Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/niabertare

Marketing

Gay Srbija Oglasi - Susret s djevojkom

Gay Oglasi sa Slikama










Click here: Gay Srbija Oglasi






ZELIO BI UPOZNATI LIJEPOG,AKTIVNOG GAY MUSKARCA ZA DRUZENJE. Godine mi nisu važne samo mi je važan dobar kurac i da stoji dignut.



Gay Srbija Oglasi

GAY NIS PASIVAN 42GOD TRAZIM AKTGEJ MLADE MOMKE OD25DO30GOD MOGU I RUZNI NEBITNA VERA NACIJA USLOV JE GAJBA,NIS NIS 0616167103 RUZNIJI ME VISE PALE0616167103 Gay upoznao bih mladog ok decka iz bg do 23 god radi druzenja sexa ok tip 42 g samo ok momci i koji znaju sta hoce sms i bgd 061-3020093 17. U kupatilu jacuzi kada, posebno toalet.



Gay Srbija Oglasi

Gay upoznavanje - Potreban nam je muškarac sa kojim bi se zabavljali na razne načine. Stan se sastoji od dnevne sobe iz koje se izlazi na veliku terasu,spavaće sobe sa garderoberom, kuhinja, kupatilo,predsoblje.



Gay Srbija Oglasi

Nalazi se u Jevrejskoj ulici. Ključevi u agenciji, mogućnost svakodnevnog gledanja uz blagovremenu najavu. Cena 120 e depozit. House nekretnine, Novi Sad, Reg. U zgradi ima lift. Pogodno za izdavanje, odličan lokacija. Stan se sastoji od dnevne sobe iz koje se izlazi na veliku terasu,spavaće sobe sa garderoberom, kuhinja, kupatilo,predsoblje. Stan je dvostrano orijentisan-istok-zapad. Četvrti sprat bez lifta. Prodaje se kompletno namešten Idealan za izdavanje... Stara, ali dobra gradnja. Iz predsoblja je veza za odvojenu kuhinju sa manjom ostavom, posebnu manju dnevnu sobu-trpezariju, dve spavaće sobe i kupatilo. Stan je dvostrano orijentisan i uknjižen. Stan se mora renovirati. Komplet opremljena kuhinja: masina za pranje sudova, aspirator, frizider, zamrzivac, sporet, ostava. U kupatilu jacuzi kada, posebno toalet. U radnu sobu moze po potrebi da se ubaci francuski lezaj. Velika dnevna soba sa trpezarijom. Mesecna zakupnina 400EUR + 400R depozit + 200 EUR provizija. Stan je na IV spratu,očuvan, lepo i sredjen. Veoma malo stanara u zgradi, 9 dvorište zaključano i ozelenjeno -odlično za decu,široke i lagane stepenice sa domaralištima. Stan je odličan za mlade braćne parove. Stvarna kvadratura stana je 92 m2, dok je uknjižen na 84 m2. Odlična lokacija, blizu Bulevara Oslobodjenja i Maksima Gorkog. U toku su pregovori bza ugradnju lifta više na www.



Ocekivali smo svasta od Stanije ali ne i da se skine gola pred ciganima
Stara, ali dobra gradnja. MLADJI STOP GAY TRAZIM AKTIVNOG MOMKA IZ BG ZA SEX DO 35G JA IMAM 35G,IMAM SMESTAJ 0612293594 12. Gay Sms Oglasi Besplatni gay oglasi po vašoj meri! Nevin sam i neiskusan, ali i jako radoznao i voleo bih da probam nesto novo. Iz Bg-a sam, blizu centra. GAY EXTRA FULL AKTIVAN TIP 28GOD SA SMESTAJEM ISKLJUCIVO ZA KONKRETNE TIPOVE KOJI IMAJU DA PLATE VRHUNSKO UZIVANJE. Niko ti ne garantuje sigurnost, a javnost ima jako malo razumevanja za homoseksualce i njihove potrebe i život.

[Upoznavanje starijih zena online|Oralno sex|Budva montenegro live cam]








Post je objavljen 20.12.2018. u 05:24 sati.