Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/roaglanissi

Marketing

Ljubavne poruke za dobro jutro - Susretit će se u sredini

Dobro jutro najljepše ljubavne sms poruke voljenoj osobi










Click here: Ljubavne poruke za dobro jutro






Život je najlepši san i odsanjaćemo ga zajedno! Poruka dobro jutro nema jednostavno značenje kad je šaljem tebi, ona znači mnogo više od toga, znači da si ti u mojim mislima od samog jutra. Hteo sam da ovog jutra osvojim svet za tebe, ali opet sam se uspavao.



ljubavne poruke za dobro jutro

Probudi se srce, želim da te ljubim. Znam da će danas biti težak dan, ali moramo svi proći kroz njega. Kome god zelite slati sms, čestitku, poruku ili neki lep tekst kod nas možete ga pronaći, tu su lepe reči za devojku, momka, brata, sestru, prijatelje, roditelje, djecu i sve ostale. Nadam se da ćeš se i ti danas uspavati!



ljubavne poruke za dobro jutro

Ljubavne poruke za dobro jutro - za odličan početak dana - Ti si prva stvar koja mi padne na um kada se probudim. Bole li te noge?



ljubavne poruke za dobro jutro

Smešne, romantične, kratke ili duge … jutarnje poruke su svakodnevnica većini parova. Ako ti ova poruka izmami bar maleni osmeh i moj dan će biti lepši. Moje jutro počinje kad vidim poruku od tebe. Bole li te noge? Kako ne, pa celu noć si mi hodao po mislima. Ako si tužan, nasmej se. Ako te neko osvaja i za ljubav moli, ti mu reci da postoji neko ko te već jako voli. U ranu zoru, lice ti milovao, u podne dugu kosu ti mrsio, pred veče poljupcima usne ti pojio i cele noći mira ti ne dao. Probudi se srce, želim da te ljubim. A poljupci moji ljepši su od sna. Probudi se ljubavi jer volim te ja. To znači da si ti prvo na šta pomislim kad otvorim oči!!! Ali znam i da sve to nema smisla ako ne dobiješ ujutru poruku od mene. Volim te najviše na svetu. Da mogu u ovu poruku bih nagurala svu ljubav koju osećam prema tebi. Da otvoriš oči sa saznanjem da neko misli na tebe i da te voli više nego sebe. Zavidim Suncu jer te miluje jutarnjim zracima, zavidim, jer želim da mi ti budeš svako jutro pred očima kad se probudim, a ne samo prva jutarnja misao koju pomislim. Volim te, dobro jutro. Podsećamo vas da za ovu uslugu dugujete jedan poljubac. Kamata je velika i zato na vreme podmirite dug. Hteo sam da ovog jutra osvojim svet za tebe, ali opet sam se uspavao. Zato ti dajem svoje srce koje si ti osvojila. Ustaj da nastavimo gde smo stali! Nije mi žao što te baš ja budim, lep je dan i želim da te ljubim.



Za voljenu osobu...
Ti si još tu na usnama što gore, još si tu gde je srce moje, još si tu tečes mi kroz vene ti si još tu a nisi pored mene!! Tvoj pogled ujutro obasjava mene. Pošto nije isto poslati nadražoj prijateljici poruku i nekoj nebitnoj drugarici, nije isto čestitati rođendan bratu i nekom dalekom rođaku, nije isto napisati poruku za venčanje kumu ili nekom nebitnom i zato za sve vrlo bitne ljude u vašem životu tu su i najlepše poruke koje će ubeđeni smo u to se svideti i vama i primaocu. Neka vam sva jutra započnu s ljubavlju. Kome god zelite slati sms, čestitku, poruku ili neki lep tekst kod nas možete ga pronaći, tu su lepe reči za devojku, momka, brata, sestru, prijatelje, roditelje, djecu i sve ostale. Muka mi je da se svakoga jutra budim i šaljem ti poruke, želim da od sada svoja jutra provodim mazeći se sa tobom. U zavisnosti od toga kakav je smisao za humor vaše voljene osobe, poruka može biti i malo bezobrazna, ali nikako vulgarna, jer se tada romantika gubi. Možda ne mogu da ti šapućem lijepe stavri po noći, ali sigurno mogu da ti ih napišem ujutro. Ako te netko osvaja i za ljubav moli, ti mu reci da postoji neko ko te već jako voli.

[Miki i andjela|Sex dating hrvatska|Seksi filmovi za gledanje]








Post je objavljen 20.12.2018. u 09:12 sati.