Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paddcragarat

Marketing

Prijateljstvo pravo - Stvarne djevojke

30 najlepših citata o prijateljstvu










Click here: Prijateljstvo pravo






Kaže se da daždevnjak ugasi vatru u koju legne. I sta bi napisala. To nije nešto što se uči u školi.



prijateljstvo pravo

Ali ne toliko da mozes da nesto kazes a da ti ne ispadnes onaj koji umislja. Melita Kuhar, strokovnjakinja za partnerske odnose in vzgojo otrok, foto: Shutterstock. Moje poverenje je veoma teško zadobiti, ali on je uspeo i zaista smatram da je vredan svakog truda i svake žrtve. Svima njima sam zahvalna, jer sam uz pomoć njih počela da savršeno procenjujem ljude.



prijateljstvo pravo

Najbolji citati o prijateljstvu (bez čega bi život bio nezamisliv) - Ne trudi se preterano da se uklopis.



prijateljstvo pravo

Pravo prijateljstvo najdublji je i najiskreniji odnos koji postoji. Odnos s prijateljem koja zna sve o vama, sve vaše tajne, slabosti, mane, ali i prednosti može vam ispuniti cijeli život. Naravno, još smo veći sretnici ako možemo reći da imamo i više takvih osoba u svom životu. Iskreni prijatelj mogao bi se poistovjetiti s čudom života jer naš život je nezamisliv bez njega. Imati pravog prijatelja u ovo današnje užurbano vrijeme pravo je bogatstvo. Prijatelju se predamo potpuno. Iako je takav odnos za nas i odgovornost, ne shvaćamo ga kao nešto što nam je teško. Odgovornost koju osjećamo je nešto što nas je prirodno dovelo u to stanje. Znamo koliko je ta osoba napravila za nas pa se želimo odužiti bez očekivanja bilo kakve koristi. To je iznimno bitno i to je ono što krasi pravi prijateljski odnos. Poštovanje je sama srž prijateljstva. To znači da osobu poštujemo i prihvaćamo je onakvom kakva ona je. Poštovanjem ćemo produbiti odnos. Bez njega nema kvalitetnog prijateljstva, ali niti ljubavne veze, veze u obitelji ili prema djeci. Uzajamno poštivanje znači da se prihvaćate onakvima kakvi jeste i ne očekujete da će netko od vas promijeniti nešto u svom ponašanju. Volite prijatelja točno radi onog kakav on je. Pravo prijateljstvo znači da imamo sigurno i stopostotno povjerenje u prijatelja. Možemo mu povjeriti najdublje tajne i često je samo on taj koji nas zna u potpunosti. Vjerujemo mu i iskreni smo prema njemu, a to dobivamo i zauzvrat. Lijepo je u životu i u najtežim i najljepšim trenucima imati povjerenje u nekoga. Sretni smo jer znamo da se možemo na prijatelja osloniti i dobiti savjet kada nam je najteže. Kada se jednom otvorite drugoj osobi, priznate joj sve i prepustite se u tom odnosu, znate da je ona uvijek tu za vas. To je prava ljubav koja je osnova prijateljskog odnosa. S pravim prijateljem nikada niste sami pa čak i ako ste trenutno fizički odvojeni. Pravi prijatelj treba znati oprostiti. Isto tako kada i vi pogriješite, prijatelj vas neće osuditi. To je pravo prijateljstvo. Jer osim što je teško tražiti od nekoga oprost isto tako teško je i oprostiti. Nije li lijepo kada znate da imate nekoga s kim možete biti ono što jeste? Zapamtite na kraju da ne možete nekome dati svoje prijateljstvo ako ne volite sami sebe. Sami sebi morate biti najbolji prijatelj jer ćete samo tako moći pružiti prave osjećaje drugoj osobi.



Prijateljstvo - Sta je pravo prijateljstvo? Iskrenost ili nesto drugo?
Stojijo si ob strani. Cuvajte se takvih ljudi. Oni ne okreću leđa onome kome su u trenutku slabosti zaista potrebni. Sve sto znam je... Zanimalo me je kakve cu reakcije izazvati. Veliko ljudi je, ki nimajo socialne mreže in stežka naštejejo svoje prijatelje, tako kot se danes o njih menimo. Mnogi će ti možda reći kako nije dobro vezivati se bilo kakvim sklonostima ili prijateljstvom, jer to obuzima srce, odvlači duh, zauzdava volju: no, varaju se kad te tako savjetuju; čitali su, naime, u spisima mnogih svetaca i pobožnih pisaca da osobita prijateljstva i posebne sklonosti nemjerljivo štete redovnicima; smatraju stoga da to vrijedi i za ostali svijet, no, nije baš tako. Ali koga ja zavaravam... PITALA JE MAMU GDE JE ON MAJKA JU JE CUDNO POGLEDALA I PITALA ZAR TI NE ZNAS KO TI JE DAO SRCE!!!

[Flertik hrvatska|Hrvatska zene za udaju|Poslovno pismo ]








Post je objavljen 20.12.2018. u 10:09 sati.