Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/menramalre

Marketing

Prodaja kuca - Brzog datiranja










Click here: Prodaja kuca






Cene SMS servisa su izražene sa uračunatim PDV-om. Da pomerite oglas na prvo mesto u PREMIUM PONUDI Cene: mts: 183. Pregledavajući internetske oglasnike potencijalni kupci mogu već iz samog oglasa steći snažan prvi dojam i velik interes za određene kuće koje se.



prodaja kuca

U suterenu se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i predsoblje ukupno 40 m2, u prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, predsoblje, kupatilo i tri velike sobe ukupno oko 111m2. Kuće starije gradnje u pravilu su jeftinije od novih, a upravo je to jedan od primarnih razloga zbog kojih se kupci odlučuju za njihovu kupnju.



prodaja kuca

- Kupnja kuće idealna je solucija za sve one koji imaju siguran posao, dovoljno prihoda i želju da dugo žive na istom mjestu.



prodaja kuca

Kuća apartmani na prodaju u Banji Vrujci. Kuca je površine 180 kvadrata, na dva nivoa, i nalazi se na 11 ari placa. Udaljena je 300m od pošte i škole. Donji nivo se sastoji od trosobnog stana, a gornji od četiri apartmana - studija... Na prodaju kuća u banji Vrujci u naselju Jelen. Kuća se nalazi na 6 ari placa, a površine je 160 kvadrata.. Kuća na prodaju od 140 kvadrata 10 x 14 m , sa prednje strane je celom dužinom terasa pola zastakljena a pola otvorena sa fantastičnim pogledom na prirodu. Na prodaju vila u centru banje, 30m iza hotelskih bazena i hotela Vrujci. Na prodaju kuća u centru banje Vrujci, u neposrednoj blizi bazena, površine 130 kvadrata, na 6 ari placa, dvorište ogradjeno. Na prodaju kompletno nameštena kuća, 50 m iza hotelskih bazena, voda, struja, telefon, kablovska.... Prodajem ili menjam plac u Glini za isti takav u Banji Vrujci ili nekoj drugoj lokaciji u Srbiji.... Prodajem kuću u banji, naselje Berkovac, 700 metara od centra. Površine 60 kvatrata, vlasnik lično.... Kuca je uknjižena,sa strujom,vodom,telefonom, gradena na lepom mestu na brdu,sa pogledom na centar banje, na tri nivoa,na placu od 3 ara, sa dva stana,garažom,... Prodaje se kuća 300 kvadrata, sa sedam vajata i pomoćnim objektima, pogodna za seoski turizam ili etno centar... Prodaje se kuća, 66 kvadrata, kompletno nameštena, na lepom mestu, veoma blizu spa kompleksa Prva Nova Banja i banjskih bazena. U svom sastavu kuća ima dve sobe, dnevni boravak, kupatilo i plac od 3,5 ara sa terasom sa lepim pogledom i prelepim letnjikovcem. Prodajem kuću u banji sa dva trosobna stana...... Nova gradnja, 100 kvadrata, 7 ari placa...... Trošno seosko domaćinstvo na prodaju...... Na prodaju kuća 4km od centra Banje Vrujci...... BANJA VRUJCI - Na prodaju kuća od 76 kvadrata i 15 ari placa...... Na prodaju kompletno nameštena kuća...... Na prodaju kuća u Banji Vrujci...... Prodajem ili menjam kuću u Banji Vrujci...... BANJA VRUJCI - Hitno i povoljno......



Prodaja kuće Beograd
Najam kuće povoljan je izbor onima koji često mijenjaju mjesto stanovanja, odnosno radno okruženje ili životnu sredinu. Cene SMS servisa su izražene sa uračunatim PDV-om. Svaki sledeći oglas se naplaćuje. Cijena je uvijek jedan od primarnih kriterija kod kupnje bilo koje vrste nekretnine, pa tako i kuće. Udaljena je 300m od pošte i škole. Kuca je cvrste gradje, mogu jos 2 sprata da se dozidaju.

[Picke dlakave|Anticelulitna masaža zagreb|Osobni oglasnik osijek]








Post je objavljen 20.12.2018. u 14:56 sati.