek - Takođe izuzetno je zdrav i sok od crne rotkve, a posebno se preporučuje za astmu i plućne bolesti.



crna rotkva i med za imunitet

Sastojci crna rotkva med po mogucnosti domaci Priprema Rotkvu oprati i nozem odsjeci gornji i donji dio. Nozem i kasikicom lagano izdubiti rotkvu da dobijete debljinu zida oko 1 cm. Na dnu rotkve izbusite malu rupicu sto vam je med rijedi,neka rupica bude manja! Rotkvu stavite na casu i napunite medom,poklopite gornjim poklopcem sto se ga odsjekli. Nakon 3-4 sata na dnu case ste dobili sirup kod mene je to iscurilo za 30. Kad potrisite dobiveni sirup pripremite novu kolicinu. Citala sam da se cak moze i ponovo iskoristiti izdubljena rotkva! Pise da ga mogu uzimati i dijeca preko 3 god. Poslje pauze od mjesec dana moze se ponoviti. Posluživanje Koristi se kod kaslja,prehlade,jaca imunitet,dobar je diuretik,kod bolesti jetre,čisti bubrege i topi kamen u bubrezima.



MOĆNE ROTKVICE: Izvrsne za srce, bubrege, jetru, mršavljenje i štite vas od raka
Fosfor ulazi i u sastav fosfolipida, a oni su važni za rad ćelijske membrane i prehranu ćelija. Tako dobijena salata od rotkve može da bude veoma dekorativna, jer je šarena. Jednoga dana, upravo kada je ljuštila rotkvu, dobila je posetu. Rotkva je poreklom iz Azije i jedna od najstarijih kultivisanih biljaka u svetu. A deca će ga prihvatiti sa zadovoljstvom. Od minerala obiluje kalijumom, kalcijumom, fosforom, natrijumom i gvožđem, a u manjim količinama ima i magnezijum, sumpor, bakar, kobalt, cink i fluor, sumporno ulje rafanol i druge korisne sastojke. Sok se utrljava u kožu duž nerva, pri čemu se na terapijski efekat ne čeka dugo. Sadrži i kalijum, natrijum, kalcijum, fosfor, magnezijum i bakar. Ukoliko je kašalj veoma jak, dobro je piti sok od crne rotkve, pošto smiruje upaljenu sluzokožu i kašalj. Dobijeni sirup uzimati po jednu supenu kašiku na svakih sat vremena. Osim toga, izuzetno je efikasno koristiti ovaj tonik zarad regeneracije ćelija jetre.

[Oglasi za posao i konkursi|Makarska sex shop|Skrivena mjesta u zagrebu]








Post je objavljen 20.12.2018. u 18:19 sati.