Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tmasitwritol

Marketing

Kako se ozeniti albankom - Lijepe djevojke

Article content










Click here: Kako se ozeniti albankom






Tako mi se javljaju muškarci od preko 60 godina, traže da im nađem ženu, da ne budu sami. Albanci insistiraju na tome.



kako se ozeniti albankom

U kući je ostao samo brat i snaja, svi su se razišli po svijetu - priča Marko o situaciji u Albaniji. Jednom kad ti postane jasno da je to tvoj suputnik koji ti je namijenjen, ne trati vrijeme. Marko je do pre četiri godine bio seoski momak u potrazi za suprugom. Cestitam mladencima,sve najljepse,zelim im puno djece.



kako se ozeniti albankom

Prokupčanin je platio 1.500 evra da se oženi Albankom, a onda je ostao u šoku zbog onoga što mu je uradila pre prve bračne noći - Takođe po nezvaničnim informacijama, ona je bila zaljubljena u Melvina.



kako se ozeniti albankom

Bistričanin Ivan Zamahajev ima 32 godine i smatra da je pravo vrijeme za ženidbu, ali isključivo po preporuci. Zabavljao se sa mnogo djevojaka, međutim, nije imao sreće da nađe onu pravu, jer one uglavnom hoće u grad. Bjelopoljska, kao i sva sela na sjeveru, sve više puste, naročito posljednje dvije decenije. Njihov problem mogao bi donekle da riješi neobično udruženje koje se ovih dana osniva u Bijelom Polju, a baviće se preporukom za sklapanje brakova sa djevojkama iz Albanije, Ukrajine i drugih zemalja. Jedan od idejnih tvoraca, profesor istorije i geografije Uglješa Prebiračević iz bjelopoljskog sela Pećarska, kazao je da je već osnovan inicijativni odbor za osnivanje tog udruženja, u kojem je pet članova. On je naglasio da su i neženje, ali i udruženje, fokusirani na sjever Albanije, i da su već ostvarili kontatke sa pojedinim tamošnjim društvima. U skoro svakom selu bistričkog kraja ima od deset do 15 neženja, a u nekom i više. Godinama je najteža situacija u Vraneškoj dolini, gdje ih ima više od 500. Miljan Knežević 55 iz sela Kneževići kazao je da samo u Gornjoj i Donjoj Orahovici ima oko 50 neženja. Listom su odvodili i ženili djevojke iz Limske doline. Momci nam više i prestaraše, a ne poženiše se. Svi bi bili radi da se pokrene takva neka akcija. Već nekoliko puta, međutim, desilo se da su ljudi, zbog lažnog provodadžisanja, gubili hiljade eura. Godinama je najteža situacija u Vraneškoj dolini, gdje ima više od 500 neženja, Foto: Privatna arhiva Prebiračević je kazao da udruženje neće tražiti naknade osim sitnih troškova oko sastajanja, a računaju i na donatore. Vašare zamijenio Fejsbuk Član inicijativnog odbora Goran Drobnjak kazao je da je pokretanje podredničkog udruženja za sklapanje brakova odlična ideja, jer u bjelopoljskoj opštini ima mnogo neženja. Nadam se da će ova ideja pomoći oko sklapanja brakova, da bar djelimično pomogne oživljavanju sela u kojima se sve manje čuje dječiji plač. Nekad su bili veoma popularni i posjećeni sabori i vašari, i većina ljudi ranije se ženila i žene udavale upoznajući se na takvim okupljanjima. Zamahajev je kazao da su njegove djevojke htjele sa njim, ali pod uslovom da idu u grad. A on to neće. Naglasio je da mu uopšte nije važno ni koje je vjere, samo da bude normalna osoba koja će sa njim da dijeli dobro i zlo. Ivan Zamahajev radi od rane mladosti, a pored više zanata posljednjih godina zarađuje i kao moler- fasader. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite. Nije dozvoljeno postavljanje eksternih URL-ova u komentarima! Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za novi izgled i funkcionalnosti portala Vijesti, možete pisati na. Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za PREMIUM sadržaj možete pisati na.



Za Koga Ćete Se Oženiti ili Udati 
Znam čoveka koji je otišao tako, kupio devojku za 4. Zaista zelim da tako gledate na Kosovo, jer je to jedino ispravno glediste! Raspitivao se duže vreme, išao nekoliko puta na Skadar, ali svi su tražili po 3-4. Marko kaže da je pre nekoliko godina trend venčavanja Srba sa Albankom bio mnogo veći, i da deluje kao da se poslednju godinu smanjio: — Znam dosta Albanki koje su se doselile ovde u Bajinu Baštu, Arilje, Lunovo selo, sada ih ima manje. Mi smo upravo krenuli s ispunjavanjem formulara i prikupljanjem potrebne dokumentacije pa ću u ovom postu ukratko opisati proces i našu pripremu. U kući je ostao samo Manjolin brat i snaja, svi su se razišli po svetu — priča Marko o situaciji u Albaniji.

[Ljubavnaspajalica.com: Ljubavna Spajalica|Analno svrsavanje|Najbolji sexy filmovi]








Post je objavljen 20.12.2018. u 12:27 sati.