Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ubacobbrow

Marketing

Kako instalirati viber na laptopu bez telefona - Brzog datiranja

Viber: besplatno razgovarajte s vašeg računala










Click here: Kako instalirati viber na laptopu bez telefona






Klinite Yes i unesite prethodno dobiveni aktivacijski kod kako bi mogli započeti s korištenjem Vibera. U podešavanjima ovog programa možete da postavite da se Viber podiže zajedno sa operativnim sistemom, kao i da odredite poziciju na desktopu gde će vam prikazivati obaveštenja o pristiglim porukama i pozivima. Kada dodirnete na nju, u okviru opisa aplikacije, možete pročitati čemu Viber služi, koje su novine donešene poslednjim ažuriranjem i kakvi su komentari ostalih korisnika Viber-a. Nadamo se da ste uspješno riješili problem.



kako instalirati viber na laptopu bez telefona

Postoji toliko važni i dragocjeni podaci pohranjeni i upravlja u mobilnom telefonu. Skinuće vam se aplikacija na telefon.



kako instalirati viber na laptopu bez telefona

Viber: besplatno razgovarajte s vašeg računala - Očigledan prednost Vibera je da jednom kada obe stranu podese Viber aplikaciju više ne moraju da troše novac na skupocjene pozive ili sms-ove ako su inostranstvu. Viber je aplikacija koja je namenjena internet pozivanju i dopisivanju.



kako instalirati viber na laptopu bez telefona

Da biste mogli da koristite Viber preko računara, pored posedovanje iste aplikacije na mobilnom uređaju, sve što je potrebno jeste da prilikom instalacije programa unesete broj vašeg telefona kao i aktivacioni kod koji će vam odmah nakon toga pristići u vidu poruke. Nakon prijavljivanja, dalje komunikaciju možete da obavljate nezavisno od telefona pomoću aktivne internet konekcije. Svi kontakti i poruke će vam se automatski sihronizovati. Viber for Desktop poseduje jednostavni korisnički interfejs, sve informacije i opcije vam prikazuje na jednom mestu. U podešavanjima ovog programa možete da postavite da se Viber podiže zajedno sa operativnim sistemom, kao i da odredite poziciju na desktopu gde će vam prikazivati obaveštenja o pristiglim porukama i pozivima. Zatim, da definišete audio-video ulazne komponente za prenos glasa i slike itd. Ovaj program vam omogućava da potpuno besplatno razgovarate sa svojim Viber prijateljima. Ukoliko druga strana ipak ne poseduje ovu aplikaciju tu je i mogućnost običnog poziva tj. Viber Out Call koji se naplaćuje po određenom tarifnom sistemu. Sistemska zahtevnost: Windows — sve verzije, Mac OS, Linux — da pogledate detaljne sistemske zahteve za Viber for Desktop, kliknite Ukoliko nemate smart telefon, pročitajte naše. Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Vibera za Windows, da preuzmete verziju za Mac OS ili Linux kliknite. Ocenite: Ajd sad Boze pomozi! Ja pokusao da instaliram Viber, ali informacija koju dobijam kod pokretanje programa kaze: Vas windows nije kompatibilan sa ovom applikacijom. U cemu je problem? Dodao bih jos nesto, kaze u poruci: Ova verzija Vibera nije kompatibilna sa Windowsom. I dalje Vam zelim uspeh u radu.



kako instalirati viber na svoj kompjuter ili lap top
Da bi ste koristili WhatsApp morate da skenirate određeni QR kod pomoću iste aplikacije na vašem telefonu. QR kod možete preuzeti. Nakon potvrde broja mobilnog, stići će vam sms poruka sa aktivacionim kodom koji potrebno ovde da unesete. Zatim na listi pronađite Viber aplikaciju i desnim klikom inicirajte padajući panel. Da bi ste koristili , bez smart telefona, samo ispratite sledeće korake: 1. Ovaj program vam omogućava da potpuno besplatno razgovarate sa svojim Viber prijateljima. Dodirom na kontakt prikazuje se slika kontakta, opcija za poziv i dopisivanje. Deinstalacija i ponovna instalacija Vibera za Android U više slučajeva je moguće naići na potrebu za deinstalacijom i ponovnom instalacijom aplikacije Viber. Kako to hack Viber poruke bez telefona 1TopSpy ima recenzije — Praćenje SMS poruke na daljinu. Imao sam Viber na lap topu i radilo sve super do pre neki dan, kad se pojavila crna pozadina u polju gde treba da se vide poruke i slike, ono drugo sa strane se sve vidi kako treba kontakti levo, smajliji desno, itd ali u sredini ekrana samo crno polje. Naravno da većina korisnika pametnih telefona zna kako se Viber instalira, kako na pametnom telefonu, tako i na ostalim uređajima. Kako ćete znati istinu, ali ne i upotreba sile je nehumano i zabranjeno zakonom?

[Sajtovi za upoznavanje preko interneta|Ljubomora tumblr|Plavi oglasnik kontakt telefon]








Post je objavljen 20.12.2018. u 11:06 sati.