Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mekon

Marketing

cmizdravo vreme .....


Nejdemo na ovega... preveč je pičkasti...prigovara moj pajdaš i sused Cajger... v tom se samo pederi pelaju... i dalše mumlja na teg ciklamastog starog Čeha... No dobro... velim ja... drugi bu trajvan došel tekar za pet minut... pa kaj bumo tu stajali kak norci. Nit pajdaš Cajger nit ja nismo danas zeli ambrele... ja v svojemu kožnjaku i z kožnatim škrlakom na tikvi... Cajger pa v vojničkoj debeloj jakni a na tikvi ima mulec običnu šiltericu sa onim sfuflanim slovima NY... Jebalte... velim mu ja... moramo ti najti nekakšnu kapu z slovima ZG...a ne da tu reklamiraš Njujork. Pojma nemam kaj je to na kapi... brani se Cajger... ja sam svoju neki dan pozabil v brtiji pri Mađarici... a ščera sam tam našel ovu... I tak smo prešli štreku i otišli v Pasaž pit v Petit. A Petit je obični sirotinjski kafič v pasažu spodi Nebodera na Trgaču. Prafzapraf... taj naš aluminijski zagrebački neboder i ni na Trgaču neg je to več Ilica broj 1... no v Zagrebu večina veruje da je to neboder na Trgaču...pa bu tak i navek ostal. A spodi je velki ganjek kaj ima svoje krake na vse četiri strane sveta... a v jenomu šturcu je i taj kafič Petiti. Pa tu ti i ni bogzna kakšno dobro mesto... gda durhcug povleče od Ilice do Gajeve... imaš lepi osječaj kak da sediš na trajvanskom pulferu i piješ kavicu...ha. No...gda su letnje vručine to i paše...al zdaj nikak. No smo si Cajger i ja našli mesto malo v šturcu...ja sam kak po navadi naručil Nesicu od vanilije...a Cajger kuhano črno vino. Hja... več sam ja davno zgruntal da tu v Petitu nemaju pojma kak se dela dobra Nesica...al kaj... tu sam došel pa čkomim i srkam po malo... Al Cajger je štel dijagnozu tega... ... Kaj je to... pita na glas... Kaj ste si v toj mlačnoj splačini oprali noge il guzicu... dalše prigovara... a ja ga snubim da čkomi. Lepo mu velim da je to kafič za one z plitkim žepima i koji tu sedneju vjutro čim je kafič otprt...naručiju si kavicu... pa onda sediju do podneva a da kavicu nisu ni okusili. No... zna Cajger bolše od mene kakšni je koji kafič ... al on bu prigovoril i gda se nema kaj nit komu prigovorit. Tak i of put... nigdo se naokol ni nit pomaknul nit glavu okrenul. Ništ... veli Cajger... pemo dol spram Malog Placa bumo si tam nekaj spili... Ja sam svoju Nesicu potrošil... Cajger je svoju splačinu pustil. Znam ja da Cajger more i šmira spiti... al ovo tu je onda ziher bilo gorše.

Ha... kriči Cajger... pogleč kakšne lepe črlene čižmake ima... pa je stal i gledi za njom kak da nigdar ni videl žensku v čižmakima... Velim mu ja da nek kupi svojemu zmaju takšne čižmake pa nek ju doma gledi celi dan... Znaš... on svojoj ženici veli da ona nejgof zmaj... aaa...tak ti je to... negda davno je bila nejgovo srčeko... malo posle je postala draga ženica...denes je pa zmaj... Ja joj velim da je Cajgerica i da pripoveda kak navinuta vekerica... pa mi ona onda splazi jezičinu...a fala Bogu i telica bi joj zavidela na dužini. No... pemo dalše a Cajger se obrče za vsakom ženskom kaj projde... Gorši je od mene. Maaa.. on se rjetko špancira po Gradu... il se pela v trajvanu il v automobilu... a cipelcugom pe gda mu črep opadne na tikvu...valjda. Veli on da je španciranje za cucke... a ljudi se pelaju na kotačima.

Eee... tu pri Mesnički je Cajger štel ponoret... veli da on pe za njom natrag do Trgača... Maaa...daj pusti je... odgovaram ga ja... Viš da ima skrivlene noge. Al neda se on i mam mi začne pojašnjavat... Znaš... takšne krive noge su najbolše... gda ti ih ta zakvači na leđima buš si gruntal da te je anakonda prijela. Haha... umrem ja od smjeha... pa ti si Cajger kak nilski kojn... tebi nit žirafa nebi mogla noge zakvačit na leđima... Taj moj pajdaš Cajger je ljudina okol dva metra dugački... najmanjše jen metar široki v ramenu...a v trbuhu još bolše... ima okol stopedeset kila i zgledi kak stric Bedanec z Kekeca. Odrapi on meni... Odi u pičku materinu i oprosti kaj ti gospu mamicu spominam... al rundu buš platil pri KaviTavi. Ha...i jesam... dve .

Serbus !


Post je objavljen 20.12.2018. u 11:58 sati.