Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pentiamobi

Marketing

Vesti online / Vesti / Svet / LOVEORTHODOX.RS - Susretit će se u sredini

LOVEORTHODOX.RS - Nova platforma za upoznavanje za pravoslavne sada i na srpskom jeziku










Click here: Vesti online / Vesti / Svet / LOVEORTHODOX.RS






Na navedenim mejlovima dobićete odgovore za sva pitanja, a korespodencija je na nemačkom i engleskom, ali i na srpskom i ruskom jeziku. Trenutno živi oko tri miliona pravoslavnih hrišćana u nemačkom govornom području i svaki dan ih je sve više. Inicijator ideje, magistar Mirko Kolundžić, koji je kao pravoslavac odrastao u Nemačkoj, shvatio je da savremeni život pravoslavnim hrišćanima otežava želju za upoznavanje pravog bračnog druga za život.



Vesti online / Vesti / Svet / LOVEORTHODOX.RS

Trenutno živi oko tri miliona pravoslavnih hrišćana u nemačkom govornom području i svaki dan ih je sve više. Za ekipu LIEBEORTHODOX LOVEORTHODOX je uspeh misije važniji nego finasijska dobit. Za ekipu LIEBEORTHODOX LOVEORTHODOX je uspeh misije važniji nego finasijska dobit.



Vesti online / Vesti / Svet / LOVEORTHODOX.RS

LOVEORTHODOX.RS - Nova platforma za upoznavanje za pravoslavne sada i na srpskom jeziku - Liebeorthodox nagrađuje uspeh Za ekipu je uspeh misije važniji nego finasijska dobit.



Vesti online / Vesti / Svet / LOVEORTHODOX.RS

Više informacija Više informacija možete naći na stranicama www. Na navedenim mejlovima dobićete odgovore za sva pitanja, a korespodencija je na nemačkom i engleskom, ali i na srpskom i ruskom jeziku. Za sve zainteresovane adrese na fejsbuku su: i Pravoslavne vrednosti i pravo shvatanje braka Nova platforma se razlikuje od dosadašnjih mečing-sajtova. Pravoslavna dijaspora kao glavni fokus Inicijator ideje, magistar Mirko Kolundžić, koji je kao pravoslavac odrastao u Nemačkoj, shvatio je da savremeni život pravoslavnim hrišćanima otežava želju za upoznavanje pravog bračnog druga za život. Pogotovo oni ljudi, koji žive daleko od svojih otadžbina, i koji u otuđenim i dinamičnim društvima rade, imaju problem da izvorno značenje ljubavi realno dožive i osete. Pravoslavni na nemačkom govornom području je nemačka verzija nove platforme, čiji je cilj da se pravoslavnim osoboma pruži mogućnost, da nađu za sebe pravog partnera za život. Pri tome potencijalni partner može da bude iz sopstvenog naroda ili iz neke druge pravoslavne zajednice. Trenutno živi oko tri miliona pravoslavnih hrišćana u nemačkom govornom području i svaki dan ih je sve više. Pogotovo dolaskom mladih stručnjaka iz pravoslavnih zemalja kontinuirano raste broj pravoslavaca u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Globalno Pravoslavlje je engleska verzija platforme i fokusirana je na pravoslavne hrišćane koji žive na engelskom govornom području. Ovde se misli prvenstveno na SAD, Kanadu, Veliku Britaniju i Australiju, u kojima žive velike pravoslavne zajednice. U celom svetu broj pravoslavih hrišćana se procenjuje na preko 300 miliona. Za pravu ljubav ne postoje granice Platforma ima želju da svim pravoslavnim hrišćanima u svetu pomogne, da za sebe nađu pravu ljubav i olakša upoznavanje pravog bračnog partnera za život. Pritom svi iz ekipe razmišljaju preko granica i kontinenata. Tajni braka, dobiju blagoslov Božiji. Lično savetovanje umesto bezličnog kompjuterskog programa Ekipa nudi pored pažljivo i profesionalno urađenog mečing testa, koji bazira na pravoslavnim vrednostima i pogledima, jednu jedinstvenu uslugu — lično savetovanje. Liebeorthodox nagrađuje uspeh Za ekipu je uspeh misije važniji nego finasijska dobit. Iz tih razloga će svakom paru, koji se preko platforme upozna i koji se u crkvi venča, biti vraćen celokupan iznos članarine. Time želimo da istaknemo karakter platforme, koji ne želi da potencijalne učesnike pozove radi druženja ili flertovanja, nego radi pažljivog traženja partnera za život. Svi učesnici su realni Platforma neće postavljati lažne profile, kako bi se broj članova pogrešno prikazivao. Iako se to iz ekonomskog ugla čini nerazumno, ekipa želi od početka da za sebe i učesnike postavi etičke i moralne postulate, po kojima će platforma u buduće biti prepoznatljiva. Platforma je za realne ljude, koji žele realne ljude da vide i upoznaju, kako bi na kraju našli pravu ljubav i pred Bogom se venčali.



535=40 17 (2013)
Platforma LIEBEORTHODOX LOVEORTHODOX neće postavljati lažne profile, kako bi se broj članova pogrešno prikazivao. Ovde se misli prvenstveno na SAD, Kanadu, Veliku Britaniju i Australiju, u kojima žive velike pravoslavne zajednice. RS - Nova platforma za upoznavanje za pravoslavne sada i na srpskom jeziku Prvog juna 2017. Ovde se misli prvenstveno na SAD, Kanadu, Veliku Britaniju i Australiju, u kojima žive velike pravoslavne zajednice. Lično savetovanje umesto bezličnog kompjuterskog programa Ekipa nudi pored pažljivo i profesionalno urađenog mečing testa, koji bazira na pravoslavnim vrednostima i pogledima, jednu jedinstvenu uslugu — lično savetovanje. Pravoslavni na nemačkom govornom području je nemačka verzija nove platforme, čiji je cilj da se pravoslavnim osoboma pruži mogućnost, da nađu za sebe pravog partnera za život. Trenutno živi oko tri miliona pravoslavnih hrišćana u nemačkom govornom području i svaki dan ih je sve više.

[Top 10 pravila za dopisivanje sa novim dečkom: Svaka cura treba da zna!|Casopis erotika|Crna rotkva za mrsavljenje]








Post je objavljen 20.12.2018. u 11:56 sati.